Ovo me podsetilo na caleta i ladu koju vozi na poslu![]()
ivan555 imam jedno stupidno pitanje.Jel moze da se igra preko neta "narodnom" verzijom?Ako moze,posalji mi na pp manual.Poz
igre kao sto su TD:U vredi kupiti original. jos samo da nisu toliko sqpe
mada, kada padne cena na 800din mozemo da ih pokupujemo i da vozikamo![]()
Pih,bas steta sto ne moze sa ovim verzijama da se igra.Mogli bi stvarno da se zezamo dobrvako je malo skupo za onog ko ne moze original a i Chinaski je u pravu da TDU vredi kupiti original.Mada citao sam na onom forumu tdu community da serveri nisu bas najbolji i da dosta laguje.E sad,pitanje je da li bi telekomov ADSL sa ovim jadnim uploadom izdrzao TDU online,usta cisto sumnjam.
E sad,pitanje je da li bi telekomov ADSL sa ovim jadnim uploadom izdrzao TDU online,usta cisto sumnjam.
Mogu ti reci da izdrzava i to bez nekih vecih problema (bar sa 1024/128 ili 256 koliki li je vec upload), nekad ume da laguje, ali uglavnom je sve ok.
BOX85, jel ti radi manuelni menjač u TDU? Ja se razmišljam da li da qpim G25, nego košta ko Wii :d
Volis electro a?zove se Unknown Artist-Untitled
P salim se,ne znam kako se zove.Ali ako hoces pesmu,snimi je preko sound forge-a.
ma nije problem snimanje, jer pesme ima na root-o instalacionog diska u nekompresovanom formatu, pitanje samo Artist&track!
Jel' još neko ima problema sa učitavanjem snimljenih pozicija nakon reinstalacije Windowsa? Pošto mi se od tada dešavaju čudne stvari, tipa izletanja u Windows kada pozovem mapu. Prošli put kada sam reinstalirao Windows, desilo mi se nešto slično, pobrljavile su statistike u igri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari