- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
3 godine, pokusao sam preko fb da iskamčim 3+2 al nisam uspeo. Dosta je i ovo. Bas sam zadovoljan sa ovim teslama koliko nude za ulozen novac
Ja sam ovo rešio tako što sam sa play stora preuzeo VLC player (možda sam pre toga morao prvo da instaliram neki file explorer, pa onda naknadno preko flasha da instaliram VLC player .apk koji sam preuzeo sa zvaničnog sajta... ne secam se tačno redosleda).u Flash meni ne mogu da udjem, nema nacina kako, osim da izvadim fizicki flesh i gurnem opet pa me ponudi da udjem kad detektuje da je flesh tu, ili da ugasim i upalim tv pa oet me on ponudi da udjem u taj meni
Zbog toga ne mogu ni neki Kodi ili PLex da instaliram na njega jer ne mogu da udej u flesh meni, nudi mi samo Video, Images i Music, i onda nemam nacina da instaliram direktno .apk
a Play je skroz ogranicen i nema nista korisno od aplikacija
Ovo je interesantno, dakle imaš u opcijama da ugasiš HDR? Recimo da ti HDR sadržaj sa Netflixa ide bez njega?Tesla 65E635SUS
boje su iste na oba TV-a, malo isprane ako ne ukljucim HDR, a ako ukljucim onda su prezasicene

Kod mene opet ništa, ajd poslušaj jel se promijenila međuverzija, android patch, kernel... I na kojem si internet provideru i koji jezik /regiju imaš posloženu? Da probam preko vpn-a?
Evo dole na mom od 50', potpuno isto piše i na ovom drugom od 55'.Kod mene opet ništa, ajd poslušaj jel se promijenila međuverzija, android patch, kernel... I na kojem si internet provideru i koji jezik /regiju imaš posloženu? Da probam preko vpn-a?
tesla.info
Znam da je model iz prošle godine ali 55" je neki max koji se uklapa u moj ambijent 50" je idealno a 65" nemam gde pa da mi ga i poklone.Q55K925 је изашао прошле године, користи webos 5. Овогодишњи модел је Q65K935, webos 6. Тренутно Тесла даје три године гаранције.
Kako su formatirani? NTFS? FAT32? exFAT?Probao sam sa više različitih USB fleški 2.0 i 3.0 i uvek isto upozerenje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari