Ima opcija u nova launcheru mada mislim da po difoltu vec pokaze transparentne barove na kitkatu...trebalo bi barem.Koji launcher je u pitanju? I da li je root-ovan uredjaj. Ako nije root-ovan sumnjam da launcher moze da pristupi i menja ta 2 bar-a na KitKat...
e pa i meni je isto tako zadnji put bilo
malo jace od 3 sata sot
Obzirom da je ovo u milimetar isto kao Jolla Tablet, formom, izgledom, ne bih se čudio da je i ispod "haube" poput njega.
Da,da.to mislis na ovog drugog lika?
posto ja znam da sam snimio kako radi pdf i ostale stvari![]()
Zna se cemu je namenjen tablet. Ovi klipovi su namenjeni klincima, a ovaj tablet definitivno nije. Ne razumem zasto se svaka prica svodi na igrice i igranje na tabletu. Sto nije testirao pdf, office ... Baterija je osrednja hmm, pa to ne govori nista. Baterija je losa i ne moze preko 3h i 15-tak minuta sota vec govori nesto. Tablet solidno radi, lista pdf brzo, surf ide brzo i bez problema. Takodje pominje kitkat, kaze da je to velika greska sto takodje nema apsolutno nikakve veze, cak je i bolje sto dolazi sa kitkatom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari