Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Jel se igra ova igra online i dalje, tj jel ima ljudi koji igraju online?

Manite se te priče da ne stiže u Srbiju, stiže i to bez problema. Startna cena na aukciji bude oko evro ili dva, kako će završiti to niko ne zna. Par igara je prodato za početne sume. Poštarina do nas je 15 evra.
Wroomster, da li vidiš cenu? :)

Inače, da on kupi pa ti pošalje serial, neće da može uvek. Jer ti ne znaš koju verziju igre si skinuo. Čini mi se da postoje tri ili četiri distribucije i samo taj serial radi uz taj disk (čak ne i distribuciju). Pisali su o tome po forumima.

znaci moze da bude a i nemora da znaci *** ako se uzme za 2 3 e pa i da rizikujem ili mozda da mi uploaduje iso ?

slučajno sam video temu , pa ...

u metrou sam video TDU pre desetak dana , a cena je bila negde oko 400 dinara !!!

inače često obilazim taj deo s "igricama" , nađu se tu ponekad neke izvanredne stvari po neverovatno niskim cenama , npr pre dvadesetak dana sam uzeo RACE ON BUNDLE za manje od hiljadu dinara , a na stimu je to isto oko tridesetak eura ...

u metrou sam video TDU pre desetak dana , a cena je bila negde oko 400 dinara !!!

inače često obilazim taj deo s "igricama" , nađu se tu ponekad neke izvanredne stvari po neverovatno niskim cenama , npr pre dvadesetak dana sam uzeo RACE ON BUNDLE za manje od hiljadu dinara , a na stimu je to isto oko tridesetak eura ...

idem onda tamo da vidim za neki dan mada neverujem da toga ima jos tamo

U slucaju da nema u Metrou, sto ne probate u games-u(posto vidim da dosta vas zanima gde moze da se uzme)? Kod njih je cena 1250. Jeste da je nemaju na lageru, ali nista ne skodi da ih pozovete i pitate jel moze da se naruci od distributera.

KUPI MI! KUPI MI! KUPI MI! KUPI MI! KUPI MI! KUPI MI!
Javi mi se na pm da se dogovorimo oko plaćanja!

Nema u GameS-u. Nisu updateovali cenovnik.

Odma da kažem. Pozvao sam sve distributere tj. njihove poslovnice, lično i personalno, i pitao ih za pomenutu igru. Ljudi su se uglavnom čudili, šta će mi naslov iz 2007. :)

Tako da to što je bilo na rafu... Bilo i otišlo.

Instalirao sam ovo ponovo i poceo da igram sa starim profilom ali kad god odem na mapu dobijem poruku Network connection was lost i izbaci me. Zna li neko resenje?

E taman tedoh da postavim isti problem ko killbane,dakle identican probelm imam i ja,reinstalirao sam igru xx puta i uvek isto,mogu da vozim kola i sve ali cipokrenem mapu dobijem identicnu poruku i igra pukne,zna li neko resenje,sto se tice instalacije radio sam je kao i uvek ali ovaj put nece pa nece

jel ima jos neko bag u igrici da se kola odjednom pojave i cuknu vas iza ledja? meni se i sa 1.66a update-om javlja isti problem... na starom kompu nisam imao taj bag

Poruka za ove što ne mogu da instaliraju. Morate da pročitate ReadMe za "instalaciju" u potpunosti u suprotnom dobijaćete tu grešku.

Na w7 dešava se da se kola fantomski stvore ispred ili iza, a nekada se i ne stvore. Pogotovu policija. Tako da manje više voziš na "slepo".

Da, da, da, kako volim kad radim delivery misije i teškom mukom pređem 40km i na 0,6km do kraja udarim duha. Uglavnom pandura, da.

Auh, taman da covek poludi. Jel pomaze compatibility mod ikako?

JA sam nasao resenje za mojj problem,naime nakon instalacije ja sam odma stavio patch 1.66a pa mega ccar pack pa krek ,medjutim krek za 1.66a nema u sebi euro folder tako da sam morao da instaliram igru krekujem s krekom 1.0 pa odna instaliram mega car pack(koji def sadrzi 1.66a patch) pa onda tek 1.66a krek.

Sto se tice problema sa naglim nastajanjem automobila na W7 meni se to ne desava,sve radi super i to bez compability moda

Juce je instalirao ponovo i sve radi bez problema.Da li neko zna kako se tacno ubacuje ovaj mod?
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=17340
Probao sve i svasta,ali ili me izbacuje ili brljavi teksture.Ocigledno nesto neradim kako treba?

D-Devil-ov recept radi.Isto sam i ja uradio.

Poslednja izmena:
Juce je instalirao ponovo i sve radi bez problema.Da li neko zna kako se tacno ubacuje ovaj mod?
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=17340
Probao sve i svasta,ali ili me izbacuje ili brljavi teksture.Ocigledno nesto neradim kako treba?

D-Devil-ov recept radi.Isto sam i ja uradio.

ne znam koje si fajlove skino,ja sam skino hq palme&travu,HQ extre drvece i tamne puteve.

drvece i cvece;) idu u ../euro/bnk/FX folder(preporucio bi ti da bekapujes prethodno originalne fajlove,i prvo prebaci fajlice iz HQ palmi pa onda extra drvece,jer palme i drvece su u istom fajlu ali ako prebacis samo extra drvece onda nema hq palmi,ali primetio sam da kroz wxtra drvece uglavnom mozes d aprodjes a da ne udaris u njih:D,kao i d aje ako primecujes na skrinovima neko drvece tamnije tu i tamo mozda malo vise nego sto bi trebalo)

za puteve je ista prica samo sto ide dark roads(ako si npr njih skino,u folder=../euro/bnk/level/hawaii/)
a pec za puteve ide u=../euro/bnk/details

sve to izgleda ovako(ja sam samo skin o njihov FX.ini i nisma menjao gustinu i visinu sume za sada):
97677749-3.jpg

97677763-3.jpg

97677781-3.jpg

sad sam stavio nove puteve od nekog naseg Wroom-a evo linka i skrinova:
Realniji i tecniji putevi
20080517183743.jpg

20080517183944.jpg

20080517183410.jpg

New_Roads_3.jpg

PS-skrinovi nisu moji ali put je mnogo tecniji i kao na slikama

Poslednja izmena:
Nece pa nece.Isto sam i ja skinuo,probao, ali cin ubacim bilo sta od drveca,trave,cveca:D,dodje do ulaska u igru i puca.Kada izmenim samo FX.ini ulazi u igru,ali smrljavo i nikakvo drvece, ili zbunje je na putu i svuda okolo.Ruzno.Puteve menja kako god hoces,to sam i pre radio_Ovaj mod menja igru,sto je sasvim drugi dozivljaj,ali ja ne mogu nikako da ga nateram da radi!
Hvala na pomoci.
:wave:

Imaš li instaliran Djey's Magic Map? Mislim, čisto da proverim, za svaki slučaj.

taman i ja tedo da ga pitam isto:D
ja ne primer ne mogu da promenim kameru na panameri nikako i to mi ide na zivac jer onaj tdu tool nece da izlista sve autommobile :(

Naravno da nemam:wall::D.Skinuo sam ovo TDUModdingTools-1.10.2.Ostaje mi jos samo da skontam kako funkcionise:D.

Nazad
Vrh Dno