Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Nego šteta što opet nema BMW-a. I što nisu ubacili novi Audi TT, i novi Audi S6, RS4 (ovo bi se možda moglo i promeniti do final relase-a.). A ne bi bilo loše kad bi ubacili mogućnost importovanja custom made automobila, kao što je moglo u NFS4,5. A mogli su ubaciti više Muscle, i Tuner Automobila. Ali i ovako deluje extra.

Poslednja izmena:
Nego šteta što opet nema BMW-a. I što nisu ubacili novi Audi TT, i novi Audi S6, RS4 (ovo bi se možda moglo i promeniti do final relase-a.). A ne bi bilo loše kad bi ubacili mogućnost importovanja custom made automobila, kao što je moglo u NFS4,5. A mogli su ubaciti više Muscle, i Tuner Automobila. Ali i ovako deluje extra.

Posto je Test Drive Unlimited zamisljen kao massive multiplayer, moja pretpostavka je da ce mnoge stvari biti dodate ili kao besplatni addon paketi, ili pak kroz expanzije koje ce sigurno uslediti ... Nova ostrva, novi automobili, motori (jer bar u ovoj beti samo su tri prodavnice/marke motora), novo ovo, novo ono :) ... ALI ...

... Igra jos nije ni izasla ... Polako :)

E da upravo primetih ogroman propust!!!
Nema Porsche-a. Ovu fatalnu grešku moraju ispraviti do final Release-a.:wall:

E da upravo primetih ogroman propust!!!
Nema Porsche-a. Ovu fatalnu grešku moraju ispraviti do final Release-a.:wall:

Da, i Porsche, BMW, Peugeot, Opel, Citroen, Renault, Toyota, Mitsubishi itd itd ... moze i Skoda :)

***, ovde ljudi nikad zadovoljni :S:

Pretpostavljam da i ribi svojoj isto tako ... Mogla si biti lepsa, mogla si malo vece sise da imas, mogla si i duze noge da imas, guza ti je mogla biti i manja malo, mogla bi biti malo provokativnije da se oblacis, mogla bi jos i ovo, mogla bi jos i ono .... DAAAAAMN!!!!

Srbijo pusti me u inostranstvo! :D

Poslednja izmena:
Nije los spisak auta ali nigdje ne vidim ovu alfu sa shootova.
Ovo im je najjace "Pre-order TDU and enter to win a real life Lamborghini Gallardo"

Da, i Porsche, BMW, Peugeot, Opel, Citroen, Renault, Toyota, Mitsubishi itd itd ... moze i Skoda :)

***, ovde ljudi nikad zadovoljni :S:

Pretpostavljam da i ribi svojoj isto tako ... Mogla si biti lepsa, mogla si malo vece sise da imas, mogla si i duze noge da imas, guza ti je mogla biti i manja malo, mogla bi biti malo provokativnije da se oblacis, mogla bi jos i ovo, mogla bi jos i ono .... DAAAAAMN!!!!

Srbijo pusti me u inostranstvo! :D

Ja sam samo naveo propust, jer ubaciše tamo neke šugave Saturne (to je opel za tržište SAD-a), a nisu ubacili firmu koja je višestruki pobednik LeMan-a, firmu koja je u Formuli 1 učestvovala samo dve godine, i obe godine ponela konstruktorsku titulu. Opeli, Citroeni, Renoi, i ostala bagra me ne interesuje. Ja sam rekao da je igra extra ovakva kakva je, ali da ne bi bilo loše. S' obzirom da šugavi NFS ima Porsche-a u svojoj garaži, ne razumem zašto ovakva igra koja puca na veći nivo, nema takvog proizvođača sa takvim trkačkim pedigrom, u svom arsenalu.

Ja sam samo naveo propust, jer ubaciše tamo neke šugave Saturne (to je opel za tržište SAD-a), a nisu ubacili firmu koja je višestruki pobednik LeMan-a, firmu koja je u Formuli 1 učestvovala samo dve godine, i obe godine ponela konstruktorsku titulu. Opeli, Citroeni, Renoi, i ostala bagra me ne interesuje. Ja sam rekao da je igra extra ovakva kakva je, ali da ne bi bilo loše. S' obzirom da šugavi NFS ima Porsche-a u svojoj garaži, ne razumem zašto ovakva igra koja puca na veći nivo, nema takvog proizvođača sa takvim trkačkim pedigrom, u svom arsenalu.

Ja zaista ne smatram to kao propust ... Uopste mi ne nedostaje ni BMW, ni Porsche. Naravno da bi bilo dobro da su tu, ali ne mogu reci da mi je utisak o igri pokvaren zato sto ih nema ... Recimo NFS Porsche Unleashed imao je samo porsheova vozila, pa ne mogu da kazem da im je propust sto nije tu bilo i drugih marki automobila, ili su mozda trebali za svaku marku koja je to zasluzila da naprave NFS BMW Unleashed, NFS Mercedes Unleashed itd?

Zaista verujem da su namerno ostavili lufta i za dodatke ... Opusteno samo ;)

Ili postoji i druga opcija, a to je da nisu postigli dogovor oko otkupa prava na koriscenje imena u igri ...

Moje misljenje je da je to minorna stvar i ne moze da se karakterise kao propust ...

koga briga za BMW u jednoj ovakvoj arkadi koja je tu da pruzi brzu zabavu?
zar je uopste bitno koja su kola ponudili? eno BMW-a u RACE-u, a Porsche-a imate kao mod za rFactor pa ko voli nek izvoli....

nadam se da ova igra kad izadje nece biti toliko jadna da ce se porediti sa nekim novijim NFS-om u kom ima svega i svacega, a na kraju to sve ninasta ne lici i hvala bogu sto nema "Tuner Automobila"!

da li ima beta da se skine odnekud josh?

Nije problem u skidanju, mozes sad da je skines, vec mora da se uclanis na file planet, da bi ti dali serial... TDU je File Planet beta test exclusiva, mada je igra u sustini potpuno funkcionalna...

Hoce li biti dodatnih automobila da se skidaju?!

Btw imate Mc F1 sa BMWovom V12 masinom (2 spojene od prve M3 E36), sta cete vise od toga :)

Poslednja izmena:
Evo sad sam pogledao snimak motora, dooobar zvuk, krzavost se na snimku skoro i ne vidi a poprilicno mi se dopao rad ogibljenja pri dizanju na zadnji. Naravno ulazenje u krivine je nerealno ali to se od arkade i ne ocekuje. Na kraju krajeva zamislis da vozis sa ogromnim koeficijentom trenja i sve je OK :D

@.:GoRaNStEin:.

Videocard: 7950GX2 @ OC 600/790
Processor: AMD Athlon 64 3800+X2 @ OC 5000+X2
Mainboard: MSI NF4 K8 Platinum
Memory: 2x1GB GSkill @ OC 540MHz
Soundcard: X-FI on Altec Lansig 5100
PSU: Chieftec 560W SLi Ready

i kako ti je radilo na tvojoj masini i na kojim setovanjima?

@.:GoRaNStEin:.

Videocard: 7950GX2 @ OC 600/790
Processor: AMD Athlon 64 3800+X2 @ OC 5000+X2
Mainboard: MSI NF4 K8 Platinum
Memory: 2x1GB GSkill @ OC 540MHz
Soundcard: X-FI on Altec Lansig 5100
PSU: Chieftec 560W SLi Ready

i kako ti je radilo na tvojoj masini i na kojim setovanjima?

Nazalost, setovanja su vrlo siromasna u odnosu na ono kako smo navikli na PC platformi. Pretpostavljam da je to zbog toga sto je TDU port sa X360. Dakle pri setovanjima koja su prikazana na slici koju sam linkovao framerate je izmedju 30-40 fps, gde treba uzeti u obzir da SLi profil jos uvek ne funkcionise, odnosno performanse su mi iste i u SingleGPU modu, i u MultiGPU modu, sto ce, nadam se biti reseno kada igra ugleda svetlost dana ... Napominjem da je do generacije 8 NVIDIA kartica AA+HDR neizvodljiv, probao sam i da forsiram AA preko drajvera, jedino sto sam dobio jeste FlickerScreen :D

Poslednja izmena:
zar ne mozes sam da napravis profil za SLi tj da forsujes neki ?

zar ne mozes sam da napravis profil za SLi tj da forsujes neki ?

Pa napisao sam, radi isto i u single gpu modu, i u najboljem multigpu rendering modu koji postoji posto u nekima od rezima radi i losije :) ...

Znaci, nema nikakve razlike izmedju AFR2 moda i SingleGPU moda ...

svasta...prosto neverovatno. Hebes takvu graficku...prodaj to i stavi normalan SLi setup, mora da radi...

ovaj el postoji mogucnost da se taj ddemo nabavi nekako drugacije sem downloadom(ovde dial up korisnik) hteo bi da probam?

svasta...prosto neverovatno. Hebes takvu graficku...prodaj to i stavi normalan SLi setup, mora da radi...

kakva je razlika između 7950gx2 i normalnog SLI setupa? Nađi mi jednu igru u kojoj SLI ne radi na GX2 a radi na 2 x GF?

kakva je razlika između 7950gx2 i normalnog SLI setupa? Nađi mi jednu igru u kojoj SLI ne radi na GX2 a radi na 2 x GF?

pa ne znam stvarno, ranije sam citao da kad imas fizicki dve karte u dva PCI-E slota i zelis da teras igru za koju nema SLi profila, mozes da forsiras neki od nacina rada SLi moda u drajverima i kao "to mora da radi" ,a vidim da Goransteinu to ne radi sa gx2 pa sam PRETPOSTAVIO da je moguce da je na relaciji drajveri->karta, jer prosto mi je neverovatno da ne moze da se forsira... :S:

pa ne znam stvarno, ranije sam citao da kad imas fizicki dve karte u dva PCI-E slota i zelis da teras igru za koju nema SLi profila, mozes da forsiras neki od nacina rada SLi moda u drajverima i kao "to mora da radi" ,a vidim da Goransteinu to ne radi sa gx2 pa sam PRETPOSTAVIO da je moguce da je na relaciji drajveri->karta, jer prosto mi je neverovatno da ne moze da se forsira... :S:

Nisi me razumeo, to isto funkcionise i na GX2, samo sto nema nikakvog efekta u Test Drive-u trenutno ... That Is Da Point!

Poslednja izmena:
Ja jos uvek tragam za linkom, ali bezuspesno, na zvanicnom sajtu nema ni d od demoa :trust:

Pa imas link, oci da ti iskopa koliki je, na file planet-u, samo sto ti nista ne vredi da skines 3.18 giga instalacije ako nemas key koji dobijes samo ako si clan file planet-a.

Za sada je tako. I cak i da ti neko da svoj key, moras da ga aktiviras preko neta, a to ne moze ako key nije originalan. Dakle, dok ne izadje puna igra, nema nista.
A ovo ipak nije demo, nego full igra, samo u Beta verziji, mada kod mene lepo radi...

Edit: Htedoh reci, nisu hteli da daju bas za dzabaka tu betu jer to i nije demo ustvari nego puna verzija, koja barem meni radi savrseno stabilno i vredi reci, ucitava se izuzetno brzo, brze nego sve trke do sada i mnogo brze nego XBOX 360 verzija! (sto posebno ima tezinu ako se zna o kakvom prostranstvu se radi!)

Poslednja izmena:
Vrh Dno