Dal ima negde spisak automobila koji ce biti u TDU-u ?
Nego šteta što opet nema BMW-a. I što nisu ubacili novi Audi TT, i novi Audi S6, RS4 (ovo bi se možda moglo i promeniti do final relase-a.). A ne bi bilo loše kad bi ubacili mogućnost importovanja custom made automobila, kao što je moglo u NFS4,5. A mogli su ubaciti više Muscle, i Tuner Automobila. Ali i ovako deluje extra.
E da upravo primetih ogroman propust!!!
Nema Porsche-a. Ovu fatalnu grešku moraju ispraviti do final Release-a.:wall:
Nije los spisak auta ali nigdje ne vidim ovu alfu sa shootova.
Ovo im je najjace "Pre-order TDU and enter to win a real life Lamborghini Gallardo"
Da, i Porsche, BMW, Peugeot, Opel, Citroen, Renault, Toyota, Mitsubishi itd itd ... moze i Skoda
***, ovde ljudi nikad zadovoljni :S:
Pretpostavljam da i ribi svojoj isto tako ... Mogla si biti lepsa, mogla si malo vece sise da imas, mogla si i duze noge da imas, guza ti je mogla biti i manja malo, mogla bi biti malo provokativnije da se oblacis, mogla bi jos i ovo, mogla bi jos i ono .... DAAAAAMN!!!!
Srbijo pusti me u inostranstvo!![]()
Ja sam samo naveo propust, jer ubaciše tamo neke šugave Saturne (to je opel za tržište SAD-a), a nisu ubacili firmu koja je višestruki pobednik LeMan-a, firmu koja je u Formuli 1 učestvovala samo dve godine, i obe godine ponela konstruktorsku titulu. Opeli, Citroeni, Renoi, i ostala bagra me ne interesuje. Ja sam rekao da je igra extra ovakva kakva je, ali da ne bi bilo loše. S' obzirom da šugavi NFS ima Porsche-a u svojoj garaži, ne razumem zašto ovakva igra koja puca na veći nivo, nema takvog proizvođača sa takvim trkačkim pedigrom, u svom arsenalu.
@.:GoRaNStEin:.
Videocard: 7950GX2 @ OC 600/790
Processor: AMD Athlon 64 3800+X2 @ OC 5000+X2
Mainboard: MSI NF4 K8 Platinum
Memory: 2x1GB GSkill @ OC 540MHz
Soundcard: X-FI on Altec Lansig 5100
PSU: Chieftec 560W SLi Ready
i kako ti je radilo na tvojoj masini i na kojim setovanjima?
zar ne mozes sam da napravis profil za SLi tj da forsujes neki ?
svasta...prosto neverovatno. Hebes takvu graficku...prodaj to i stavi normalan SLi setup, mora da radi...
ovaj el postoji mogucnost da se taj ddemo nabavi nekako drugacije sem downloadom(ovde dial up korisnik) hteo bi da probam?
svasta...prosto neverovatno. Hebes takvu graficku...prodaj to i stavi normalan SLi setup, mora da radi...
Ja jos uvek tragam za linkom, ali bezuspesno, na zvanicnom sajtu nema ni d od demoa :trust:
kakva je razlika između 7950gx2 i normalnog SLI setupa? Nađi mi jednu igru u kojoj SLI ne radi na GX2 a radi na 2 x GF?
pa ne znam stvarno, ranije sam citao da kad imas fizicki dve karte u dva PCI-E slota i zelis da teras igru za koju nema SLi profila, mozes da forsiras neki od nacina rada SLi moda u drajverima i kao "to mora da radi" ,a vidim da Goransteinu to ne radi sa gx2 pa sam PRETPOSTAVIO da je moguce da je na relaciji drajveri->karta, jer prosto mi je neverovatno da ne moze da se forsira... :S:
Ja jos uvek tragam za linkom, ali bezuspesno, na zvanicnom sajtu nema ni d od demoa :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari