Red*Alert
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.01.2017
- Poena
- 95
Ovo deluje kao da tv nije dobro sklopljen.Jel ovo normalno kod svih, kupio Tesla 65E635SUS ili je neka fabricka greska Ili nesto?
Ovo deluje kao da tv nije dobro sklopljen.Jel ovo normalno kod svih, kupio Tesla 65E635SUS ili je neka fabricka greska Ili nesto?
A šta je pisalo da ima u PDF-u sa specifikacijom na zvaničnom sajtu??gde videh i da je ovaj panelk ipak 10 bit IPS sto je doooosta bolja varijanta nego prethodni!
Kada odeš u podešavanja/apps naći ćeš na spisku klasičan Android TV GPlay Store i odatle možeš da uđeš iako je sama ikona sklonjena u launcheru.Elem naisao sam na TESLA 55S635BUS ali je Google TV (da li to znaci da cu kao na andoridu moci da poskidam nekoliko aplikacija kao npr SKYshowtime , hbo max ili cu biti ogranicen samo na Prime video, netflix, disney? ) gde videh i da je ovaj panelk ipak 10 bit IPS sto je doooosta bolja varijanta nego prethodni!
Ja sam pre par dana kupio taj tv. i evo pokusavam da namestim sliku kako mi odgovara ali ne ide.Slika je kad se gleda sport ( npr.fudbal) mnogo zelena i nekako mutna,ne mnogo ali imam takav utisak kao da nije uhd,vide se pikseli a kad se gleda neka serija,film ili 4k na yt odlicna.Ne znam da li je do tv, razmisljam i da ga vratim,uzeo sam ga online.Ovako drugari imam teslu 43 4k S905BUSmodel vec 2 godine i hteo bih da ga zamenim sa TESLA 55E635SUS Smart televizorom! Sad je na akciji na slovo G, ok cena, mislim da je mi je to dovoljno sa 43 na 55, e sad moje pitanje ima li neko od clanova ovaj televizor, da li isti ima ANDROID ili je samo smart (treba mi zbog streaming servisa imam ih skoro sve :} ), da li je ovo VA panel ili IPS ? POsto stari s905bus ima odlicno gledanje iz coska! :] Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari