Šta je novo?

Test: Adobe Creative Suite 5

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Adobe je 12. aprila predstavio novu generaciju alata iz Creative Suite porodice. Ova verzija se pojavila u pet paketa – Deisign u Standard i Premium varijanti, Web i Production samo u Premium izdanju i naravno Master Collection koji sadrži sve alate iz CS5 paketa...

Više o tome...

Poslednja izmena od urednika:
Zašto li je ova tema u ovoj sobi kad je testiran paket za Mac? 🙂

Ja taman hteo da kažem da mogu da dođu do testova u sobi sa testovima, kad ono sobe nema. Obrisana. Znači sad ljudi moraju da love teme o testovim po forumu umesto da pogledaju u jednu sobu.

Ali ipak nije fer. 🙂 Postoji razlog zašto su u Bench redakciji odlučili da testiraju Mac verziju (verovatno ih je driver naterao :d i neće mu se ovo svideti). Zašto da stoji u Windows sobi.

Iz skorašnjih tekstova primećujem da Benchmark polako ide u dobrom smeru. :eyebrows:

sta ovo pise na pocetku, neke gluposti i ko je uopste ovaj benchmark bot, neki moderator, administrator?

One gluposti gore su verovatno HTML kôd za malu sličicu koju vidiš u spisku testova na bench sajtu, tako da je sigurno u pitanju automatski program, a ne čovek koji postuje putem accounta Benchmark bot, jer se vidi da nije naročito inteligentan. (kopira kôd vesti sa sajta sa sve slikom).

To je bot i ima neki bug 😉

eto jesam vam rekao to je bio stator al se maskiro.

Eto jesam vam rekao to je bio Stator al se maskiro. To Statore, Moderatore!

Poslednja izmena:
Jel bolje da se instalira na OS X ili na Win, ili je svejedno.

ako ćeš rofesionalnu primenu onda OS X

da, ako hoces da budes profesionalac moras da imas OS X i naravno najnoviji cinema display jer bez njega ne mozes da zaradis velike pare. I kada zaradis te pare onda kupis jos jedno 3-4 meka, cisto da se nadje kada dodju rodjaci na slavu. Nemoj da te loze na windows, to iovako samo bil gejts jos koristi, mada sam cuo da u klonji drzi ipad.

Salu i *****izam na stranu, verujem da je sa strane performansi razlika win/os x marginalna, jedino sto bih ja iskreno vise verovao win verziji jer je cs5 za mac os prvi cs koji je cocoa app pa im se mozda provukao koji bug vise u tom prekodiranju....

Instaliracu na oba 🙂

Nazad
Vrh Dno