Šta je novo?

Tesla Smartphone 9

ljudi da se razumemo ne moze budget procesor da se savlja u "premium" telefon

taj procesor iz tesla 9 telefona je isti procesor iz meizu m2 note telefona koji kosta 200e

taj citac otisaka prsta pozadi ne vredi 100e razlike

Može on da ima deset stock Androida i "Google recommended" pečat i da bude od legure unobtaniuma, džaba mu. U pitanju je Ramos, ***. Who the fuck is Ramos?! Misliš da će dobiti novije verzije Androida? 'Oće morgen, k'o i ostali Tesla telefoni. Imaš poverenja u Ramosa/Comtrade da će biti ažuran sa zakrpama i podrškom? Ja nemam. Imaš poverenja u kvalitet izrade i servisa? Ja nemam. Eto ti mase komentara po netu o nekvalitetu hardvera, crkavanjima i kvarovima Tesla telefona.

I na kraju krajeva, šta mene kao kupca briga za cene u Gigatronu kad, na primer, ovaj moj Huawei P9 Lite mogu da uzmem sa ugovorom za 15000 ili na oglasima bez ugovora za 220e, sa ništa manje validnom garancijom no što je ima Tesla? Tražiću tamo gde je jeftinije, je li, šta me briga za Gigatron i Handy. Ako se Ramos na oglasima pokaže dovo5no jeftinim u odnosu na proverene telefone, onda može da se priča o odnosu uloženo/dobijeno. Ovako, traže 300e za no name Kineza sa Comtrade nalepnicom. Neka hvala, radije ću uzeti malkice slabiji (na papiru) telefon proverene marke, ako treba. A ovce neka šišaju.

covece kao sto 6 nije bio inew, 6.1 nije bio ulefone paris, tako ni ovaj nije taj sto ti kazes, vec je verovatnija prica da se ct snabdeva na istom mestu kao i oni(ulefon, inew, ramos i koji god) i svako stavi svoj brend
zar ti to ne deluje logicnije, nego da neko rebrendira vec rebrendiran telefon?

kada se pravi test i uporedjivanje cene, moraju se gledati zvanicne maloprodajne cene, a ne neke tvoje seme....
svi telefoni su jeftiniji preko oglasa, ali to nisu njihove maloprodajne cene

mog prijatelja je huawei p8 lite izasao 80e u vipu. Jel treba da ide i vice po internetu da je to telefon od 80e, kada je u pitanju telefon od 240e?

ja iskreno, kao sto sam rekao gore, ne vidim razlog zasto ovaj telefon kosta 100e vise od m2 note, kada skener otiska prsta nije vredan te razlike u ceni

Poslednja izmena:
Ne bih ulazio u raspravu ovog tipa, posebno jer si ti nastupio kao da ja prodajem ovaj telefon i zdusno ga branim, a nija bas tako - imas u prethodnim postovima i nekoliko mojih komentara koji isticu negativne strane ovog telefona, dok odnos ulozeno/dobijeno ne bih jos komentarisao, dok ga ne bude kod provajdera i na oglasima.

Dakle, licno sam neutralan trenutno, samo generalno nemam naviku da nastupim "napadacki" i izrazito kriticno prema necemu, bez obzira na poreklo, dok se zaista ne pokaze da tu kritiku i zasluzuje. Mozda ti se zato cini da ja "branim" SP9, ali nije bas tako. A ti vec misli sta hoces. :)

Ali, nisi neutralan, na to pokušavam sve vreme da ti ukažem, pokušava da budeš, ali ti baš i ne uspeva :)

SM-A9000

To je tvoje misljenje, imas pravo na njega. :)

A zapravo, svaki telefon koji mi stvori ok utisak bih "branio" dok se ne pokaze da to ne zasluzuje. Dakle, nema to veze sa Teslom, HTC-om ili bilo kim.

To da li mi nesto uspeva u zivotu ili ne, pa i to da budem neutralan, zaista tesko mozes oceniti iz 5 postova u ovom thread-u. :D

Ne shvatite me pogrešno, nemam ništa protiv ikog od vas, heh. Ton mi je takav jer me nervira Comtradeova politika kao i pokušaji da se cene, "kvalitet" i sl. Tesla telefona pravdaju (da se tako izrazim) ovim ili onim...pogotovo u slučaju 9-ke. Znam da je verovatno da i Ramos i Comtrade prosto naruče isti telefon od OEM proizvođača i udare mu logo. Ali to samo podvlači činjenicu da je u pitanju no name kinez koji se prodaje za 300e. Šta očekivati od takvog telefona? Kako pravdati njegovu cenu pored mnogo poznatije konkurencije?

I opet, šta mene kao kupca briga za maloprodajne cene? One su možda bitne rewierima ili kao predmet diskusije po forumima, ali kupca baš zabole - ako telefon koji u maloprodaji košta 300e može da kupi na oglasima za 200e (primer), isto novog, sa domaćom garancijom koja se verovatno ionako realizuje kod istog uvoznika/servisera, on će ga kupiti preko oglasa, osim ako je ******/neobavešten/paranoičan. Nažalost, takvih ima dosta...

...ili ako je u pitanju firma pa mora da plati preko računa (što čini priličan broj kupljenih telefona)
...ili je u pitanju neko ko ne ume ili ne želi da se bori sa eventualnim prevarama preko oglasa
...itd...

Na svim specijalizovanim forumima je gotovo ista situacija, ljudi kao da namerno ne žele da shvate da ogromna većina korisnika niti ume niti želi da se bavi specifikacijama i sitnim detaljima, da vrti oglase po ceo dan da bi našao najbolju ponudu itd... Da nije tako, ne bi npr Handy otvarao poslovnice kod svake bele kuće, naprosto im je promet takav da im se isplati.
Ako se porede cene, onda možeš ili da gledaš sve zvanične cene ili sve na oglasima. Porediti zvaničnu cenu ovog telefona i cenu na oglasima nekog drugog telefona nema nikakvog smisla.

Čak i ako poredimo samo maloprodajne cene ili samo cene po oglasima, stvari se ne menjaju mnogo. Kakve god da su mu specifikacije, treba biti neobavešten ili malko blesav da bi mu dao prednost u odnosu na neki provereni, bilo da su u pitanju maloprodajne ili "oglas" cene. Čak bih radije uzeo slabiji (po specifikacijama) telefon poznatog imena nego ovaj Komtrejdov OEM, iz već pomenutih razloga. Nije sve u čitaču otisaka ili metalnom kućištu. No, svaka roba nađe svog kupca...naivnih je puno.

Ali šta je provereni telefon znamo mi ovde, 90% korisnika bi zadovoljili i telefoni sa recimo 40% slabijim performansama od onih u telefonu koji već imaju.

Kao što ovo pratim i znam ponešto, tako neke druge oblasti pojma nemam. Kupujem klimu pre 2 meseca, šta da uzmem - Mideu jer sam za taj brend čuo da valja. I sad, da li sam taj model pretplatio, da li je izvikan, da li sam mogao uzeti nešto bolje... Nemam pojma, meni je bitno da za svoje pare dobijem ono što mi je trebalo i da radi ono čemu je namenjeno, a to je da hladi sobu ;) karikiram ali mislim da je poenta jasna.

covece kao sto 6 nije bio inew, 6.1 nije bio ulefone paris, tako ni ovaj nije taj sto ti kazes, vec je verovatnija prica da se ct snabdeva na istom mestu kao i oni(ulefon, inew, ramos i koji god) i svako stavi svoj brend
zar ti to ne deluje logicnije, nego da neko rebrendira vec rebrendiran telefon?
6.1 da, njega proizvodi Gotron i daje na rebrendiranje (Ulefone je njihov brend), ali za 6 piše na RATELovom sajtu da je iNew. [emoji14]

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Trebalo bi za koji dan da me kontaktiraju da dobijem uredjaj na test pa cu da snimim rewiew na svom youtube kanalu koji cu da okacim i ovde

Potvrđeno da je Ramos R9. :)

d497a63735a53dbef02d3713c5d691db.jpg

Ispod se vidi i za 3.1 lite. Ne piše model, ali koliko sam video na Gotron sajtu, u pitanju he GQ3029.

Na odmoru sam, ali mislim da je okacen. :)

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997 using Tapatalk

Jeste okačen je, pročitao sam ga. Odlično si odradio rivju. :)

Zahvaljujem. :) Nadam se da ce mu srediti softver na poljima gde nije sve sjajno, pa da bude kul opcija kad se pojavi na oglasima.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997 using Tapatalk

Opet previše emocija i zapaljivih komentara. Počinjem da nekako verujem (teorije konsipracije) da nekom u KomTrejdu odgovara da se diže halabuka oko ovog "njihovog" uređaja ili tesla brenda.
Mnogo priče ni za šta, kao i svaki drugi pokušaj tog tipa, proći će kao i prethodnici ... tihi fejdout i povlačenje, kao i prethodni njihov brend (ko se seća Kriptona), kao i Prestigio, kao i GoClever, kao i milion drugih Viva, Luna, i ostalih gluposti.
Osuđeno na propast, naravno, opet preko kičme krajnjih kupaca. To je sudibna nas čija su društva u "tranziciji" tj podeli kolača među zverkama.

Zašto u sređenim tržištima, naprednim, nema brendova ovog tipa? Zato što raja nije luda da kupuje nešto što će realno nestati pre nego što istekne garancija.

A što se tiče ovog malog ProBot-a, dečko je ostrašćen i pristrasan do bola, radi "klipove" i veliča Teslu na sva usta, .. sve dok ga "tesla" ne zaboravi pa mu ne da novi uređaj na test. Onda on brže bolje snimi "klip" gde pljuje politiku tog istog KomTrejda, kako su kvazi stručnjaci i kako o marketingu nemaju pojma, jer da nije njegovih "klipova" taj se brend ne bi ni prodavao. BTW, njegove klipove je pogledalo par stotina duša.

Ma, uzaludna priča.

Huh? Propustio sam žurku??? :d
Ovo mora da se nadohnadi jadnom pljuvačinom. :D

Taj ko kupi ovaj telefon, ili kako da ga nazovem, nije baš sav svoj dati toliko novac za tamo nešto što niti se zna ni šta je ni kako će da radi?
A dotični kolega što pravi te klipove o tom telefonu, pa njemu dobro dok ga plaćaju i daju mu telefone na testiranje, ako napise bilo šta loše, nema više testiranja, sva poenta u tome. Normalno je da će da ga hvali, to mu je posao, inače bi brzo našli drugog ko će da hvali ovo čudo od tehnike. :)
Slažem se sa napisanom što je kolega alekssBGD napisao :)

Gesendet von meinem GEM-701L

Ovaj telefon je izgubio smisao u Srbiji onog momenta kad se pojavio P9 Lite.

Bukvalno.
E al' ipak p9l nije produkt "domace pameti" :d [emoji23]

Sent from my D6503

Realno ko prati telefone ko mi ovde znace sta kupuje kolko tolko. Evo me u Jerisosu, nagledo sam se Srba sa tesla telefonom. Ostalo je Samsung, naravno vise samsunga. Tako da po meni lepo valjaju operateri ovo. Dajte review telefona da vidimo ovde. Manite se hejta :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Opet previše emocija i zapaljivih komentara. Počinjem da nekako verujem (teorije konsipracije) da nekom u KomTrejdu odgovara da se diže halabuka oko ovog "njihovog" uređaja ili tesla brenda.
Mnogo priče ni za šta, kao i svaki drugi pokušaj tog tipa, proći će kao i prethodnici ... tihi fejdout i povlačenje, kao i prethodni njihov brend (ko se seća Kriptona), kao i Prestigio, kao i GoClever, kao i milion drugih Viva, Luna, i ostalih gluposti.
Osuđeno na propast, naravno, opet preko kičme krajnjih kupaca. To je sudibna nas čija su društva u "tranziciji" tj podeli kolača među zverkama.

Zašto u sređenim tržištima, naprednim, nema brendova ovog tipa? Zato što raja nije luda da kupuje nešto što će realno nestati pre nego što istekne garancija.

A što se tiče ovog malog ProBot-a, dečko je ostrašćen i pristrasan do bola, radi "klipove" i veliča Teslu na sva usta, .. sve dok ga "tesla" ne zaboravi pa mu ne da novi uređaj na test. Onda on brže bolje snimi "klip" gde pljuje politiku tog istog KomTrejda, kako su kvazi stručnjaci i kako o marketingu nemaju pojma, jer da nije njegovih "klipova" taj se brend ne bi ni prodavao. BTW, njegove klipove je pogledalo par stotina duša.

Ma, uzaludna priča.

ti si covece zreo za neku ustanovu

opet svoje lazi ubacujes u moja usta

okani me se vise

ne znam samo koliko si to stariji od mene, kada me nazivas malim

jako je interesantno sto neki seronja vecito napada mene koji ne diram nikoga

mozes slobodno da pogledas moje klipove i nadji mi jednu recenicu gde kazem "kupite teslu, nemojte da kupite ovo", aha da, ne mozes -.-

isto toliko koliko sam pomogao ljudima da odaberu tesla uredjaj, isto toliko sam ljudi i odvratio od kupovine, posto su na mojim klipovima koji nista ne kriju, videli stvari kod uredjaja koje im smetaju...

ja to ne bih nazvao hvaljenjem

takodje samo jedan moj klip o tesli 6.1 je pogledalo preko 17000 ljudi sto je na kanal od jedva 3k suba skoro sest puta veca brojka

a to je samo jedan klip....tako da ono, ti sa tih svojih sto dusa radi sta hoces

nikada nisam pominjao cifre kao nesto znacajno i uvek sam bio skroman, jer moj kanal postoji da ljudima pomogne, pa makar to bila i samo jedna osoba

ali kada se bednici kao ti hvataju za slamku i sluze lazima, zaista ne mogu da ostanem pribran

da se meni zenfone 2 koji sam platio 480e umesto 300, pokvario posle 2 dana, sigurno se ne bih zadovoljio bednim powerbankom kao znakom izvinjenja od asus preprodavaca, tako da nisi niko da pricas o takvim stvarima, a pogotovo o marketingu
A dotični kolega što pravi te klipove o tom telefonu, pa njemu dobro dok ga plaćaju i daju mu telefone na testiranje, ako napise bilo šta loše, nema više testiranja, sva poenta u tome. Normalno je da će da ga hvali, to mu je posao, inače bi brzo našli drugog ko će da hvali ovo čudo od tehnike

Gesendet von meinem GEM-701L

ocigledno nisi pogledao ni jedan moj klip..... i ne ne placa me niko

nije sramota biti placen od nekoga, da ja jesam, javno bih to rekao, jer je lepo biti zaposlen, ali na zalost nisam, nemam vremena, studiram

pogledaj sta sam napisao gore

ja nisam ***** da moram da seckam video klipove i pokazujem samo lepe stvari...bas iz razloga sto me ne placa niko, pokazujem sve od pocetka do kraja, upravo zbog sitnih dusa kao sto je aleksa
ali naravno, lakse je lagati, klevetati i vredjati nekoga, nego prvo pogledati ono o cemu pricas...

niko te ne tera da me volis, ali nemoj da lazes o meni i da me vredjas, kada ja tebe ne diram

e da, mozda si primetio, ali i to igrnorises, da sam ja prvi u ovoj temi napisao da ovaj telefon ne vredi ove pare i da mi se ne svidja procesor koji ima

i da za kraj...ako neko nije ostrascen i uvek pokusava da nazove stvari korektno i da sagleda stvari i iz ugla onoga ko se raspravlja sa njim, onda sam to ja, a ceo ovaj forum ti je svedok
ali ti se ne raspravljas, ti lazes, vredjas, napadas iz cista mira...to sto imas linco samnom, resi preko private umesto sto spamujes

Poslednja izmena:
Kako sam ja propustio ovu temu :) Probotzor, tebe ljudi jako teško mogu da definišu, imaš neke veoma čudne obrasce razmišljanja. Sa jedne strane ti prija to što si youtuber i što si zbog toga dobijao stvari na test od Comtrade-a, i dok ostaješ relativno realan u procenama proizvoda, zarad te neke zahvalnosti što su ti ljudi pružili priliku da testiraš postao si defanzivan prema njihovim proizvodima. Ne voliš da ih ljudi pljuju, deluje kao da ih braniš usled potencijalnog nastavka saradnje sa pomenutom kompanijom. Možda to sam i ne kapiraš, možda je podsvesno, ali razvio si takav stav da si blag prema svemu što Comtrade izbaci, i to je nešto što itekako mogu da razumem.

Ajde da budemo realni, bili novinari, youtuberi ili šta god već, svi mi imamo svoja interna mišljenja o proizvodima, koje ili sakrivamo i zadržimo za sebe, ili se odlučimo da ih podelimo sa drugim ljudima. Ne postoji apsolutna neutralnost, ni u novinarstvu, ni bilo gde, trudimo se da budemo otvorenog uma, bez predrasuda, ali sve se svodi na to koliko možeš biti tolerantan na nedostatke uređaja ili višu cenu i da probaš da potražiš neke pozitivne stvari.

Verujte mi, stotine uređaja mi je prošlo kroz ruke, teško je naći granicu gde ćeš svoja mišljenja preneti i rešiti diplomatski ako nešto ne valja, a posebno je teško kad se desi da uređaj failuje u mnogo oblasti, bilo je takvih slučajeva. Zamislite kako bi izgledali IT sajtovi u kojima si izuzetno kritičan prema svim nedostacima i želiš da istakneš svaku moguću negativnu stvar, retko ko bi želeo da ima bilo kakvog posla sa tobom, ili samo oni koji stvarno imaju uređaje kojima retko šta možeš da zameriš. Sve je danas igra reči, gde god da pogledaš, ne samo u IT-u. Izuzetno je glupo što apsolutno nigde ne možeš da imaš kompletnu slobodu govora, ali utešna stvar je to ljudi u većini slučajeva mogu da saberu 2 i 2 i da čitaju između redova. Zato se ne treba previše stresirati oko nekih uređaja. Naravno da ima boljih opcija za ove pare, to i sam Comtrade zna, ali šta im ostaje da kažu, nećemo da zaradimo pare, i nemojte da kupujete naš telefon? :) Razumete šta hoću da kažem.

Meni samo nije jasno zašto ni jedan youtube kanal/članak/sajt koji priča o ovim modelima ni jednom nije bar spomenuo da je u pitanju rebrand... Boje se ComTrade-a?
Taj podatak se nigde ne može saznati, a eno sve piše javno u RATEL registrima. :)

Ja bi dodao da je sasvim ok sto se decko cima da uradi review telefona, da je sreca da ima vise takvih ljudi da piskara i video bloguje. Al na kraju uvek se okrenes real life review telefona ljudi koji su otvorili novcanik i dali parice za isti. Inace ovo isto sam citao na tesla 3.1 temi :) prozivate decka koji je uradio review telefona? Pa bre meni je android authority prodao pricu za telefon jednom. Drugi put nece kao ni gsm arena.

Nego ako nisi vrno nazad taj teslin telefon ili ako si ga dobio kao free sample, daj malo slikice kada se popale aplikacije, battery life da vidimo, sot, multi task i kako kesira. Takodje ako moze i slike aparata prednje i zadnje kamere.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

^^ upravo zbog toga je ostalo veoma malo pravih youtubera i sajtova za recenzije .

Ebes ti čoveka koji radi opis nečega a taj hw dobija za džabe direktno od proizvođača.. tu prava objektivnost ne može da stanuje.

Ja npr više volim da pogledam youtubu opis koji se više zadržava na manama proizvoda nego na dobrim delovima istog ,prosto dobre delove uglavnom i pre gledanja poznajem. Bitno mi je da neko skrene pažnju na mane..

Sent from my Redmi Note 3

Meni samo nije jasno zašto ni jedan youtube kanal/članak/sajt koji priča o ovim modelima ni jednom nije bar spomenuo da je u pitanju rebrand... Boje se ComTrade-a?
Taj podatak se nigde ne može saznati, a eno sve piše javno u RATEL registrima. :)

Zato što je to zdrav razum. Svako ko ima gram mozga može da shvati da se ništa od ovoga ne proizvodi u Srbiji, i da je nešto uzeto kao "kalup". Nema zašto ko da se boji Comtrade-a, ali kako može da im ide u korist da istakneš da je njihov proizvod klon nečega što već postoji? Nije dobro za posao :D

edit:

.

Ebes ti čoveka koji radi opis nečega a taj hw dobija za džabe direktno od proizvođača

To se nekada davno radilo, nema toga više sad, niko više ne deli ništa za džabe, nema više tih budžeta. Sad ti daju ljudi da "probaš" u zamenu za popularnost, ili ako si veći sajt kao Benchmark tu je onda saradnja u vidu reklamiranja na sajtu/forumu. Nema više tih prodaja uređaja da se pokriju honorari autora, sad ili radiš za džabe ili dobijaš platu od firme za koju radiš :)

Poslednja izmena:
Kako sam ja propustio ovu temu :) Probotzor, tebe ljudi jako teško mogu da definišu, imaš neke veoma čudne obrasce razmišljanja. Sa jedne strane ti prija to što si youtuber i što si zbog toga dobijao stvari na test od Comtrade-a, i dok ostaješ relativno realan u procenama proizvoda, zarad te neke zahvalnosti što su ti ljudi pružili priliku da testiraš postao si defanzivan prema njihovim proizvodima. Ne voliš da ih ljudi pljuju, deluje kao da ih braniš usled potencijalnog nastavka saradnje sa pomenutom kompanijom. Možda to sam i ne kapiraš, možda je podsvesno, ali razvio si takav stav da si blag prema svemu što Comtrade izbaci, i to je nešto što itekako mogu da razumem.

Ajde da budemo realni, bili novinari, youtuberi ili šta god već, svi mi imamo svoja interna mišljenja o proizvodima, koje ili sakrivamo i zadržimo za sebe, ili se odlučimo da ih podelimo sa drugim ljudima. Ne postoji apsolutna neutralnost, ni u novinarstvu, ni bilo gde, trudimo se da budemo otvorenog uma, bez predrasuda, ali sve se svodi na to koliko možeš biti tolerantan na nedostatke uređaja ili višu cenu i da probaš da potražiš neke pozitivne stvari.

Verujte mi, stotine uređaja mi je prošlo kroz ruke, teško je naći granicu gde ćeš svoja mišljenja preneti i rešiti diplomatski ako nešto ne valja, a posebno je teško kad se desi da uređaj failuje u mnogo oblasti, bilo je takvih slučajeva. Zamislite kako bi izgledali IT sajtovi u kojima si izuzetno kritičan prema svim nedostacima i želiš da istakneš svaku moguću negativnu stvar, retko ko bi želeo da ima bilo kakvog posla sa tobom, ili samo oni koji stvarno imaju uređaje kojima retko šta možeš da zameriš. Sve je danas igra reči, gde god da pogledaš, ne samo u IT-u. Izuzetno je glupo što apsolutno nigde ne možeš da imaš kompletnu slobodu govora, ali utešna stvar je to ljudi u većini slučajeva mogu da saberu 2 i 2 i da čitaju između redova. Zato se ne treba previše stresirati oko nekih uređaja. Naravno da ima boljih opcija za ove pare, to i sam Comtrade zna, ali šta im ostaje da kažu, nećemo da zaradimo pare, i nemojte da kupujete naš telefon? :) Razumete šta hoću da kažem.

ja branim sebe, a ne proizvode...kao sto mozes videti, nigde nisam branio proizvode ni u klipu, ni u ovoj temi

doduse ne mogu ni da pricam na silu da je neki proizvod los, samo zato sto neki clan benchmark foruma to zeli i misli

stvarno mi niko ne trazi da pricam samo dobro, niti pricam samo dobro, niti pokazujem samo dobro

sa druge strane, ljudi koji su zaduzeni za jedan drugi brend su trazili da pricam samo dobro, pa nisam hteo da pristanem

@pshnd

nema potrebe govoriti o tome sta su tesla uredjaji, prica je ispricana hiljadu puta, a kao sto kazes pise na ratelu
zaista nije zanimljivo svaki put govoriti isto, bar meni

ja nikada nisam rekao da se radi o nasem proizvodu, tako da smatram da je to sasvim korektno sa moje strane

takodje, ono sto je bitno, ako vam se ne svidja sta pricam, slobodno mozete da ugasite ton i samo gledate sta se desava na ekranu telefona, posto ne seckam nista, tako da cete videti i sta radi dobro i sta ne radi
a da mi je interes da nesto hvalim ili budem blag, to nikako ne bi bilo moguce videti u klipu

da slucajno napravim review, kao sto sam u poslednje vreme radio za neke druge uredjaje, verujem da biste me lincovali ovde

bas iz tog razloga snimam sve da se vidi i to kao opet nije realno i smeta vam

ako vam toliko smetam, necu vise nikada pisati u sekciji za android telefone, i onako sam duze vreme apple korisnik

bilo bi lepo da admin moze da me banuje sa celog podforuma ako je to moguce, ucinio bi mi uslugu

Poslednja izmena:
ti si covece zreo za neku ustanovu

A tebe bi malac, da je ovaj forum 20% onog što je nekad bio, odavno moderatori blokirali i izvukli ti uši jer si pre svega bahat, bezobrazan, nasilan. Pogledaj svoj post dečko (a tačno si DUPLO mlađi od mene) i prebroj uvredljive reči. To bi pametnom bilo dosta.
Ne znam ko ti je dao pravo da deliš pravdu i isteruješ svoju priču po ovom forumu, ne znam ko misliš da si. Pljuvao si ovde punih 6 meseci, svaki post si trovao svojim zlim i poganim rečima, uvrteo si u glavu nešto protiv nekog i nisi prestao dok svi nisu digli ruke od dalje polemike sa tobom, "podučavajući" (ej ti, klinja od 20-tak godina) sve i svakog o ekonomiji, o marketingu, o svemu pola srbije koja je volela i poštovala ovaj forum.
Takvi kao što si ti, obesmislili su ovaj formum, i zeznem se pa i dalje dođem jednom u 3 meseca, da vidim da se na žalost i dalje ništa nije promenilo.

Idi tamo, snimaj svoje klipove, i nadaj se da ćeš takvim radom dobiti još neke milostinje od tih koji "ne znaju marketing".

Trebalo bi da te bude sramota, šta si sve ovde napisao i preokrenuo naopačke, a o tvojoj "objektivnosti" ka Tesli, stvarno je smešno trošiti reči.
Jedino što je u tvojoj priči pozitivno je da si mlad, i da imaš vremena da shvatiš koliko grešiš, tj ima realno dosta vremena da se malo središ.

Poslednja izmena:
ti prvo nauci da citas, da se ponasas srazmerno godinama, prestani da lazes, pa mozda i dobijes postovanje....to da ne citas znam jos iz one asus teme

a ako vec vidis da gresim, onda mi to reci kao covek, a ne svaki put da me napadas i ubacujes mi reci usta koje nikada nisam izgovorio...

ja nisam osoba koja mrzi ljude niti voli da ima neprijatelje, cak sam postao odlican priatelj da mnogima koji su me pljuvali kao ti, ali ne prihvatan da me neko pljuje u prazno i da se sluzi lazima, dok pritom sam ne radi nista sto bi mogao da mi ponudi kao ispravan primer onoga sto ja treba da radim...

a to sto sam uvrteo protiv nekoga, sam uvrteo jer znam ko su van reklama po internetu...svaki festival koji su sponzorisali je propao zbog toga sto su davali pokvarenu opremu ili je nisu dali dovoljno, zato sto su u galaktici u delti dali neku opasnu masinu koja je u startu bila polvarena pa sad stoji kao eksponat, zato sto koriste traffic exchange i lazu ko su...opet je sve to sa moje strane prema njima, sto ti nazivas mrznjom i trovanjem, bilo apsolutno sa razlogom...

jako je smesno sto za mene kazes da branim comtrade dok branim samo sebe, a ti si branio njih koji su ti prodali telefon dosta skuplje i jos se pokvario, i ako nista od mojih postova na toj temi nije imalo veze sa tobom...pa mi reci ko je onda ostrascen

ja bih stvarno voleo da nadjem normalan kezik sa tobom, ali to se nece desiti ako lazes o meni i vredjas be bez istinitih razloga, a to koliko godina imas je apsolutno irelevantno, sve dok to uzimas kao neki znacajan faktor...ja ne posmaram ljude kroz brojeve, tako da mogu da postujem i dete, a mogu da ne postujem nekoga ko je i cetri puta stariji...u startu postujem svakog, dok me svojim stavom prema drugima ili bespotrebnim napadima na mene, ne ubedi u suprotno

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno