Sad vec pochinjem da sumnjam da ti ni ne znash shta znachi dobar touch 🙂 Galaxy S je nemoguce da ima bolji touch jer ga u startu eliminishe nedovoljna fluidnost menija, u odnosu na iPhone 4. Dobar touch znachi kombinacija brzine telefona (fluidnosti, framerate-a animacija) i preciznosti (laga i jachine pritiska). iPhone 4 je najbrzi telefon na trzishtu (sad kazi da ni to nije tachno 🙂), a josh od 2G ima najprecizniji moguci touch, zato se nije ni promenio u 4 generacije, tako da stvarno ne znam kako Galaxy moze da bude bolji (naravno, probao sam ga, ima ga na Telenor shtandu u TC Ushce), nije nishta bolji od gomile drugih Android telefona, osim shto direktno i bez blama pokushava da iskopira iPhone,
Kod Samsunga S postoji onaj njegov TouchWiz launcher koji je meni lično šaren i izgleda kao kopija iPhonea, dok sa drugim launcherima (kao što su LauncherPro, ADW Launcher) radi odlično. U tome je poenta, možeš da izabereš.
akki je već pisao zašto je bolji i precizniji touch, kao i milion eminentnih sajtova na netu, al' dobro, verovatno znaš bolje.
A Galaxy S i9000 sa Androidom sigurno nisi mogao da probaš u Telenor štandu, pošto Telenor još uvek nema taj telefon.
😉
a u tome uspeva isto koliko i najgori iPhone skin koji je napravio neki klinac od 12 godina i okachio na Cydiu jer ne kapira vaznost prikaza, velichine, dizajna ikona, skina ili bilo chega na telefonu za njegovu upotrebljivost, kao shto ni ovde vecina vas :d
Pošto se
slučajno bavim grafičkim dizajnom, konstatacija je ti je pogrešna. Evo, mali test, šta ti je lepše i bolje dizajnirano, prvi screenshot ili drugi:
To shto ti nemash za iPhone 4 pa si prinudjen da kupish Desire, a to je automatski onda bolje, vishe puta sam ponovio da je glavni problem svih ovih diskusija...
Ko kaže da nemam za iPhone 4? Ja bih kupio iPhone 4 da se prodaje ovde po normalnoj ceni i uz ugovor, a trenutno ne mogu da idem negde van da uzmem simfree. A to što ti ceniš da li neko ima ili nema para, to je već nekulturno.
Problem je što ti ne vidiš daleko, uhvatio si se Applea kao pijan plota i misliš da je sve zlato što oni iskenjaju. Napominjem da ja koristim iPhone 3G (koji ću da prodam jer je prespor, čak je i HTC Magic brži od njega), koristim MacOS, ali da pokušavam da budem realan i da sagledam prednosti i drugih platformi/OS-a. Nije ništa savršeno, pa ni Apple.
I pogledaj da nigde nisam napisao daj e iPhone 4 loš telefon, telefon je u samom vrhu ponude, ali smanjite malo hajp...