Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Kad se provali nacin voznje motorom,onda postaje veoma zanimljivo.Mozda je potrebno malo vise vremena za navikavanje ali je odlican feeling.

Sifre za Test Drive Unlimited

Da li neko zna na kojem sajtu bih mogao da nadjem sifre za Test Drive Unlimited?I da li uopste postoje?Unapred hvala.

Jes' vala,ja sam se bar nadao da ima neceg na ostrvu ono nista.

al zato imas pola fuking havaja da se vozas okolo ! Pa da su celu zemljinu kuglu uradili nekima ovde ne bi bilo dovoljno :wall:

samo da se ne izgubimo na ostrvu ;)

hahaha bas tako :d

Kako uopste radi trener?

Pokreneš trener i u njemu imaš ispisane prečice ka varanjima (od F1 do F12 na tastaturi). Nakon pokretanja trenera normalno pokreneš igru (dok trener radi u pozadini) i kad kreneš da se voziš pritisneš taster od F1-12 za onu funkciju koja tebi treba (nakon toga treba da čuješ zvučnu potvrdu da je opcija aktivirana).

al zato imas pola fuking havaja da se vozas okolo ! Pa da su celu zemljinu kuglu uradili nekima ovde ne bi bilo dovoljno :wall:

Pa niko nije ni rekao da TDU ima premali prostor za vožnju, ali dotično tajno ostrvo nije ništa posebno. Voziš deset minuta kroz livade i brda da dođeš do teleporta i onda ništa...
Anyway, zanima me koliku ste max brzinu uspeli da ostvarite (ne treba dokaz, verujem na reč :D)? Vozilo nebitno. Ja sam jedva uspeo da nateram Mclaren F1 na 415 km/h i onda sam odleteo preko uzvišenja na putu u polje :D

ja mislim da sam ja Koenigseg nasviran vozio do max nekih 449 ili 459 i to mu je bila blokada

ja mislim da sam ja Koenigseg nasviran vozio do max nekih 449 ili 459 i to mu je bila blokada

Ja sam koliko se secam ganjao ENZO-a do nekih 400-tinak km/h.

Koenigseg, Seleen S7, sa max budzenjem, verovatno idu jos vise, al je meni Enzo bio naj, naj. Poprilicno je stabilniji od ova dva iznad. Jedino moze da mu parira Mclaren.

:wave:

Saleen S7 sa L3 tuningom max brzina 401km/h, razočaravajuće :d. Enzo ima stvarno dobro upravljanje pri velikim brzinama. Saleen sa moćnih 1000bhp voli da proklizava u krivinama, ali mu je ubrzanje odlično - 2.7sec :d
Anyway, nisam još qpio Koenigseg, baš me zanima kako će da se ponaša.

Saleen-a pamtim u TD:U po velikoj brzini i ocajnim kocnicama :S:

Saleen je neupotrebljiv. Nece da skrece, divlja i proklizava na sve strane, ne koci... Uzas. Enzo je dobar ali je McLAren F1 GTR dosta bolji, manje proklizava, bolji overall handling i ubrzanje, brzi prolaz kroz krivine i stabilniji zadnji trap. Jedino sto kosta 2.5x vise od Enzo-a :D

Saleen je neupotrebljiv. Nece da skrece, divlja i proklizava na sve strane, ne koci... Uzas. Enzo je dobar ali je McLAren F1 GTR dosta bolji, manje proklizava, bolji overall handling i ubrzanje, brzi prolaz kroz krivine i stabilniji zadnji trap. Jedino sto kosta 2.5x vise od Enzo-a :D

Al enzo, 2x lepsi!:d

Ma Saleen nije baš toliko loš, kad je neka duža krivina samo držiš gas i on prodriftuje lepo (uz manje korekcije). U onoj kratkoj trci (Endless loop) sam sa njim obišao Enzo za ceo krug :d

aj probaj da odvozas neku stoperku saleenom i onda probas sa enzom ili GTR-om pa ces videti o cemu pricam :D

aj probaj da odvozas neku stoperku saleenom i onda probas sa enzom ili GTR-om pa ces videti o cemu pricam :D

Ma naravno, napisao sam već da je Enzo mnogo bolji pri velikim brzinama. Saleen samo koristim za kratke trke sa puno krivina - jeste naporan jer stalno moraš da mu koriguješ pravac, ali uvek završim prvi.
Ali zato na dugim trkama sa puno pravaca Enzo ubija (Island Tour sam završio sa Enzom dok je drugoplasirani Koenigseg bio 15km iza mene, a poslednji mislim da je bio Saleen sa oko 33km iza mene :D

Ipak kontam da treba da sastekas 1.5 mil i d akupis mclaren f1 gtr i da zavrsis pricu sa A klasom...Ako ocete , mogu d aokacim neke video snimke voznje doticnog :p

Nazad
Vrh Dno