Inace karta mi ima tacno ovakve rezultate kakve su i postavili ljudi ovde. 5% bolje nego ATI6970 ali to je zato sto joj je klok 890 a ne 880, OC Edition referentni.
Prvi put da sam u manjoj grupi boljeplasiranih na 3d Mark testovima na fabrickim klokovima. Pre sam uvek bio u najvecoj grupi. Ja tako to gledam, ako su ispod u maloj grpu lose plasiranih sa nekim dobrim brandom znaci karta nije kako treba bas i treba je menjati odmah.
Na srecu to mi se nije desilo nikada.
3D Mark 11 je bio oko 1050 poena veci od ATI 5870 2GB.
Sto nije malo sobzirom da je karta meri jedna oko 4200 a druga oko 5200 GPU Score. Moze da dodje i do 5500 sa CCC a ljudi koji bas znaju nakacili bi joj i 6000 skor. Sto je za kartu od 330e ili oko 300$ preko odlican rezultat i definitvno je nikada ne bi menjao za GTX570 pogotovu posle tekstova od GTX570 DirectCu koje kada sam procitao sam shvato zasto je ona dostupna a GTX580 I ATI6970 DirectCu nisu. Pa zato sto su ekstra uradjene i salju ih u EU. Ove su isto dobre ali nisu verovatno tako perfektne.
Posle 5870 ici na GTX570 bilo bi poremeceno. Prelazak na nesto nepoznato za tu razliku nije normalan kao i mala razlika preci na 6950. Samo GTX580 besan model bi opravdao upgrade sa 5870 ili moj ljubimac EAH6970.
Ako me lepo posluzi ja cu prodati obe kada preskocim jednu seriju i opet imati ASUS besan model.
Zanima me samo ako bi neko bio ljubazan da mi objasni zasto je AIDA64 uopste ne vidi. Ni temp ni kartu ne vidi uopste???
A taman imam naalepnicu sa Crosshair 4 Formule ROG koja pasuje tacno, tacno na graficku onaj deo pored konektora za napajanje, ima jedna prazna kocka koja je u mm velicine ROG nalepnice.
http://i.imgur.com/diFfM.jpg
Ali sta ako budem morao da reklamiram. Tacno je takva nalepnica.
Zato cekam ne lepim je dok ne izadje 11.4 driver. Ona velika kao vatra ce biti zalepljena na 650D kada kupim, na zadnju stranu koja se ne vidi.
Sada sam i ja deo ROG druzine. I ostacu zauvek.