probotzor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2012
- Poena
- 315
ljudi da se razumemo ne moze budget procesor da se savlja u "premium" telefon
taj procesor iz tesla 9 telefona je isti procesor iz meizu m2 note telefona koji kosta 200e
taj citac otisaka prsta pozadi ne vredi 100e razlike
covece kao sto 6 nije bio inew, 6.1 nije bio ulefone paris, tako ni ovaj nije taj sto ti kazes, vec je verovatnija prica da se ct snabdeva na istom mestu kao i oni(ulefon, inew, ramos i koji god) i svako stavi svoj brend
zar ti to ne deluje logicnije, nego da neko rebrendira vec rebrendiran telefon?
kada se pravi test i uporedjivanje cene, moraju se gledati zvanicne maloprodajne cene, a ne neke tvoje seme....
svi telefoni su jeftiniji preko oglasa, ali to nisu njihove maloprodajne cene
mog prijatelja je huawei p8 lite izasao 80e u vipu. Jel treba da ide i vice po internetu da je to telefon od 80e, kada je u pitanju telefon od 240e?
ja iskreno, kao sto sam rekao gore, ne vidim razlog zasto ovaj telefon kosta 100e vise od m2 note, kada skener otiska prsta nije vredan te razlike u ceni
taj procesor iz tesla 9 telefona je isti procesor iz meizu m2 note telefona koji kosta 200e
taj citac otisaka prsta pozadi ne vredi 100e razlike
Može on da ima deset stock Androida i "Google recommended" pečat i da bude od legure unobtaniuma, džaba mu. U pitanju je Ramos, ***. Who the fuck is Ramos?! Misliš da će dobiti novije verzije Androida? 'Oće morgen, k'o i ostali Tesla telefoni. Imaš poverenja u Ramosa/Comtrade da će biti ažuran sa zakrpama i podrškom? Ja nemam. Imaš poverenja u kvalitet izrade i servisa? Ja nemam. Eto ti mase komentara po netu o nekvalitetu hardvera, crkavanjima i kvarovima Tesla telefona.
I na kraju krajeva, šta mene kao kupca briga za cene u Gigatronu kad, na primer, ovaj moj Huawei P9 Lite mogu da uzmem sa ugovorom za 15000 ili na oglasima bez ugovora za 220e, sa ništa manje validnom garancijom no što je ima Tesla? Tražiću tamo gde je jeftinije, je li, šta me briga za Gigatron i Handy. Ako se Ramos na oglasima pokaže dovo5no jeftinim u odnosu na proverene telefone, onda može da se priča o odnosu uloženo/dobijeno. Ovako, traže 300e za no name Kineza sa Comtrade nalepnicom. Neka hvala, radije ću uzeti malkice slabiji (na papiru) telefon proverene marke, ako treba. A ovce neka šišaju.
covece kao sto 6 nije bio inew, 6.1 nije bio ulefone paris, tako ni ovaj nije taj sto ti kazes, vec je verovatnija prica da se ct snabdeva na istom mestu kao i oni(ulefon, inew, ramos i koji god) i svako stavi svoj brend
zar ti to ne deluje logicnije, nego da neko rebrendira vec rebrendiran telefon?
kada se pravi test i uporedjivanje cene, moraju se gledati zvanicne maloprodajne cene, a ne neke tvoje seme....
svi telefoni su jeftiniji preko oglasa, ali to nisu njihove maloprodajne cene
mog prijatelja je huawei p8 lite izasao 80e u vipu. Jel treba da ide i vice po internetu da je to telefon od 80e, kada je u pitanju telefon od 240e?
ja iskreno, kao sto sam rekao gore, ne vidim razlog zasto ovaj telefon kosta 100e vise od m2 note, kada skener otiska prsta nije vredan te razlike u ceni
Poslednja izmena: