Šta je novo?

Tesla Tablet H785

kakve veze ta tema ima sa ovom?

edit: sad vidim da se radi o baru,ali mislim da nije morao link ka temi,ako vec ne sadrzi nesto vezano za ovaj tablet

Poslednja izmena:
Nije moralo ali sam kucao pet minuta i u trenutku slanja mi zaboo net i mrzelo me je da sve ponovo kucam. Uglavnom probaj sa nekim drugim pa javi je li transparentan.

ja vise ne mogu da probam posto sam vratio tablet sa testa

valjda ima nekog ko je kupio tablet,pa ce da proba

Koji launcher je u pitanju? I da li je root-ovan uredjaj. Ako nije root-ovan sumnjam da launcher moze da pristupi i menja ta 2 bar-a na KitKat...
Ima opcija u nova launcheru mada mislim da po difoltu vec pokaze transparentne barove na kitkatu...trebalo bi barem.

Screenshot_2015-05-09-12-10-15.pngScreenshot_2015-05-09-12-10-23.png

Kada sam ga punio danas, punio se koji minut vise od 2 sata.

Poslednja izmena:
e pa i meni je isto tako zadnji put bilo

malo jace od 3 sata sot

pa da,ja sam onda govorio o sotu da mi je bio malo jace od 3 sata

bio mi je tablet u stendbaju kada ga nisam koristio...isto tako malo preko 1 dan upaljen i sot 3 sata

mada i onaj android os proces jede mnogo baterije
e sad ne znam jel stvarno jede ili je to neki bag,ali cinjenica je i da 2k ekran ima uticaja

Ta android statistika nije baš sjajna, najbolje je da ubaciš better battery states i napraviš dump nakon pražnjenja baterije.

Rekoh vam za bateriju, testiram svaki isto i uvek dobijem realne rezultate. Malo deblji, a sa jacom baterijom bi bio pun pogodat. Ipak je ovo 2k, ekran je dosta svetao, 7,8". Ono sto mene brine je kvalitet baterije unutra i njena stvarna iskoriscenost.

Jel ima nesto novo za telefon?

Obzirom da je ovo u milimetar isto kao Jolla Tablet, formom, izgledom, ne bih se čudio da je i ispod "haube" poput njega.

pa specifikacije nisu tajne,mozes da pogledas za oba modela

danas vidim lik na yt ispljuva ovaj tablet
te ne mogu da rade ni najosnovnije igrice,te ovo te ono

onda mu neki u komentaru kaze kako je gledao moje klipove i kako je video sa sve radi lepo,a autor klipa odgovara da je meni u interesu da prikazem da sve radi

i onda ja vas pitam,kako ja mogu da namestim bilo sta i prikazem da sve radi,ako snimam tablet obicnim fotoaparatom bez ikakvih modifikacija na tabletu bas da bi se videlo sta sve radi a sta ne? i plus nemam preseke u klipu koji odmah prelaze na drugu igru kao ostali,vec snimim i prelaz i sve.

ali on ima dosta pratilaca,i ljudi ce ocigledno verovati njemu,jer njegov klip ima dosta pregleda,cak i ako nije u pravu

edit: sad sam jos i placenik po komenrarima i hvalim los proizvod

ja vam kazem,ja ne moram ovo da radim,onda ostaju njegove recenzije koje na svakih par sekundi imaju prekid klipa i koje nisu realne,pa mozete da steknite pogresnu sliku...ja znam da sam dosta ljudi pomogao u odabiru tableta zbog toga sto sam snimao onakvo stanje kakvo jeste

inace,ako ovo citas,nemam nista protiv tvog kanala i tvog rada,ali imam protiv predstavljanja stanja onakvim kakvo nije i pogotovo sam protiv onog komentara da je drugima u interesu da pokazu da je sve bez problema
a posto su jedini drugi klipovi o tesli h785, moji i klipovi benchmark kanala,smatram se direktno uvredjenim

Poslednja izmena:
Ja ne volim Tesla proizvode generalno(kao sto vecina zna), a ni ja to nikad ne bih rekao za tvoje klipove. Po meni tablet ne radi super sa igricama, ali je upotrebljiv, sto se vidi sa tvojih klipova i tu nije nista namesteno. Ja bih ti samo savetovao da takve stvari ignorises, jer ovakvim ponasanjem ces samo isprovocirati kompleksase. Ako nesto nije u redu sa tvojim review nek argumentovano iznesu i tu mozes diskutovati, a za sve ostalo samo ignore... :)
Elem cackao sam Teslu pre neki dan i ergonomija mi se nikako nije svidela. Cak sam i razocaran ekranom - ne znam zasto, ali mi nije ni blizu retina ekrana, nekako su cudne boje, a ako se ispostavi da je stvarno oko 3-3.5 sata SOT-a deluje mi kao uzasno losa kupovina.

Zna se cemu je namenjen tablet. Ovi klipovi su namenjeni klincima, a ovaj tablet definitivno nije. Ne razumem zasto se svaka prica svodi na igrice i igranje na tabletu. Sto nije testirao pdf, office ... Baterija je osrednja hmm, pa to ne govori nista. Baterija je losa i ne moze preko 3h i 15-tak minuta sota vec govori nesto. Tablet solidno radi, lista pdf brzo, surf ide brzo i bez problema. Takodje pominje kitkat, kaze da je to velika greska sto takodje nema apsolutno nikakve veze, cak je i bolje sto dolazi sa kitkatom.

to mislis na ovog drugog lika?
posto ja znam da sam snimio kako radi pdf i ostale stvari :D

Zna se cemu je namenjen tablet. Ovi klipovi su namenjeni klincima, a ovaj tablet definitivno nije. Ne razumem zasto se svaka prica svodi na igrice i igranje na tabletu. Sto nije testirao pdf, office ... Baterija je osrednja hmm, pa to ne govori nista. Baterija je losa i ne moze preko 3h i 15-tak minuta sota vec govori nesto. Tablet solidno radi, lista pdf brzo, surf ide brzo i bez problema. Takodje pominje kitkat, kaze da je to velika greska sto takodje nema apsolutno nikakve veze, cak je i bolje sto dolazi sa kitkatom.

Da se nadovezem u vezi sa baterijom i najavim update za H785 koji ce se pozabaviti optimizacijom sistema. Poslusali smo kritike/savete - update se, kao jednom od glavnih stavki (ali ne i jedinom), bavi ostvarivanjem bolje autonomije tableta.

Poslednja izmena:
Damire, sta ima novo za telefon?

Kada bude nesto novo za telefon javicu :)

Dobar dan,

Ovo su screenshotovi koje sam malopre napravio sa update-ovanim H785, a u vezi sa potrosnjom baterije. Primeticete znacajnu razliku u odnosu na screenshotove sa prosle strane.

Screenshot_2015-05-22-16-33-31.png

Screenshot_2015-05-22-16-33-38.png

Nije loše a opet za tablet nije ni dobro. Al bolje nego što je bilo.

Android OS previse trosi.Meni na tabu posle jednog dana zauzima 7%.

Da stavim uporedno za one koji nemaju obicaj da traze po stranicama unazad. Oprosticete mi spam, nemam vise opciju da editujem gornji post.
Pre update-a:

Pre update H785 - 1.png Pre update H785 - 2.png

Posle update-a:

Screenshot_2015-05-22-16-33-31.png Screenshot_2015-05-22-16-33-38.png

Vrh Dno