Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Probao sam samo sa dvi kablom. Nisam sa analognim. Na prethodnom crt monitoru je sve super radilo.
Evo, sad sam cackao i provalio da se linije skoro skroz gube kad rezoluciju smanjim na 800x600 i stavim 16-bitnu paletu umesto 32-bitne! Sve ostale kombinacije te 2 stvari ne daju nikakve rezultate (verovali ili ne). Nije valjda da treba svaki put to da menjam ako hocu da gledam film!?
U medjuvremenu pokusavam da pustim neki dvd i vidim ima li slicnih pojava.
Nego, molio bih vlasnike istih ili slicnih TFT-ova da napisu svoja iskustva sa pustanjem filmova (i navedu rezoluciju i paletu...).
Evo ga...
Sa dvi kablom linije se javljaju u filmovima u full screen-u (ili skoro full), dok ih nema kad se prozor smanji.
Ali sa analognim nema nikakvih problema!!! Sve super radi!
Sto je najbolje, ne primecujem nikakvu razliku u radu sa dvi i analog kablom u korist dvi-a! Zar je razlika zaista neprimetna???
Da li neko moze da proba da pusti film u full screen-u sa dvi kablom i kaze ima li nekih anomalija? Ajde molim vas... Ne znam da li se to uvek javlja ili moj dvi kabl ne valja!