Šta je novo?

Test: Adobe Creative Suite 5

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Adobe je 12. aprila predstavio novu generaciju alata iz Creative Suite porodice. Ova verzija se pojavila u pet paketa – Deisign u Standard i Premium varijanti, Web i Production samo u Premium izdanju i naravno Master Collection koji sadrži sve alate iz CS5 paketa...

Više o tome...

Poslednja izmena od urednika:
Zašto li je ova tema u ovoj sobi kad je testiran paket za Mac? :)

Ja taman hteo da kažem da mogu da dođu do testova u sobi sa testovima, kad ono sobe nema. Obrisana. Znači sad ljudi moraju da love teme o testovim po forumu umesto da pogledaju u jednu sobu.

Ali ipak nije fer. :) Postoji razlog zašto su u Bench redakciji odlučili da testiraju Mac verziju (verovatno ih je driver naterao :d i neće mu se ovo svideti). Zašto da stoji u Windows sobi.

Iz skorašnjih tekstova primećujem da Benchmark polako ide u dobrom smeru. :eyebrows:

sta ovo pise na pocetku, neke gluposti i ko je uopste ovaj benchmark bot, neki moderator, administrator?

One gluposti gore su verovatno HTML kôd za malu sličicu koju vidiš u spisku testova na bench sajtu, tako da je sigurno u pitanju automatski program, a ne čovek koji postuje putem accounta Benchmark bot, jer se vidi da nije naročito inteligentan. (kopira kôd vesti sa sajta sa sve slikom).

eto jesam vam rekao to je bio stator al se maskiro.

Eto jesam vam rekao to je bio Stator al se maskiro. To Statore, Moderatore!

Poslednja izmena:
Jel bolje da se instalira na OS X ili na Win, ili je svejedno.

ako ćeš rofesionalnu primenu onda OS X

da, ako hoces da budes profesionalac moras da imas OS X i naravno najnoviji cinema display jer bez njega ne mozes da zaradis velike pare. I kada zaradis te pare onda kupis jos jedno 3-4 meka, cisto da se nadje kada dodju rodjaci na slavu. Nemoj da te loze na windows, to iovako samo bil gejts jos koristi, mada sam cuo da u klonji drzi ipad.

Salu i *****izam na stranu, verujem da je sa strane performansi razlika win/os x marginalna, jedino sto bih ja iskreno vise verovao win verziji jer je cs5 za mac os prvi cs koji je cocoa app pa im se mozda provukao koji bug vise u tom prekodiranju....

Instaliracu na oba :)

Nazad
Vrh Dno