Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Uzeo sam je danas u gejmsu za 560 dinara sa popustom mislim da je bez oko 600 dinara. Imam problem. Naime ne mogu da je startujem nikako tj napravim gamespy account i konstatno mi izlazi poruka da ne moze da se konektuje na server tipa "check your network connection".. nemam nikakav firewall resetovao sam mashinu i konekciju 2 puta...

bash sam se smorio...iskljuchio sam win firewall - isto...

Nazalost ne mogu da ti pomognem,ali mogu da ti se zahvalim jer si ti nesvesno pomogao meni.Svojevremeno sam trazio ovu igru,ali bezuspesno,nigde je nije bilo.Pustio sam im mail,nadam se da nije rasprodato u medjuvremenu.
:wave:

Ostao je josh jedan primerak. Zamisli da sam uzeo dva i u oglasima osvane za tipa... 2k dinara.. xD

Elem ovaj problem je toliko normalan da pola interneta je josh pre 2 godine imalo ista cimanja. Treba da se forward-uju portovi da se akash kao da si haker a ne insert cd - play...

Videcemo shta ce da se desi ako je uopshte budem pokrenuo..smorio sam se kao morzh.

edit : chak sam spojio direktno lan kabl iz rutera u pc [ pre ovoga je bio povezan preko wi-fi rutera na kojem sam namesta xy gluposti ] = rezultat je isti.. ako ovo ne sredim "uskoro" bice veselo..

Poslednja izmena:
da li ce ici na mojoj starudiji iz potpisa..?

Sve shljaka kako treba : ) On line gejming mozhe da pochne !!! koliko sam u toku TDU2 izlazi tek za 6 meseci.. od prilike.. mozhda koji mesec manje ali pre nove godine nikako..

Verovatno su serveri bili u autu kada si pokusao da se konektujes.Dobro je,sutra idem da pustim kintu,nadam se da ce ce stici do kraja nedelje.

Nisu..postoji neka forica sa instaliranjem i uninstaliranjem ... ako budesh zabo "network problems" javi se znam reshenje...

Proradilo je iz prve,ali sam malo razocaran brojem igraca koji su dostupni online.Jeste stara igra,ali ovekivao sam vise od 5-6 igraca(mahom Rusa).Problem je sto nisam odvezao nijednu trku online,niti mogu iz tog razloga.Jedino kad natrcim ne nekog(sto na onolikom ostrvu nije bas lako) vozim 1 na 1.Koji je tvoj nick tamo,jesi upao u neki klub?

Opet sam krenuo da igram TDU iz početka, međutim pojavio mi se problem koji ranije nisam imao, a to je da kad kupim kuću i kola, i krenem da uđem u prvu trku, tu zamrzne :crash:

Ne bukvalno zamrzne slika, ali ne mogu ništa da kliknem! Pokretao sam posle toga par novih 'karijera', menjao vozače i kola koja kupujem na početku ali opet ništa :wall:
Je l neko imao sličan problem???
Jedina razlika je da sam pre imao Vistu a sad 7-cu...

TEMPO Čačak - 599. dinara. Da mi je neko pričao ne bih verovao. Imam i fotku kao dokaz! :)
Nisam kupio, možda ću zažaliti zbog toga. Još uvek se premišljam. :(

Ja vec prezalio "Valdi" ZR,ista cena pre mesec dana.Video, dosao sutra da kupim NEMA?
I dan danas vrtim onu policu.:wall::D

Poslednja izmena:
Evo ga good find. U pitanju je METRO

76384_120416084684324_113733488685917_140230_1036128_n.jpg

Pored Vivid kolekcije i Noody-a nalazi se i TDU :d

Proradilo je iz prve,ali sam malo razocaran brojem igraca koji su dostupni online.Jeste stara igra,ali ovekivao sam vise od 5-6 igraca(mahom Rusa).Problem je sto nisam odvezao nijednu trku online,niti mogu iz tog razloga.Jedino kad natrcim ne nekog(sto na onolikom ostrvu nije bas lako) vozim 1 na 1.Koji je tvoj nick tamo,jesi upao u neki klub?

Jes vala. I ti rusi tako igraju da to nije zdravo. Presao sam komplet sigle player kolko sam mogao do momenta da su mi samo ostale online trke. I tu ne mogu da pobedim ni jednu. Ama ni blizu. OK, jednu jesam. Al ta je bila unranked. Aj se dogovorimo da se nadjemo i dopustimo jedni drugima par pobeda da mozemo da napredujemo dalje :p

:laugh: E pa sad, me možete baš da se pojavite 4 godine kasnije i da očekujete da ćete da derete Ruse koji su tamo inventar od prvog dana. To ti je bre sve zaludno.:S:

Bez shale sada ispada da ove igre ima na svakom mogucem koraku dok pre...lupam pola godine nije imalo shanse da se iskopa...

Neverovatno :)

Jel igra neko jos uvek ovo online?
Nema bas toliko malo igraca, ali problem je sto niko ne igra trke nego se samo voze unaokolo :(

Pomoc ljudi, vec neko vreme mi tdu zabada iz cista mira, znaci zamrzne se nekad posle 10 ssec nekad posle 15 min igranja, na random lokacijama, izlaznju iz garaze itd..probao sam reinstall 3 puta, probao sam drugi krek, instaliran 1.66 pec, zamenjen bnk1.map...
ima li neko ideju zasto zakucava ?
skdiao sam i program koj ibrise radial.cdb, al ga nije nasao..

Pokušaj sa smanjenjem ovog : ATI 4650 1 gig ddr 3 ( OC gpu 720 mem 1600 mhz ),probaj DEF.

Moze li mala pomoc? Instalirao sam igricu na WIN7 64 i sve je ok ali kad se dovezem do prve oznake za trku i kad mi da znak da pritisnem enter i udjem u neki vid menija prikaze mi podatke o trci i dodjem do start dugmeta tu se nista ne desava. Ne mogu da kliknem na dugme start, samo se kamera okrece oko vozila. Nikako ne mogu da startujem trku ili da se vratim u mod slobodne voznje. Ispritiskao sam sve tastere na tastaturi i na volanu. Jedino na esc mogu da udjem u meni i da biram opcije, resume, quit.

Na koju foru da pocnem trku?

Pokušaj sa smanjenjem ovog : ATI 4650 1 gig ddr 3 ( OC gpu 720 mem 1600 mhz ),probaj DEF.

sta mislis , sta sam prvo uradio ? :)
isto je..ajde ljudi ocajan sam..znaci instaliram igru, pa carpack, pa pekmez, pa zamenim bnk1.map, to sam i pre radio al je iigra radila najnormalnije..:/

Vrh Dno