Šta je novo?

Tesla TV

Za to sam cuo da im je servis nevarovatno brz i da dolaze na kucnu adresu po stvari koje treba da se servisiraju. Sto je naravno za svaku pohvalu.

Samo jos da puste OTA update na televizore i da konacno odlican tv postane za nijansu jos bolji.

Pozdrav ekipo. Čisto da vas obavestim.. Vraćen mi je tv sa servisa.Došli ljudi uzeli u ponedeljak vratili u sredu. Rešili sve za tri dana. Stvarno za pohvalu. Na papiru piše da je zamenjena ploča i instaliran novi softver ( sad da li je to ovaj najnoviji mislim da nije). Tv mi radi super. Nema nekih bagova od ranije. Možda je ploča od početka i bila falerična.Ne smem opet da probam sam da ažuriram tako da čekam zvaničan apdejt pa kad bude u ako bude.
Evo koja je meni verzija pa uporedi, btw, super što se na kraju dobro završilo!

Prilozi

• 20221023_092202.jpg
    20221023_092202.jpg
    271.1 KB · Pregleda: 64
Molim za misljenje:
Tesla 43E 320 BF
Kako se pokazao, ciji je displej itd?

Molim za misljenje:
Tesla 43E 320 BF
Kako se pokazao, ciji je displej itd?
Prvo moras da saznas koji model je prepakovan pa tek onda da juris ostale informacije.

Tesko da neko moze da ti kaze nesto vise ako ga nema. Najbolje ako mozes nadjes radnju u kojoj ga imaju izlozenog pa vidis kakva je slika, poneses neke filmove na usb pa trazis ako mogu da ti puste.

Evo veceras sam pisao Tesla timu na email da ih pitam kada ce da bude zvanican OTA i zamislite dobio sam isto sto i kolega proslog meseca sto je dobio upgrade koji se ubacuje na flesh i rucno se odradi update. Pa tako da cu i ja sada da pokusam pa cu javim kako sam prosao.

Evo samo da javim da je sve proslo u najboljem redu. *** dok sam ja ukapirao da oni ne misle na daljinskom da drzim power dugme nego na tv-u trebalo mi je dobrih 20 minuta i jos se ja cudim sto nece da krene update.

Ovog puta sam uspeo app Smart Tube Next da se ulogujem na svoj nalog tako da sada imam Youtube ali pod drugim imemom i bez dosadnih reklama.

Vratio sam EON koji je i pre radio kako treba i vratio sam HBO Max koji sada konacno pusta 4k normalno kao sto je i ranije bilo. Sve u svemu vredelo je ove akrobacije i da sam znao da je ovako prosto odradio bih to jos pre 20 dana a ne bih cekao zabadava da stigne OTA update kroz tv.

Evo veceras sam pisao Tesla timu na email da ih pitam kada ce da bude zvanican OTA i zamislite dobio sam isto sto i kolega proslog meseca sto je dobio upgrade koji se ubacuje na flesh i rucno se odradi update. Pa tako da cu i ja sada da pokusam pa cu javim kako sam prosao.
Evo šta su meni odgovorili na isto pitanje.

Prilozi

• Screenshot_20221105_072818_com.huawei.email_edit_16419516538119.jpg
    Screenshot_20221105_072818_com.huawei.email_edit_16419516538119.jpg
    87.5 KB · Pregleda: 63
Pa koji model ti imas? Ovo sto su meni poslali je za S906BUS model i ne moze da se primeni ni na jedan drugi model koji nije iz te linije. Tu imas 4 modela 43,50,55 i 65 inaca ekrane.

Otidji u podesavanja pa pogledaj tacno koji model imas.

Evo meni kako su odgovorili, link i ime sam uklonio da neko ne dodje u iskustenje da prekuca i preuzme update jer se radi na svoju odgovornost. Ako neko bas insistira mogu da mu posaljem ali don't kill messenger ako nastane neki problem, ja sam rizikovo kada sam radio pa sam mogo ko @Mr.Erick da prodjem ali eto sve je proslo u najboljem redu.

Jedino gde sam ja imao problem je sto Win 11 vise nema mogucnost da formatira usb u FAT32 nego samo exFAT, ali ja nisam hteo da rizikujem pa sam skinuo sa neta neki program sa kojim sam usb prebeacio u FAT32 pa tek tada sam pokrenuo update, naravno dok drtina matora nije skontala da oni ne misle na daljinski nego da se drzi power dugne na samom tv-u.

Sta je kod tebe Mr.Erick poslo po zlu to niko nece znati ali sada da se opet igras pa da opet nedaj boze se desi problem jer vec stvar tvog licnog opredeljenja. Ali iskreno nesto ne verujem da ce oni u skorije vreme da puste ovaj update kroz TV. Daj boze da gresim.

Prilozi

• Screenshot (108).png
    Screenshot (108).png
    105.6 KB · Pregleda: 56
Pozz imam Tesla tv 40s317bf i imam problem to sto reaguje na druge daljinske upravljace (nemam nijedan, jer sam uzeo polovan tv). Imam supernova tv i net i one njihove risivere i daljinske upravljace, problem je sto kad koristim daljinski od risivera (supernova) od brlja i na tv-u nesto, kontrolise i tv i risiver, sto ne bi trebalo. Da li negde to moze da se iskljuci u nekim opcijama ili je jedini nacin da prelepim infra senzor sa trakom posto tako jedino nece primati signal od daljinskog od supernove?

Probao, doduse samo sam na tv-u to nasao za hdmi cec i nista. Svakako cu zvati tehnicku sluzbu da mi daju drugi daljinski ili risiver, samo neka rese nesto..

Ako je do frekvencija IR to je to. Meni su se gadjali plafonjera iz Ikea i LG TV 😆. Prebacio TV u deciju sobu a za dnevnu kupio Android TV sa bt daljincem. Nisam ni slutio da i on ima IR receiver. Sreca nisu kompatibilni.

U suštini pušta sada HDR/DV content bez problema na HBO MAX, dodali su i neke opcije za podešavanje bijele boje, testiraće se. Još uvjek forsira HDR ali mi se čini da su zbudžili nešto u pozadini pa slika nije toliko tamna kao prije, možda i tripujem, probajte... 🙂

Evo samo da javim da je sve proslo u najboljem redu. *** dok sam ja ukapirao da oni ne misle na daljinskom da drzim power dugme nego na tv-u trebalo mi je dobrih 20 minuta i jos se ja cudim sto nece da krene update.

Ovog puta sam uspeo app Smart Tube Next da se ulogujem na svoj nalog tako da sada imam Youtube ali pod drugim imemom i bez dosadnih reklama.

Vratio sam EON koji je i pre radio kako treba i vratio sam HBO Max koji sada konacno pusta 4k normalno kao sto je i ranije bilo. Sve u svemu vredelo je ove akrobacije i da sam znao da je ovako prosto odradio bih to jos pre 20 dana a ne bih cekao zabadava da stigne OTA update kroz tv.

Instalirao na oba kućna S906 (55 i 50), prošlo bez problema. Ovo gore što su ljudi ranije već pomenuli mogu da potvrdim i kod mene.

Zdravo, pitanje vezano za tesla 32E325BH. Kupljen je samo da bi sluzio za gledanje stvari preko eksternog hard diska, ali ima previse fajlova koje nece da cita. Uglavnom cita koji imaju h264 tj x264, ali desava se da se potkrade neki koji nece da cita. Da li je neko upucen u problematiku oko ovoga i koje je resenje? Izvinjavam se ako je negde vec bio dat odgovor, previse ima da se cita po forumu, a nemam vremena da dalje istrazujem
Zdravo, pitanje vezano za tesla 32E325BH. Kupljen je samo da bi sluzio za gledanje stvari preko eksternog hard diska, ali ima previse fajlova koje nece da cita. Uglavnom cita koji imaju h264 tj x264, ali desava se da se potkrade neki koji nece da cita. Da li je neko upucen u problematiku oko ovoga i koje je resenje? Izvinjavam se ako je negde vec bio dat odgovor, previse ima da se cita po forumu, a nemam vremena da dalje istrazujem
I da li neko zna da li bi smart TV, npr tesla 32E625BHS, imao istih problema?

Verovatno je da formata videa? Vidi koje sve formate video fajlova tvoj tv pusta pa to skidaj. Mozda imas na tom hdd-u x265 i neke druge formate koje tvoj tv ne moze da ucita.

Verovatno je da formata videa? Vidi koje sve formate video fajlova tvoj tv pusta pa to skidaj. Mozda imas na tom hdd-u x265 i neke druge formate koje tvoj tv ne moze da ucita.
Jeste, samo me zanima koja su pravila za formate posto nije samo do 265, ali moracu to samostalno da proucim onda

Nije samo do formata vec i do plejera. Sa NASa preko Plexa me neki h265 zezaju a kada vucem preko VLCa isti fajlovi idu bez greske.

Nije samo do formata vec i do plejera. Sa NASa preko Plexa me neki h265 zezaju a kada vucem preko VLCa isti fajlovi idu bez greske.
Rekli su mi u prodavnici da obracam paznju i na rezoluciju. Znaci, format, plejer, rezolucija. Mozda jos nesto? 😀

Da li neko zna iz iskustva kakva je procedura i dinamika slanja apdejta, pošto ja još nisam dobio za S906?

U pravu si, sad sam povukao iz podešavanja. Na stik mi stiže apdejt, pa sam išao linijom manjeg otpora. Hvala u svakom slučaju, skida se...

Pozdrav ljudi. Vlasnik sam modela 55T607SUS. Firmware nije nadograđen od kupovine uređaja, znači oko 2 godine. Imam dosta problema sa aplikacijama poput YouTube . Često se zamrzne. Gdje mogu naći update pošto mi ne dolazi automatski, iako je tv stalno spojen na wifi?
Hvala na odgovoru.

Nazad
Vrh Dno