Šta je novo?

Test Drive Unlimited

30 sekundi :d Udario sam u njih i odma stao, nisam hteo da bezim, dakle jedan auto x7 za level :D

PS. Provalio sam da igra ukljucuje v-sync ukoliko nije forsiran na "off" u drajverima, a ja se pitam sto stalno imam 30-32 fps...ponekad 40... brooka.

Poslednja izmena:
iscitah pola postova ali ne videh da li neko pegla ovo sa volanom i kakav je trip?
Ja igram samo LFS,a sve sto sam do sada probao je smesno,pa aj kratki info,jer cu igru skinuti do ujutru,pa da znam da li vredi da je instaliram

Ja igram na volanu, i osećaj vožnje je (bar meni) mnogo bolji nego na tasraturi. Opet ne možeš porediti LFS i Test Drive, ali ne može se ni porediti NFS i ovo, pošto je Test Drive za NFS žestoka simulacija vožnje :D . NFS se nije moga igrati na volanu (jer bi ga verovatno slomio od cimanja levo desno), dok se TDU vrlo lepo ponaša na volanu.

Pomagajte ja imam jasu 1.1.7003 i deamon 4091 i ne mogu da startujem igricu pocne da je ucitava i izbaci mi prozor please insert the original disc instead of a backup (1000) probao sam i drugu jasu i deamon i nece probao sam da instaliram ponovo, normalno se instalira ali nece da je startuje.

Pomagajte ja imam jasu 1.1.7003 i deamon 4091 i ne mogu da startujem igricu pocne da je ucitava i izbaci mi prozor please insert the original disc instead of a backup (1000) probao sam i drugu jasu i deamon i nece probao sam da instaliram ponovo, normalno se instalira ali nece da je startuje.

Ma kupis original covece i uzivas :D ... A i ATARI :D

Ma batali te jasu i slicne gluposti :) instaliras fino igru i samo je "patchujes" s gamecopyworld-a :d i radi savrseno ;)

AMD 2600+ Barton,512MB ram, nvidia5900xt mislim da konfiguracija nije problem koje drivere koristite za grafiku?

Pazi, prema izdavacu, zahtevnost je :
-Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+
-ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM. Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended
-512 MB (1 GB recommended)
Dakle trazi shader2 karticu, sto u principu 5900 jeste...(mada pitanje je, jer prema mnogima, ta cela serija ima kljakavu podrsku za SM2)...Ja inace koristim 93.71, poslednji oficijelni NV drajver.
edit: postoji i lista ne-podrzanih kartica, na kojoj se nalazi i FX 5900 (Here is a non-exhaustive list of video cards that are not supported: )
...probaj da iskljucis vsync iz drajvera...meni je to resilo problem sa titranjem tekstura...(do tada sam sa alt-tab resavao problem)...mozda upali, jer moj ortak igra na 9800pro, koji je takodje na "ne-podrzavanoj" listi...ali slaba vajda...

Poslednja izmena:
sto se pokretanja tice to je uredu(trebali novi driveri) nego mi trazi key ja ubacim pa mi onda trazi da napravim svoj profil i onda da se nakacim na net i onda opet trazi neki key ne znam zasto sta treba da uradim necu na online?

sto se pokretanja tice to je uredu(trebali novi driveri) nego mi trazi key ja ubacim pa mi onda trazi da napravim svoj profil i onda da se nakacim na net i onda opet trazi neki key ne znam zasto sta treba da uradim necu na online?

e, nemoj se ni truditi, nece ti raditi igra na toj konfiguraciji. Radice ali u 2-3 fps...

Napravi profil bez gamespy accounta i igraj samo offline ... Nikakva filozofija, samo logika :D

Malo sam kasno nabavio igru ali nema veze.Extra je.Konacno normalna voznja posle Flatout-a 2.A sto se tice zahtevnosti.1024x768 sve na max sa HDR-om 35 min 45 max frejmova a bez HDR-a 40 min 60 max.

Ma jel moze nekako da se pocne trka iz pocetka ako se zaj... Sa Esc moze samo da se izadje iz igre a iz trke jok.

AUH! Pa pritisni "p" kad god hoces tokom trke i imaces meni za to.

bez toga bi davno batalio igru :) Inace sto je vise igram sve mi se vise igra :D Ako EA ili neko drugi ne izbaci nesto priblizno dobro kao ovo mogu slobodno reci da mi nece faliti pored ove igre :) Jos kad budem mogao on line da igram joooj :D Zabavi nikad kraja :)

Topla preporuka: Preskocite MClaren F1 i skupljajte odma za MCLaren GTR, dupe i oko :D jos kad ode na tjuning level 3...ZLO !

Poslednja izmena:

i ja se to bas pitam za motor jer neko u poste otkljucao motore
koliko je GoRaNStEin presao pa nije dobijo stvarno bezveze ako neda regularno kad dosadi cekanje i prelazenje radice neki trener
inace igrica mi se svidja samo grafika mi nekako cudna mustanga i u oste muscle car su ocajno napravili
jer neko uspeo da stavi svoju muziku umesto one sto se dobije sa igricom

1. Muzika: winamp u pozadini, radio u igri na off (- na numerickoj do kraja stiskasti dok ne ispise "off" :) )

2. Otkljuco sam ja motore, nije uopste komplikovano naci sve salone, nasao sam foru ;) Nije cheat ;)

3. Mustang i ostali muscle car i jesu ocajni, 100 puta dokazano u relanom zivotu ;) (ocajni u poredjenju sa japancima i tjuner automobilima, o kvalitetu izrade da ne govorimo, pogotovo ako poredimo sa evropskim, tj nemackim i britanskim automobilima)

Poslednja izmena:
kako ? Pa lako, cistom logikom i gledanjem u mapu. Pogledajte kako auto salon izgleda na mapi, (onaj koji ste nasli) pa trazite iste takve objekte po mapi. Nije bas lako ali je onekle i zabavno, svakako brze nego ici ulicu po ulicu...

3. Mustang i ostali muscle car i jesu ocajni, 100 puta dokazano u relanom zivotu ;) (ocajni u poredjenju sa japancima i tjuner automobilima, o kvalitetu izrade da ne govorimo, pogotovo ako poredimo sa evropskim, tj nemackim i britanskim automobilima)
nisam ja na to mislio nego po izgledu a to se naravno ne poredi sto ti kazes jer kad vozis muscle to ti je kao kad vozis camac ali muscle muscle pogotovo sa dignutim motorom da toga nema u carbonu carbo bi bio niko i nista
jer neko zna sto BMW nema ni u jednoj igrici(NFS neracuna M3 gtr)
nece nikom da prodaju prava ili sta vec ili nesto drugo bas mi fali BMW
vidim u svakoj igici BMW je isti svuda M3 GTR sve isto samo boja drugacija
steta za BMW

Pih kako me je sad iznervirala igrica. Sj.... mi se save file, i sad moram ispočetka da igram. Sve je pobrkao, promenio mi lika, zaboravio trke itd... Kud nisam ranije pročitao na netu da se to dešava, pa bih bio spreman. Da li se nekom od vas to već desilo, i da li ima način da se popravi save?

Inače sad sam skinuo "save backup" program, pa kome treba evo linka:

http://www.desrat.lightning-bolt.net/TDU/TDU-SP-1-1r3.zip

Heh upravo čitam njihov forum i ispunio sam sve minimalne specifikacije za pojavljivanje bugova :d:. Nadam se da će patch uskoro izaći.

http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=56466

Hi guys

I would really appreciate it if you could urgently contact me at [email protected] (please insert "TDU forum" in the subject line) if you have one (or more) of the following issues:

1. ATI cards (your card must meet the minimum specs, obviously): crashes, corrupted save files, freezes at saving point, any kind of severe graphics issue

2. Crashes at launch if connected to a peripheral, no crash if the peripheral is disconnected

3. Cracking/stuttering sound with one of the following cards:
Oboard 7.1 realtek
Soundblaster X-Fi
X-Fi extremeGamer
X-Fi Xtreme Elite Pro
X-Fi Elite Pro
X-Fi Extrem Music
Soundblaster Audigy1
SoundBlaster audigy2 zs
Soundblaster Live!24Bit

:S: Ja imam ATi-ja ali nemam nikakvih problema...Jedino ono treperenje tekstura sa vremena na vreme, ali to se desava i na nvidia kartama (konkretno na 8800GTS) i one svetlece tackice sto se nekad pojave sa HDR-om :d Ali i to se desava i na nvidiji tako da...

Inace rekli su da spremaju patch za PC verziju, verovatno ce uskoro...

Custom Radio stanica u igri:

Npr, napravite playlistu u Winampu, zatim odete do
F:\My Documents\Test Drive Unlimited\savegame\Sasa\
gde je, kod mene, F drajv na kome mi se nalazi "My Documents", a Sasa je ime pod kojim vozim TDU. E u tom folderu pod vasim imenom napravite jos jedan folder nazvan "Radio", a u njemu folder sa zeljenim imenom radia. Zatim u taj folder snimite onu playlistu iz Winampa.
Znaci putanja bi bila sledeca ( za playlistu npr. metal.m3u ):
F:\My Documents\Test Drive Unlimited\savegame\Sasa\Radio\Metal\metal.m3u
Navodno playlista i ime foldera tog radija ne moraju biti istog imena, ali neki preporucuju da ipak budu isto nazvani.
Postupak je isti ako zelite da dodate jos neki radio, ili neku drugu playlistu.

U igri pritiskajte "Numpad 9" sve dok ne dodjete do zeljene radio stanice.

Poslednja izmena:
meni je i dalje lakse da poteram winamp u pozadini :) Kao prvo - radio mi zasecka ponekad kad menja pesmu, winamp mi to ne radi... Hvala na informaciji u svakom slucaju, siguran sam da je nekom lakse da napravi radio stanicu :)

meni je i dalje lakse da poteram winamp u pozadini :) Kao prvo - radio mi zasecka ponekad kad menja pesmu, winamp mi to ne radi... Hvala na informaciji u svakom slucaju, siguran sam da je nekom lakse da napravi radio stanicu :)

Hehe, nemoj tako, bas je fancy napraviti radio stanicu :p ...

Ljudi krenuo sam da igram igru ali mi teksture pucaju i to muski. Jer ima nesto da to zakrpim.

Dal moze da se uleti na aerodrom i da se vozi po pisti. Pitam jer ona trkacka staza iza glavnog aerodroma je bila zatvorena dok nisam presao u poslednji nivo, tj. dok nisam presao onih 450 poena, pa pretpostavljam da mogu da se otvore i aerodromi.

Nazad
Vrh Dno