Šta je novo?

Test: Cooler Master Cosmos II

Ne znam za tog njegovog, ali moj "sportas" je besprekoran i dan-danas... nista se ne trese, senzor - o kojem god da je rec :d - je na mestu, tacnije sve radi besprekorno 🙂

A sto se ventilatora tice, i on radi besprekorno i kao nov je - tacnije, i jeste nov, sa obzirom da je skinut jos prvog dana po otpakivanju kucista i stavljen u ormar, u nemogucnosti da zatvorim stranicu zato sto je taj vent udarao u CPU cooler 😀😀😀

Aj mi ga daj leba ti, nigde ne mogu da nadjem zamenski :/

A sta cemo ako (u stvari, kakav si ti baksuz, bolje da kazem - KAD! 😀) i taj polomis? 🙂

Ja ovo kuciste planiram u najskorije vreme da udajem (tacnije, to vec mesecima razvlacim), a nesto mi se ne prodaje bez venta ili pak sa polomljenim perajem... :d
Nego, si ti kontaktirao CM kancelariju u vezi toga? Lepo je rekao Sharp, davali su ventove ljudima koji su ih slomili, izlazili su u susret bez problema.

Šibni im mail slobodno. Nisu baš najažurniji ali sigurno dobijaš odgovor, a i gotovo uvek izlaze u susret. Mislim retardirano je da ne zameniš defektni ventilator, ako već možeš.

Bilo bi jako lepo kada bi CM izbacio kuciste koje bi se zvalo npr. Cosmos 2 MIDI i bilo u istom fazonu kao veliki Cosmos 2 a da po velicini bude u klasi Corsair-a 600T. Mislim da bi se takvo kuciste prodavalo kao blesavo, naravno i da cena ne bude veca od 160-170e...
Ja bih sa zadovoljsvom menjao moj Cosmos 1000 za tako nesto😉

Poslednja izmena:
Je l' ? Znaci, takav je slucaj i sa npr. Level 10 kucistem, koje je kostalo bar duplo vise kada se pojavilo (ako i sada nije takav slucaj)... i tamo je znaci sve besprekorno i ne postoji ni jedna zamerka, vec je "sve vrh"?
Daj, molim te...

Ti "pojedini plastični detalji koji deluju pomalo jeftino" koje toliko volis da citiras su minorna stvar u odnosu na neke prilicno ozbiljnije dizajnerske propuste koje ima pomenuti Level 10... drugim recima - ne postoji savrseno kuciste, ma koliko kostalo 😉
Izvini, sta je Level 10? 🙂 Da li sam ja negde pominjao kvalitet i cenu Level 10? 😉
Daj molim te...

Ako kuciste od 800 i koliko vec dolara ima mnogo ozbiljnije mane nego "pojedine plasticne detalje", onda se sasvim sigurno to moze zanemariti i na onom od 350... pritom sto je to, realno - smesna i nikakva zamerka.

Kao sto rekoh - ne postoji savrseno kuciste, ma koliko kostalo.

Neki su ga i kupovali, ***... zdrava pamet ili ne - neko ga je kupio 🙂

Ko god tu pa bio nezdrav - ovi iz fabrike sto su ga zacenili toliko, ili pak oni koji su izbrojali tolike zelembace za isto 😀

Ako kuciste od 800 i koliko vec dolara ima mnogo ozbiljnije mane nego "pojedine plasticne detalje", onda se sasvim sigurno to moze zanemariti i na onom od 350... pritom sto je to, realno - smesna i nikakva zamerka.

Kao sto rekoh - ne postoji savrseno kuciste, ma koliko kostalo.
I opet, kakve veze ima Level 10 sa ovom temom?
Nekom je to smesna zamerka, nekom nije. 😉

Posto vec dva puta ponavljam, izgleda da cu morati da pocnem i da crtam...

NE POSTOJI SAVRSENO KUCISTE, MA KOLIKO KOSTALO.

Ma mora da postoji, samo niko nije cuo za njega 😛

Svaka roba nadje svog kupca,da je ovo kuciste izaslo kad sam kupovo sad koje imam,dao bi 350 eura.

Evo, pojavio se kod nas za 316e...
Ipak nije onih 350e kako se predvidjalo ali i dalje je skupo, kada i ako padne na 250e onda bi moglo da se razmatra ali ovako ni pod razno😉

Pa i to je bolje nego čak 350 evra...kao što kažeš kada padne na ispod 300 evra vredi razmotriti kupovinu. Ali to neće tako brzo, pa tek se pojavilo. Možda tek na jesen padne na 265 ili 270 evra.

Verovatno nece tako brzo da padne cena, ali svakako ce brze da padne sa 316 na 250e nego sa 350 na 250e...

Ma ti mene *****ajes 🙂

P.S. Iznenadjen sam cenom kod nas, da primetim... ocekivao sam bar 380 evra, naravno 😀
316, pa i nije tako lose... mislim, lose je, naravno, mnogo je bre :d... ali je bolje neg' 350 u svakom slucaju 🙂

Ja bih samo pitao one koji se spremaju da potrose pare na ovo: "U cemu je kumst dati jednu celu finu platu na kuciste?"

u tome sto mi je to cetvrtina plate...hehe😉
i sto mi je trenutno kuciste blago receno malo, da ne budem vulgaran

Poslednja izmena:
u tome sto mi je to cetvrtina plate...hehe😉
i sto mi je trenutno kuciste blago receno malo, da ne budem vulgaran

Posteno... svidja mi se odgovor, iskren 🙂
(bez zezancije, stvarno ovako mislim... nema sarkazma il' ironije)

I svaka ti cast, BTW 😉

E kada mi to kaze covek koji na forumu ima skoro 12000 poruka
Znam da to nesto vredi...

Realno, kućišta te klase se kupuju jednom u XY godina.
Uzeo Stacker v1 pred kojih 5-6 godina ... mislim da sam miran još bar narednih 10 :d. Ploča regularno ili "naopačke", napajanje gore/dolje, XY diskova, dovoljno prostora za vodeno ...

Poslednja izmena:
Trenutno nigde Milose kod nas na zalost, preko gde hoces.

Jes' Segedin blizu, ali je malko poteze ovolikog monstruma sakriti od carine... 😛

Jes' Segedin blizu, ali je malko poteze ovolikog monstruma sakriti od carine... 😛

Vala baš, ne znam kako bi to mogao da sakriješ ali možeš da probaš da razradiš neke strategije. Raspitaj se kod onih ljudi koji tamo idu redovno i kako oni prolaze na carini sa većim komadima robe, možda ti oni kažu nešto smisleno. 🙂

Realno, vise bih voleo da ne moram da se smaram i da ovde uzmem ovo cudoviste .... ali na zalost tako je kako je ....naci ce se neka kombinacija ....

Nazad
Vrh Dno