Pozdrav ljudi. Evo da javim moje iskustvo sa Tesla 55s906bus televizorom. S obzirom da je kupljen za 50k dinara u prvi mah se cini da sam dobio i malo vise od onoga sto se moze dobiti za te pare trenutno. Kvalitet zvuka je dosta dobar i iznad proseka, a s obzirom da sam presao sa JVC full HD 40 tv-a definitivno je i osestna razlika u kvalitetu slike. Ono sto je mene dosta zanimalo jeste kako ce se ponasati tv u odnosu sa konzolom i mogu reci da je za PS4 poprilicno dobro "optimizovan". Lag, koji sam očigledno imao sa prethodnim tv-om, je neprimetan i praktično nepostojeći. Prevashodno igram sportske igre (NBA) i zaista nemam zamerke što se tiče odziva i za mene je ovo drastičan napredak. 4k video sa youtube-a pušta prilično dobro i bez seckanja, a slika je dosta oštra i nekako živopisnija nego što sam navikao. Daljinski je kvalitetno odrađen, a mikrofon na njemu jako lepo i precizno radi za srpski jezik što me je prijatno iznenadilo. Verovatno ima još dosta toga da se istraži, a pre svega me zanima kako će filmsko iskustvo izgledati na visokoj rezoluciji. Ovo je neko moje mišljenje nakon jednog dana korišćenja.