mirzallica
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.11.2004
- Poena
- 630
Ja bih samo pitao one koji se spremaju da potrose pare na ovo: "U cemu je kumst dati jednu celu finu platu na kuciste?"
Ne znam za tog njegovog, ali moj "sportas" je besprekoran i dan-danas... nista se ne trese, senzor - o kojem god da je rec :d - je na mestu, tacnije sve radi besprekorno 🙂
A sto se ventilatora tice, i on radi besprekorno i kao nov je - tacnije, i jeste nov, sa obzirom da je skinut jos prvog dana po otpakivanju kucista i stavljen u ormar, u nemogucnosti da zatvorim stranicu zato sto je taj vent udarao u CPU cooler 😀😀😀
Izvini, sta je Level 10? 🙂 Da li sam ja negde pominjao kvalitet i cenu Level 10? 😉Je l' ? Znaci, takav je slucaj i sa npr. Level 10 kucistem, koje je kostalo bar duplo vise kada se pojavilo (ako i sada nije takav slucaj)... i tamo je znaci sve besprekorno i ne postoji ni jedna zamerka, vec je "sve vrh"?
Daj, molim te...
Ti "pojedini plastični detalji koji deluju pomalo jeftino" koje toliko volis da citiras su minorna stvar u odnosu na neke prilicno ozbiljnije dizajnerske propuste koje ima pomenuti Level 10... drugim recima - ne postoji savrseno kuciste, ma koliko kostalo 😉
Ako kuciste od 800 i koliko vec dolara
I opet, kakve veze ima Level 10 sa ovom temom?Ako kuciste od 800 i koliko vec dolara ima mnogo ozbiljnije mane nego "pojedine plasticne detalje", onda se sasvim sigurno to moze zanemariti i na onom od 350... pritom sto je to, realno - smesna i nikakva zamerka.
Kao sto rekoh - ne postoji savrseno kuciste, ma koliko kostalo.
Ne postoji, ali postoje ona koja nemaju jeftinu plastiku. 😛Posto vec dva puta ponavljam, izgleda da cu morati da pocnem i da crtam...
NE POSTOJI SAVRSENO KUCISTE, MA KOLIKO KOSTALO.
Ja bih samo pitao one koji se spremaju da potrose pare na ovo: "U cemu je kumst dati jednu celu finu platu na kuciste?"
u tome sto mi je to cetvrtina plate...hehe😉
i sto mi je trenutno kuciste blago receno malo, da ne budem vulgaran
Jes' Segedin blizu, ali je malko poteze ovolikog monstruma sakriti od carine... 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari