Šta je novo?

TFT DA ili NE!!!!!!????

Aca je napisao(la):
Pa ako bas ne znas sta ces uzmi Samsunga 171P. :mig:

Pa usao je u uzi izbor, ali je na samom dnu istog. Monitor sam video, malo probao i sta ja znam. Kada budem hteo Porse sakupicu 150k evra, pa cu da vozim Porse :mig:

Najvise bi mi odgovaralo kada bih ovde negde mogao da pronadjem Iyama 17-icu. Ona sa Tominog testa. Ako je kod njih cca 550e, pa koliko god da bude skuplja ovde nije strasno.
Druga varijanta je Sony S81. Za ovo bi trebalo Hobit da mi se javi kada bude u Turskoj.
Voleo bih da vidim ovaj BenQ 767, jer ima vreme odziva 16ms, a 17-ica za oko 30k dinara mi zvuci solidno.

Jel imas jos neki predlog? Gornji limit je 800e.

EJ LJUDI!!! ako ocete da gledate TFTove pre kupovine, tu vam mogu pomoci. Skupite se par interesanata u auto i Zapalite Za SEGEDIN, Robne kuce CORA, TESCO, i MEDIAMARKET imaju izlozene modele i mozes da ih cackas do mile volje, a svaka od tih kuca ima bar po 15 razlicitih modela.;) ;) ;)

Ideja generalno nije losa, ali meni iz BG ipak treba da racunam ceo dan za sve to :(
Htedoh da kazem:"Kad otopli", ali onda reko' pu pu pu, pa valjda cu da kupim monitor pre nego sto otopli :)

PJ je napisao(la):
Ideja generalno nije losa, ali meni iz BG ipak treba da racunam ceo dan za sve to :(
Htedoh da kazem:"Kad otopli", ali onda reko' pu pu pu, pa valjda cu da kupim monitor pre nego sto otopli :)

Ma izes monitor, samo nek otopli. :beat:

Aca je napisao(la):
Ma izes monitor, samo nek otopli. :beat:

pomerite se smesta!!!! :rocket: kakvo crno otopljavanje, ja molim boga da snega bude sto vise inache gde cu da ga nakopam za hladjenje????( chim mi se masina malo ugrije ja trk napolje ili poshaljem nekog po koju grudvu snega i da vidis kako CPU kulira na +4C ):beat: ,) :cuss: :cuss:

PJ je napisao(la):
Polako, Amone, mozda se decko samo lose izrazio (stvarno zvuci infantilno to sto je rekao), ali ajde eto da se opravda za ovo ja sam zadovoljan da ostavi ovde kumov broj telefona i najavi inspekciju sa Benchmark foruma, jer ja bih trenutno ubio za neku lokaciju na kojoj mogu da pogledam gomilu LCD monitora i eventualno ih isprobam. Ponecu svoj racunar za probanje ako treba :)

Ne znam sto su me brisali, stvarno nije bilo neophodno. Zar je trebala onakva izjava da se precuti?

JFK je napisao(la):
Vecina mojih drugova (oni koji ih nemaju) i dalje mnogo pljuje po TFTu, a ja nikada nisam bio zadovoljniji svojim monitorom od kad sam uzeo AG NEOVO S-17 0.26dot(SVHS/DVI/ANALOG) dali sam to ja umislio ili sta?????????????;) :confused: type;
E moj denise...lepo ti kaze ime monitora NEOVO--NEmoj OVO.
Salim se, znas da ja nekako vise volom katodnu...:hump:

Floyd je napisao(la):
zna li se kakvi su ovi LG od ~350€

mogao si da mi kazes bar model!!???:confused: :confused:

Moj prvenac je bio LG 15 sa senzorskom tastaturom to je bio jedan od najlepsih monitora al je bio starije tehnologije pa mu je odziv i ugao gledanja bio los sad je to na novijim modelima sve ispravljeno, vodi rachuna o tome kad je model izisao na svet!!!!;) ;)

Amon_Ra je napisao(la):
Ne znam sto su me brisali, stvarno nije bilo neophodno. Zar je trebala onakva izjava da se precuti?

Pa mislim da je prvo pravilo vecine foruma: zabranjeno vredjati druge korisnike, ali razlog iz koga kucam ovaj post je pitanje da li ti je neko stvarno obrisao post ili je nestao sam od sebe, jer je mojih nestalo nekoliko u poslednjih x dana, ali imam utisak da mi se broj postova ne smanjuje (nisam siguran)

JFK je napisao(la):
mogao si da mi kazes bar model!!???:confused: :confused:

Moj prvenac je bio LG 15 sa senzorskom tastaturom to je bio jedan od najlepsih monitora al je bio starije tehnologije pa mu je odziv i ugao gledanja bio los sad je to na novijim modelima sve ispravljeno, vodi rachuna o tome kad je model izisao na svet!!!!;) ;)

kakve su mu cene?

Pa i nije bio post za brisanje. Ako se drugi vredjaju i psuju pa ne budu brisani, ne znam zasto bi ja bio.

JFK je napisao(la):
KOME LGu???? :confused: :confused: :confused:

koja velicina ekrana????

LG L1510S (bio je na testu na Becnhu...) je uz BenQ 15" (ima u Imtelovom cenovniku tacna oznaka..) je najjeftiniji TFT kod nas. MP cena je koliko ja znam 350 za LG, a 320 za BenQ. Takodje i 151S je u toj cenovnoj klasi, ali dizajnom nije ni prineti LG-u (doduse o ukusima ne treba raspravljati...).

ja danas videh Belineu za 337€ jedan model - 101555 a za 347€ drugi - 101537 (mislim oglas za isti monitor)
mislim apropo jeftnih TFT (da ne citiram sad tacno)

Pozdrav

ymiljan je napisao(la):
ja danas videh Belineu za 337€ jedan model - 101555 a za 347€ drugi - 101537 (mislim oglas za isti monitor)
mislim apropo jeftnih TFT (da ne citiram sad tacno)

Pozdrav

Znate kako kazu stariji ljudi koliko para tolko muzike:)

Vrh Dno