Šta je novo?

Tesla TV

Bukvalno nista ne dobijas sa updateom, sve isto 🙂

Ma oke onda, Tv služi svrsi..... Za spavaću služi svrsi.... Nisam naletio na neke bugove, a nisam ni puno isprobavao, osim što mi je bilo bitno da ima android da mogu gledati iptv preko macova koje sam skeniram....

Kolega sa foruma prvi koji je dobio update mu je nesto poslo po zlu i tv mu je upao u bootloop, dosli iz tesle uzeli tv odneli u servis i resili problem i vratili mu tv, zamenuli plocu ako se ne varam o svom trosku.

Nekoliko nedelja kasnije ja sam pisao tesli i trazio taj update i dobio i kod mene je sve proslo ok. Ali ima upustvo kako se radi.

Tako da ne razumem toliku potrebu da radis nesto na tv-u a vec to imas. Koja je svrha zbog koje hoces ponovo isti update da stavis?

Koliko ljudi toliko čudi, 😛 moguče da imam fetiš na flešanje novijih verzija softwarea, jedino što je kod vaših update-a novija razina zakrpe, april 22,.... Tako da su moguće nešto malo mijenjali u softweru.... Makar je ostao isti build i međuverzija...

Uzmi onda google chromecast for tv 4k i uzivaj u mesecnim azuriranjima 😁

Изгледа да је сада гаранција само 2 године.

Do 30. juna su imali akciju za produzenu garanciju 3+2 god. ali sad proverih, ima nova od 1.7 do 31.8.2023.

Moja greska, nisam obratio paznju da se akcija odnosi na Bosnu i Hercegovinu.
Na brzinu sam iskoristio google.

Izvinjavam se.

Zna li neko kakav je TESLA 43E635SUS? Trenutno je na akciji u Gigatronu. Koliko je upotrebljiv taj android? Primarna namena bi mu bila pustanje sadrzaja za decu sa Youtube.

Za te pare je odlican. Odes u neku radnju trazis da ti puste da vidis kakav je YT i ako si zadovoljan uzmes tv. Nema tu mnogo pametovaja ili radi ili ne radi.

Pazario 32M325BHS za kucu u BiH kojoj boravim par nedelja godisnje, a bitno mi je da mi radi casting sa telefona na tv. Nece da skodi ni youtube za klince. Cinilo mi se da ovaj tv zadovoljava te kriterijume za najmanje para (kuca u kojoj se ne boravi, pa ako ga i ukradu nije strasno). Cijena 259,9 KM preko bosanskog eKupi.
Dok cekam TV, par pitanja za vas Tesla strucnjake sa foruma:
1. Neko iskustvo sa castom sa telefona na ovim low-end Tesla uredjajima?
2. Zlu ne trebalo pu-pu 😀, kakva je servisna podrska za Teslu u BiH? Vidim za BG je odlicna.

Zanimljivi su ovi iz Tesline podrške 😛

Prilozi

• Screenshot_2023-07-04-07-26-21-483_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2023-07-04-07-26-21-483_com.google.android.gm.jpg
    76.9 KB · Pregleda: 102
Moja greska, nisam obratio paznju da se akcija odnosi na Bosnu i Hercegovinu.
Na brzinu sam iskoristio google.

Izvinjavam se.
Тесла, бренд из Србије у другој држави даје 5 година гаранције а овамо само 2. Траги-комедија...

Шта није тачно? Сам кажеш давали су... прошло време. Ако пратиш раније написано, до 30.06. била је акција 5 година и овде и тамо. Од 01.07. у Србији нема више 5 година док у БиХ покренута нова акција одмах.

Pa ti lepo posaljes poruku Tesla centru pa pitas kada ce biti ponovo akcija sa 3+2 godine garancije jer zelis da uzmes uredjaj. Pa ce ti reci sta i kako. Ili na kraju cekas pa kada prodavnice ponovo daju akcije. Samo prati cene i nalateces sigurno negde na akciju, daju ih cesto.

Није то поента... тесла је испао из мог ужег избора тв, али као фирма много су агилнији ван него унутар Србије.

Imam 50 i 55 s906bus i kad nestane struje pa se ista vrati ovaj 55 se sam pali automatski, a 50 ne. Zna li neko kako da ga namestim da se ne pali. Poredio sam podešavanja, na oba TV-a su ista. Da li može iz servisnog menija nešto da se uradi?

Meni se i 50 automatski upali kad ga ištekam i ponovno uštekam u struju, i sleep timer mi je odjednom prestao raditi.... Tako da pronalazimo sve više i više mušica, al opet za 280 EUR sam zadovoljan u globalu,....

Stigao danas TESLA 40E635BFS kao bekap TV.
Moram priznati da sam iznenadjen kvalitetom slike i kako radi. Imam vec 50" S906 koji ima 2gb naspram 635 sa 1gb i moram priznati da sam bio skeptik kako ce da radi ali razlike bukvalno nema. Isti set aplikacija, EON Tv, Smartube i HBO Max. Rade identicno. Nije mi jasno samo kako ova losija serija vec ima android 11 a mi ostali zaglavljeni na 10 🙂

Stigao danas TESLA 40E635BFS kao bekap TV.
Moram priznati da sam iznenadjen kvalitetom slike i kako radi. Imam vec 50" S906 koji ima 2gb naspram 635 sa 1gb i moram priznati da sam bio skeptik kako ce da radi ali razlike bukvalno nema. Isti set aplikacija, EON Tv, Smartube i HBO Max. Rade identicno. Nije mi jasno samo kako ova losija serija vec ima android 11 a mi ostali zaglavljeni na 10 🙂
Какву си гаранцију добио? 2 или 5 год?

Nazad
Vrh Dno