Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

Ja sam danas zvao winwin, oni kazu da ce biti od ponedeljka 7.85 :-D Ja cu najverovatnije da vratim moj kojem je zadnja strana pocela da skripi, a i dugme za smanjenje zvuka mi na jedan klik klikne vise puta.

Poslednja izmena:
dali su ti polovan sto posto pogotovo sto je izlozbeni primerak

Vratio sam ga. Video sam jos jedan tamo, isto u outletu. Dobro sam ga ispipkao i video da je utegnut. Sada cekam da stignu novi, pa cu kupiti drugi.

sutra cu verovatno da preuzmem onaj l7 model za test
nadam se samo da su ozbiljni za ustupanje tableta :D

naravno :D
njega planiram da uzmem,ako uspem da prodam asus memo pad hd7
mislim,ako bude dobar kao sto pricaju

meni deluje da ce imati 1280x800...jeste da su rekli neverovatna rezolucija,ali s obzirom da su im prosli tableti imali 1024x768 i 1024x600,1280x800 bi bila ta "neverovatna" rezolucija :D

nekako bih voelo da ima tu rezoluciju,procesor kao tesla785 i 2gb rama kao tesla l7

Dobro kaže Mrljesana, raspitaj se i javi. Ono, specifikacije, okvirna cena... ;)

Trebam da kupim (drugi) tablet i ako bude tu negde do 15-17k, da se pazari u prvim redovima.

meni nekako deluje da ce biti do 15k max
jer ako je 785 model bio 13k
a ovaj je manji,a vrv ce imati slican hardver,pa jos uzimajuci u obzir da su na 785 i l7 realativno niske cene,predpostavljam da ce ovaj biti 15k max

I ja isto to pretpostavljam probotzore, jedino mi je krivo sto nece biti 4:3... :-(

zar postoji 4:3, 7 inch tablet?
meni se bas svidja sto je 7 inch....i ako sam se navikao na 7.85 i deluje dobro stvarno,7 je mnogo prakticnije za koriscenje

nema 4:3 od 7 inca. nego sam mislio vise na format ekrana nego velicinu. Meni vise odgovara ovaj format koji je na 7.85, tako da cu ipak opet uzeti isti kada se pojavi.

idem danas oko 2 da uzmem tesla l7 na probu

izbacicu danas neki klip sigurno....bar unboxing(ako mi daju upakovan) i benchmarke

ne znam
trebalo bi i tesla 785 da podrzava san andres,jer je dosta jaci od tableta koji ga podrzavaju...
ali mozda san andreas ne podrzava intel procesor?

Uzet Tesla 7.85'' iz Big Bang-a. Kako reče prodavac, ostao je još jedan u magacinu i jedan u izlogu. Da l' loži ili ne, pojma ne'am. Pošto je tablet za kevu, ona želi 4:3 tablet i nije bilo potrebe čekati H7.

Prva stvar koja se primeti jeste bolji ekran, jači WiFi i fluidniji rad u odnosu na Prestigio Quantum.

Pozdrav svima ljudi, pazario sam ovaj tablet pre jedno mesec dana i imam samo reci hvale za njega, preporucio bih ga svakome. Takodje me je odusevio izlazak novih modela Tesla tableta, kao i informacija da bi na prolece trebalo da stignu i Tesla telefoni. :)

izlazi sledece nedelje i tesla h7 model
trebalo bi i njega da dobijem na test

ali nisam siguran da li cu ga dobiti bas kada izadje

To je odlično stvarno što imaju razumevanja a i volje da daju uredjaje na testove.

Hm... intel Atom platforma na 2GHz dual, 1GB RAM... Narode, a da proba neko da upuca Windows 8.1 (mozda i 7) u njega i da pusti "how to"?? :D
Dobro bi mi dosla ta kombinacija za neku moblinu auto-dijanostiku ;)

Nije moguće instalirati Windows na Android tabletima. Bilo je već reči o tome u temi.

Nazad
Vrh Dno