Šta je novo?

Test Drive Unlimited

32% Test Drive Unlimited, evo rekao sam.
Sve bih da se uključim ovde, ali ne znam sa čim. :)

Kada se dobijaju klubovi? I šta se time dobija?
Ovo su moja kola, za sada.
A - Pagani Zonda | Ferrari Enzo
B - Corvette c6
C - Alfa Romeo 8c Competizione | Ascari KZ1
D - Weismann Roadster MF3
E - Audi S4 Cabrio
F - AlfaRomeo
G - Chevrolet Camaro ZT28 | AC289

Klubovi su za multiplejer.

Inace, ako si stavio onaj novi car pack, odmah kupuj Porshe-a (tj RUF-a) i zavrsio si :D Masina za sve - trke, stoperke, dostave paketa, turiste ...brz ko metak, a fenomenalno zgodan za upravljanje :)

Hteo sam da dođem do tebe da uzmem, ali sam posle našao na drugom mestu, pukom slučajnošću. Instalirao sam CAR pack, ali ne vidim nigde Porsche-a.

Moguće da još nisam otključao...

Uff, bas sam uzivao uz TDU 1, jedva cekam takodje 2.deo.
Samo su nesto kasno setili da ga prave, il su ga pravili u tajnosti, jer prvi deo ima vise od godinu dana kako je izasao...

Onda sam ga ja igrao pre godinu dana :).

A ti kapiram, gledajuci sliku, da ces testirati kola par meseci pre nas, specijalno za SAT emisiju :D.

Hteo sam da dođem do tebe da uzmem, ali sam posle našao na drugom mestu, pukom slučajnošću. Instalirao sam CAR pack, ali ne vidim nigde Porsche-a.

Moguće da još nisam otključao...

Nema tu šta da se otključava, samo nađeš RUF-ovu prodavnicu (nije Porsche nego RUF čisto ono da se ne zbuniš) i možeš da kupiš, ja mislim da je čak ista prodavnica u kojoj se prodaje Wiesman.

Poslednja izmena:
Danas su objavljeni i malo konkretniji screen shot-ovi iz TDU2....koliko se meni čini koncept igre je ostao identičan, samo je sve malo bogatije. Čak se počelo sa špekulacijama da bi mogla da izađe i ove godine....znajući koliko su odlagali prvi deo, sumnjam.
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=8787

Poslednja izmena:
Kako da resim misije u multiplayer challenges i CUSTOM CHALLENGES AT DRIVE-Ins,kako naprawiti INTER CLUB,samo sam reshio INSTANT CHALLENGES?Presao sam 85% igrice samo mi je to ostalo da zavrsim igru.
Instalirao sam pech 1.66a za igru dobio sam samo audi Rs4,nissan Skyline,na nekim predhodnih stanicama sam citao da su dobili Lexus,Ruf,...

MP chalenges mozes preci ako imas original igru, a pretpostavljam da nemas :).

E to je baš smor što ne možeš da dodješ do 100% bez originala.
Dodje mi da dam pare za orig! :D

Nemoj da se sekiraš, ne bi mogao ni sa originalom! Stigao bi do 99% a za zadnji procenat bi ti bilo potrebno još jedan original DVD, dve mašine u mreži zajedno spojena na web. Onda bi morao da nađeš još jednu istu takvu postavku na webu, pa se fino svi spojite i odvozate nekoliko inter-club trka, tako da svako pobedi u trci bar 2-3 puta. Tek onda ćeš dobiti ACE level i 100%.
Veruj mi, ne isplati se toliko se patiti zbog toga. Nema ni novih auta, kuća, ništa. Samo Ace Level kruna iznad tvog imena kad te ljudi gledaju na webu.
Jeste, klubovi rade isključivo za playere koji igraju iz ISTOG LAN-a i pritom koriste jedan router.

Da li neko zna zasto ne mogu da startujem prvu trku? Kliknem na start ali nista se ne desava.

bilo je o tome. mislim da si lose krekovao ili tako nesto. btw. ako tek sada pocinjes igru obavezno instaliraj 1.66 patch jer igra ume da ti unisti save pa moras sve ispocetka da vozas a mogao bi i onaj add on sa jos kola. imas sve u temi ovde pa prelistaj malo :)

bilo je o tome. mislim da si lose krekovao ili tako nesto. btw. ako tek sada pocinjes igru obavezno instaliraj 1.66 patch jer igra ume da ti unisti save pa moras sve ispocetka da vozas a mogao bi i onaj add on sa jos kola. imas sve u temi ovde pa prelistaj malo :)

Hvala na pomoci.

Resio sam problem reinstaliranjem igre. Prvo sam krenuo bez patch-a, presao prvu trku, instalirao 1.66 patch i sad sve radi cakum pakum :D

Intalirao sam TDU, sa patchom i mega packom.
Međutim kada otvorim World Map prijavljuje No netwrok connection i izbaci me iz igre, ponekad izbaci i bez toga.

@sirNemanjapro:
Nema potrebe da instaliraš i patch i megapack, jer megapack sadrži patch u sebi. Što se dotičnog problema tiče, ako je gusarska verzija u pitanju, treba koristiti "vitalni" lekić koji ne sadrži samo exe fajl već i još jedan folder sa puno malih fajlova :d
Ako to ne pomogne, probaj reinstall i brisanje radial.cdb fajla o čemu je već ranije bilo reči u temi. Pozz

Problem je posve čudne prirode, jer mogu da otvorim mapu u Hardcore modu, ali kada igram, nazovi, normalan, onda pukne iz prve. Sada već i ne izbacuje No network connection.

Da, bilo je nekih foldera sa ispravkama, sada sam ih dodao. Verovatno će raditi bez problema.

Poslednja izmena:
Ajd' i ja da postavim neko pitanje :d
Da li neko ima TDU oriđinale, zapravo me interesuje ima li još uvek aktivnih evropskih servera i ima li igrača u multiju? Mislim na verziju bez megapacka, pošto njega sumnjam da ima u Svrbiji, a preveliko mi je cimanje da naručujem sa neta. Pozz

hehe malo zakasneli odgovor ali eto :)
Igra šljaka online bolje nego u 'najboljim' danima! Prvih par godina nije moglo da se živi od smarača tipa 'uzmi Saleen i udri sve i svakog'. Sada su ostali samo stari TDU vukovi i mnogo je prijatnije. Takođe su i manje opterećeni pa ima manje laga i problema sa konekcijom.
Inače igra nije koncipirana klasično po imenovanim serverima već je sve automatizovno. Vozaš po ostrvu a igra te automatski loguje na server koji ima slobodnih sesija sa igračima u tvojoj blizini. Naizgled dobra ideja ali je tako nemoguće naći bilo kog po imenu ako ti već nije na listi frendova....
sve u svemu, ako možeš jeftino da nađeš original, još nije kasno, šljakaće dok ne izađe nastavak....:wave:
i još: Megapack nemaš nigde u klasičnoj prodaji, tako ni u Evropi ni u Srbiji, jedno možeš preko neta na download. Dakle ako imaš Visu Electron ili bilo koju važeću CC, to ti je lako...
Online možeš ići i bez packa ali obavezan je patch 1.66

Pa jel prodaje neko original?

ova igrica je extra odradjena po meni, kad prikljucim volan i zavalim se, ne mogu nikako da se dignem. :D
steta sto nema vise ovakvih arkadnih voznja...
jedva cekam da izadje TDU 2...

Nazad
Vrh Dno