nitro ja sam izuzetno zainteresovan da kupim tablet na koji ce tvoja developer firma(to jest,jedna od dve) da nalepi logo,a da kosta isto kao kinez.plus da imam garanciju u srbiji i servis koji je ostvaruje u roku od jednog radnog dana
moze?
edit:
A sto se tice cene, i ja se slazem da je mozda malo jaca sto sam vec par puta i rekao, ali boze moj. Svaka firma ima pravo da formira cenu kako joj se svidja. Ako je ovaj tablet kvalitetan i dobro radi, a posle i ovaj telefon za koji ste okacili link, onda nemam problem ni da bude zikicafon. Ako neko pati od brenda, uvek moze da se obrati Apple-u koji ce mu rado prodati inferioran i zastareo hardver za veliku sumu novca, a nitro to najbolje zna.
Nitro prestani vise da podbadas u ovoj temi, nekoliko strana tvog besomucnog spama i postova koji nemaju smisla su obrisani vec.
I sta ocekujes od firme koja je prvi tablet izbacila pre godinu dana? Hoces li mozda da prave tablete na sred terazija od delova proizvedenih iskljucivo u Srbiji koje ce sklapati iskljucivo Srpski radnici cije su cetiri generacije unazad cistokrvni Srbi, a da cena bude jos niza nego sto kosta minimalac manualnog radnika?