Šta je novo?

TFT 710T, DiVX, horizontalne linije???

• Začetnik teme Začetnik teme Diablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Diablo

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2003
Poena
650
Pri gledanju filma u full screen-u linije se javljaju, dok ih nema kad smanjim prozor od filma!? U cemu je fora?

Hvala!

Moguce da se u full screen-u monitor prebaci u drugu rezoluciju, pa zbog interpolacije vidis te linije.

Izgleda da nije to. Sve je u 1280x1024. Ne pomaze ni menjanje rezolucije.

Uh... pa jesi li probao sa nekim drugim monitorom? Da utvrdis da li je problem zaista u monitoru ili mozda nesto u drajverima/codec-ima?

Probao sam samo sa dvi kablom. Nisam sa analognim. Na prethodnom crt monitoru je sve super radilo.

Evo, sad sam cackao i provalio da se linije skoro skroz gube kad rezoluciju smanjim na 800x600 i stavim 16-bitnu paletu umesto 32-bitne! Sve ostale kombinacije te 2 stvari ne daju nikakve rezultate (verovali ili ne). Nije valjda da treba svaki put to da menjam ako hocu da gledam film!?

U medjuvremenu pokusavam da pustim neki dvd i vidim ima li slicnih pojava.

Nego, molio bih vlasnike istih ili slicnih TFT-ova da napisu svoja iskustva sa pustanjem filmova (i navedu rezoluciju i paletu...).

Pozdrav svima!

Evo probah i DVD i isto postoje linije kao i kod divx-a. 🙁
Ako uradim istu foru, skoro skroz nestanu, al opet ih malo ima (pogotovu na belom titlu).

Evo ga...
Sa dvi kablom linije se javljaju u filmovima u full screen-u (ili skoro full), dok ih nema kad se prozor smanji.
Ali sa analognim nema nikakvih problema!!! Sve super radi!

Sto je najbolje, ne primecujem nikakvu razliku u radu sa dvi i analog kablom u korist dvi-a! Zar je razlika zaista neprimetna???

Da li neko moze da proba da pusti film u full screen-u sa dvi kablom i kaze ima li nekih anomalija? Ajde molim vas... Ne znam da li se to uvek javlja ili moj dvi kabl ne valja!

Nazad
Vrh Dno