Šta je novo?

Test Drive Unlimited

sad sam instalirao i pokrenuo ali zvuk je odvratan tj. bruji i pucketa
konfa iz potpisa
windoWZ XP sp2

pomozite mi! hvala

neki 2. drajveri za zvucnu ili reinstlacija postojecih?

Evo instalirah i ja ovu igru, malo da se igra klinja a malo i tatica ;)
E, sad imamo jedan problem. CUdan dosta i uopste nemam ideju kako bi ga resio. Pokusao sam da menjam sve "lekice" koje sam nasao i sa svima je isto. Dakle nije do toga.
A opis problema je: cim se pridje onom stadionu gde je trka koja se zove Vertigo igra pukne u desktop sa satndardnom MS porukom i pitanjem dali da salje izvestaj... Znaci nebitno je dali se dovezes putem ili mapu zumiras na to mesto. Puca obavezno, svaki put. Dok je mapa podesena na najmanji zoom i sledeci veci zoom, sve je u redu. Cim se jos jednom zumira i pokusa sa pogledom na to mesto CTD. Kao da ima neka tekstura ili objekat tu koji ga ubija.

Jeli imao ili cuo neko za slican problem i kako ga je resio?

@ soko:
Da nije sama igra, tj. instalacija oštećena? Reinstall? Možeš eventualno da pokušaš da uradiš update igre na 1.66A, pa vidi da li se isto dešava.

Vec jeste 1.66. Pokusao sam i saltanje drajvera od graficke karte i podesavanje drugih rezolucija, smanjivao nivo detalja.... Bas mi cudno sto se to desava samo na tom mestu i to ne istog momenta kad se zumira stadion. Moze jos 3-4 sekunde da se razgleda i pomera kursor pomalo i onda se smrzne slika i CTD.
Jedino reinstall cele igre. Nego, gde stoje Save fajlovi. Klinja ce mi se popeti na glavu posle sto sam mu obrisao Mercedes.

My Documents -> Test Drive Unlimited -> savegame

ivan555 imam jedno stupidno pitanje.Jel moze da se igra preko neta "narodnom" verzijom?Ako moze,posalji mi na pp manual :p .Poz

Poslednja izmena:
igre kao sto su TD:U vredi kupiti original. jos samo da nisu toliko sqpe :(
mada, kada padne cena na 800din mozemo da ih pokupujemo i da vozikamo :)

Pih,bas steta sto ne moze sa ovim verzijama da se igra.Mogli bi stvarno da se zezamo dobro_Ovako je malo skupo za onog ko ne moze original a i Chinaski je u pravu da TDU vredi kupiti original.Mada citao sam na onom forumu tdu community da serveri nisu bas najbolji i da dosta laguje.E sad,pitanje je da li bi telekomov ADSL sa ovim jadnim uploadom izdrzao TDU online,usta cisto sumnjam.

igre kao sto su TD:U vredi kupiti original. jos samo da nisu toliko sqpe :(
mada, kada padne cena na 800din mozemo da ih pokupujemo i da vozikamo :)

Pih,bas steta sto ne moze sa ovim verzijama da se igra.Mogli bi stvarno da se zezamo dobro_Ovako je malo skupo za onog ko ne moze original a i Chinaski je u pravu da TDU vredi kupiti original.Mada citao sam na onom forumu tdu community da serveri nisu bas najbolji i da dosta laguje.E sad,pitanje je da li bi telekomov ADSL sa ovim jadnim uploadom izdrzao TDU online,usta cisto sumnjam.

Jel'te, a sta vi to igrate, ako nije original?!?!:smackbum::-devil-:

isto sto i ti :p
ja sam mislio ono sto sam skinuo da je original. hoces da kazes da nije :zgran:
navukli me, zlobnici. straazaaa, necu da delim celiju sa manijacima...:(

Poslednja izmena:
E sad,pitanje je da li bi telekomov ADSL sa ovim jadnim uploadom izdrzao TDU online,usta cisto sumnjam.

Mogu ti reci da izdrzava i to bez nekih vecih problema (bar sa 1024/128 ili 256 koliki li je vec upload), nekad ume da laguje, ali uglavnom je sve ok.

Bilo bi lepo videti jos nekog sa bencha, sem wroomster-a, online ;)

BOX85, jel ti radi manuelni menjač u TDU? Ja se razmišljam da li da qpim G25, nego košta ko Wii :d

Mogu ti reci da izdrzava i to bez nekih vecih problema (bar sa 1024/128 ili 256 koliki li je vec upload), nekad ume da laguje, ali uglavnom je sve ok.

Jos jedan tuzan razlog zasto necu da kupim original jos neko vreme jer,jelte imam paket 512/64 sa pingom od milion giga sekundi.Nastavlja se mlekareva verzija,samo cutite da ne cuje djwibe ;)

BOX85, jel ti radi manuelni menjač u TDU? Ja se razmišljam da li da qpim G25, nego košta ko Wii :d

Aha, samo tako i vozim ,) , sem kad jurim vremena, pa koristim "Flappy Pedals" u kombinaciji sa kvacilom, inace vozim sa rucnim menjacem. Samo da znas, kola koja se u stvarnosti voze samo sa FP, voze se i ovde na isti nacin, tj. ne mozes da koristis rucni menjac.

Ako imas kintu za G25, a volis da vozis, svaka preporuka za volan :wave:

ja sad kontam da ti imas volan...dakle nisu cut-ovi. :) lepo lepo, a Ivane555, tebi jos jednom cestitke za ono vreme postignuto na tastaturi :)

Instalirao TDU, bacio mu 1.66a patch i oplemenio tdu166Ahatred-mike_sushi patch-om i ubacio svoj SAVE.

Sve je OK do ulaska na mapu (odnosi se samo na mapu sa trkama), kada mi izbacuje poruku the network connection was lost i pri pritisku na OK izbacuje u Win. Ne mogu da pristupim ni jednoj trci.

Chini mi se da je bilo rechi o ovome, ali ne mogu da nadjem, pa ako neko zna nek pomaze.

Poslednja izmena:
pa nemoj multiplejer drndati, stavi da ti pokazuje samo single player trke. Probaj serial number da ponovo uneses ili promenis. takodje, zabrani mu izlaz na net.

Reseno, potrebni ige falovi iz 1.0 verzije lekica (Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Ige).

Poslednja izmena:
Zna li iko kako se zove izvodjac i pesma koja ide tokom instalacije TDU-a?

Volis electro a? :p zove se Unknown Artist-Untitled :pP salim se,ne znam kako se zove.Ali ako hoces pesmu,snimi je preko sound forge-a.

Volis electro a? :p zove se Unknown Artist-Untitled :pP salim se,ne znam kako se zove.Ali ako hoces pesmu,snimi je preko sound forge-a.

ma nije problem snimanje, jer pesme ima na root-o instalacionog diska u nekompresovanom formatu, pitanje samo Artist&track!

@djwibe 'Another Excuse' by Soulwax...

Poslednja izmena:
ma nije problem snimanje, jer pesme ima na root-o instalacionog diska u nekompresovanom formatu, pitanje samo Artist&track!

Probaj sa ovim programom:
http://www.wildbits.com/tunatic/
Uputstvo: konektuješ se na net -> uključiš program -> pustiš pesmu -> klikneš na search u programu i sačekaš da program pretraži bazu.
Meni se pokazao kao izuzetno efikasan.
Ako nemaš mikrofon uputstvo u attachmentu.

Edit: dooshan me pretekao :D

Prilozi

• uputstvo.gif
    uputstvo.gif
    234 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Jel' još neko ima problema sa učitavanjem snimljenih pozicija nakon reinstalacije Windowsa? Pošto mi se od tada dešavaju čudne stvari, tipa izletanja u Windows kada pozovem mapu. Prošli put kada sam reinstalirao Windows, desilo mi se nešto slično, pobrljavile su statistike u igri.

Jel' još neko ima problema sa učitavanjem snimljenih pozicija nakon reinstalacije Windowsa? Pošto mi se od tada dešavaju čudne stvari, tipa izletanja u Windows kada pozovem mapu. Prošli put kada sam reinstalirao Windows, desilo mi se nešto slično, pobrljavile su statistike u igri.

Ova strana,drugi post.

Sjajno, probaću :D

Nazad
Vrh Dno