Šta je novo?

Tesla Smartphone 6 (iNew 7)

Pogledajte prilog 181718Pogledajte prilog 181719

Na cemu ovaj lik mlati pare to je neverovatno. A tek sto siri dezinformacije. Pola klipova nema veze nikakve sa IT-em, a naziva se nekim "najbolji tech kanal" a vecinom neki skecevi samo za decicu od 3 do 13 godina. A tek njegov onaj gej glas... Dobro je pa ne pratim domacu YT scenu (IT pogotovo (izdvojio bih BalkanTech i Benchmark, njihove klipove mogu da gledam)).

bitno da kada mu skrenem paznju da siri dezinformacije, odmah je tu da banuje
secam se da je jednom rekao da ce svi piratski windowsi postati original ako se updatuju na 10

ha ha ha umirem, koji lazovi

untitled.png

Tako je to kada u drzavi ne postoje zakoni ili iste niko ne postuje..

Zasto bi ovde neko dirao ComTrade, ipak su oni najveca sektaska organizacija sa Herbalifeom u Srbiji. :) Imaju i oni veze i vezice.

Ovo je već klasična prevara, sem ako nisu mislili na nalepnicu.

Steta...brend tesla je mogao lepo da zazivi, da se vremenom stvarno dodje do toga da nesto i dizajniramo i smislimo i ucestvujemo u stvaranju pravog uredjaja, sa nasim pravim softverom, a da kinezi ucestvuju u pravljenju toga..a ovi ce ovako da teraju, da traze gotove OEM proizvode i da lepe nase nalepnice, dok ne propadne sve.
Kinez pocne sa fusem i kopijom u podrumu, razvije se i pocne da stvara svoje, na kraju postane svetski brend, a mi ovako samo umemo...Srpska posla.

Kao da si nešto drugo i mogao očekivati, pa taj Comtrejd je i postao neka firma jer posluju po svim pilićarskim poslovnim standardima u zemlji dembeliji.

Što bi reko jedan naš veliki biznismen, koji je 1990. bio potpredsednik izvršnog veća, delegaciji radnika iz EI: Manite se proizvodnje, kupite nešto jeftino u inostranstvu, stavite mu svoj znak i prodajte skuplje ovde. Tada su mu se smejali, sada se on i ovakvi sa "Tesla telefonima" smeju nama.

Steta...brend tesla je mogao lepo da zazivi, da se vremenom stvarno dodje do toga da nesto i dizajniramo i smislimo i ucestvujemo u stvaranju pravog uredjaja, sa nasim pravim softverom, a da kinezi ucestvuju u pravljenju toga..a ovi ce ovako da teraju, da traze gotove OEM proizvode i da lepe nase nalepnice, dok ne propadne sve.
Kinez pocne sa fusem i kopijom u podrumu, razvije se i pocne da stvara svoje, na kraju postane svetski brend, a mi ovako samo umemo...Srpska posla.

Nazalost, takvi „brendovi” samo uspevaju kod nas (i nigde drugde).

Vezano za ovo, bas pre neki dan citam za Tonus hleb ..

Kako je lako skocila inspekcija, povodom natpisa na hlebu da pomaze u lecenju bolesti, i momentalno napravili hajku, sutra dan zakucali na vrata, jer je jedna blogerka napisala tekst o tome.

Koji kriterijumi treba da budu ispunjeni da neko zakuca komtrejdu na vrata ?

Mislim da to u vezi ComTradea nema uticaja jer oni imaju svoje veze.

sta reci osim da nas Comtrade dere cenom mozda samo zato sto se zove Tesla jer taj isti telefon ali sa originalnim imenim iNew V7 kosta u komsiluku oko 130$ http://www.inewmobile.com/inew-v7-5-inch-mt6582-quad-core-smartphone-android-4-4-16gb-rom-16mp-sony-camera-white.html a na netu jos 20 € manje http://www.kimovil.com/en/inew-smartphones-prices

Imam Teslu 6 vec mesec dana. Bivsi sam korisnik iPhone-a 5 (koji jos uvek posedujem). iPhone je za mene omiljeni telefon, ali sve je to stvar imidza. Sto se tice Testle 6 i specifikacija ja nemam nikakvu zamerku. Prvi android koji imam, ali sam video druge marke kod mojih prijatelja, slike, prijem i ostale potrebne funkcije sa istih. Za trazenu cenu mozda moze da se dobije bolji telefon, to ne znam, ali je apsurd govoriti da ovaj telefon ne valja. Odlicne slike pravi, baterija je sasvim korektna, unikatnog izgleda i dobrih karakteristika. Radi odlicno za proteklih mesec dana i sto je najvaznije telefon je dizajniran u Srbiji. Cuvajte i podrzavajte ono odakle ste. Vecina telefona (ako ne i svi) se pravi u Kini, prema tome to nije nista novo. Ne moze da se poredi sa High-End telefonima, ali i ne treba, 4 puta je jeftiniji. S'Teslom ste drugaciji, originalni i prave Patriote. Za kraj, ne primecujem da je slabiji od iPhona 5, za sada, cak sta vise bolje su mu fotke. Tesla-samo napred!

Osim ako ovo nije sarkazam za patriotizam dizajniranje u srbiji, čuvajte domaće i ostale stvari koje si napisao, smatraj da sam povratio... U velikim količinama..
Ako si ozbiljan, onda stvarno svaka čast komtrejd marketingu, izgleda da im prolazi ta priča o kontroli kvaliteta, srpskim inženjerima u kini, i slične gluposti koje prodaju..

Poslednja izmena:
Hahahahahahaha!!! Aaaahahahaha!!! Joj majko moja! Mislim, ja ne mogu...

@Alex, ja se nadam da je ovo bio sarkazam...

@pera987, nisu oni glupi uopšte! Udarili po kvazi patriotizmu i eto ti vrhunskog marketinga! Gledam koji hajp je nastao sada oko Ulefone Paris, pardon, Tesla 6.1.

Interesantno..na tapatalku pise Alex, i kad odes na profil, ode na nekog drugog Alex-a, koji ima i sliku i normalan profil, dok preko browsera pise samo "komentator" robot.

Poslednja izmena:
I meni je Alex.. Izgleda da smo uveliko u eri botova, čime li ih komtrejd hrani? Sendvicarska industrija iz rajzing

Promasio covek. Neka mu neko kaze da se ovde ne okuplja shabanerija, bolje da proba na sajtu farme ili neke mentalne ustanove, splavova ili sta god.

Ovo je jedna velika sramota sta se radi sa ovim telefonom i ja sam tek preko Benchmark-a saznao citajuci ovu temu kakav je uredjaj u pitanju.

Bio sam u MTS-u da se informisem o nekom dugu iz 2007 jer sam prekinuo ugovor 4 meseca pred kraj zbog odlaska u inostranstvo i oni su mi udarili dug 9 hiljada i penal 30 hiljada :) good luck with naplacivanje toga.

Uglavnom, cekao sam red u poslovnici u knez mihajlovoj i ispred mene je bilo oko 15ak stranaka. od toga je bilo nekoliko baba za fiksnu telefoniju, nekoliko novih potpisnika, i 2 korisnika sa Tesla telefonom koji traze reklamaciju. Jedna devojka ima los touch-screen koji radi delimicno i pola ekrana ne prima signal dok je drugi mladji momak srednjoskolac trazio da mu zamene uredjaj jer se konstantno restartuje.

Sudeci samo po ovom mom iskustvu ja bih uredjaj zaobisao na siroko. Navlacenje mladjih i IT-neiskusnih osoba na foru "srpski brend kvalitet i slicno" je jedna velika sramota, pogotovo jer je MTS usao u kolo sa Comtrade-om. Malo je reci da je devojka koja radi u poslovnici pokusala u oba slucaja da "zaobidje" reklamaciju pokusavajuci oba korisnika da okrivi kako nestrucno rukuju sa uredjajem.

Ovo je jedna velika sramota sta se radi sa ovim telefonom i ja sam tek preko Benchmark-a saznao citajuci ovu temu kakav je uredjaj u pitanju.

Bio sam u MTS-u da se informisem o nekom dugu iz 2007 jer sam prekinuo ugovor 4 meseca pred kraj zbog odlaska u inostranstvo i oni su mi udarili dug 9 hiljada i penal 30 hiljada :) good luck with naplacivanje toga.

Uglavnom, cekao sam red u poslovnici u knez mihajlovoj i ispred mene je bilo oko 15ak stranaka. od toga je bilo nekoliko baba za fiksnu telefoniju, nekoliko novih potpisnika, i 2 korisnika sa Tesla telefonom koji traze reklamaciju. Jedna devojka ima los touch-screen koji radi delimicno i pola ekrana ne prima signal dok je drugi mladji momak srednjoskolac trazio da mu zamene uredjaj jer se konstantno restartuje.

Sudeci samo po ovom mom iskustvu ja bih uredjaj zaobisao na siroko. Navlacenje mladjih i IT-neiskusnih osoba na foru "srpski brend kvalitet i slicno" je jedna velika sramota, pogotovo jer je MTS usao u kolo sa Comtrade-om. Malo je reci da je devojka koja radi u poslovnici pokusala u oba slucaja da "zaobidje" reklamaciju pokusavajuci oba korisnika da okrivi kako nestrucno rukuju sa uredjajem.

Ništa čudno, u ovoj zemlji botova i plaćenika, gde se sve završava preko kovertice i na dođem ti uslugu, ne treba očekivati bolje.
Pogledaj i neke likove po ovom forumu, dovoljno je da dve tri nedelje pratiš postove i vidiš ko koga plaća.
Imaš ovog pro-bota koji na puna usta hvali teslu kao da mu je iz oka ispala, samo zato jer mu neko daje neku kinticu da snima tu neke klipove, pa mu ne smeta naduvana cena, triplirana, za krš telefon, ali mu smetaju svi drugi koji mu ne daju kintu...

ma idi bre, zemlja botova i sitnih vaćaroša.

Ništa čudno, u ovoj zemlji botova i plaćenika, gde se sve završava preko kovertice i na dođem ti uslugu, ne treba očekivati bolje.
Pogledaj i neke likove po ovom forumu, dovoljno je da dve tri nedelje pratiš postove i vidiš ko koga plaća.
Imaš ovog pro-bota koji na puna usta hvali teslu kao da mu je iz oka ispala, samo zato jer mu neko daje neku kinticu da snima tu neke klipove, pa mu ne smeta naduvana cena, triplirana, za krš telefon, ali mu smetaju svi drugi koji mu ne daju kintu...

ma idi bre, zemlja botova i sitnih vaćaroša.

hajde mi navedi jedan klip ili post u kome sam hvalio tesla uredjaj, a da nisam rekao njegove mane uz to?
jedan klip ili post gde sam rekao da je tesla najbolji ili bolji od drugih?
ne mozes?
naravno da ne mozes, kada ne youtube ne postoji realniji prikaz tesla uredjaja od ovih mojih...apsolutno najobicnije snimljeni, u realnom vremenu, bez edita, vidi se sve i sta je dobro i sta je lose, koliko se dugo sve ucitava, sta ne radi itd...
zasto bih pokazao sve one stvari koje ne rade ili igre koje baguju ako je slucaj kao sto ti kazes?
svako moze napamet da prica, ja sam tu da snimim sve, pa da ljudi ne pricaj napamet...verujem da su moji klipovi mnogima pomogli u odluci da kupe, ali i da ne kupe tesla uredjaje i apsolutno mi je drago zbog toga
ako ti mislis da se za ovo dobijaju pare, slobodno me uputi kod nekog ko placa za ovo, posto se u stvarnom svetu za to ne dobija novac...

a sa svojim teorijama zavere se vrati u svoju palanku pa tamo ispred dragstora odlucujte o buducnosti sveta

i nemoj da se krijes iza tog komentatorskog naloga, nego napravi nalog ovde pa pricaj kao covek

Poslednja izmena:
hajde mi navedi jedan klip ili post u kome sam hvalio tesla uredjaj, a nisam rekao njegove mane uz to?
ne mozes?
naravno da ne mozes, kada ne youtube ne postoji realniji prikaz tesla uredjaja od ovih mojih...apsolutno najobicnije snimljeni, u realnom vremenu, bez edita, vidi se sve i sta je dobro i sta je lose, koliko se dugo sve ucitava, sta ne radi itd...
zasto bih pokazao sve one stvari koje ne rade ili igre koje baguju ako je slucaj kao sto ti kazes?
ako ti mislis da se za ovo dobijaju pare, slobodno me uputi kod nekog ko placa za ovo, posto se u stvarnom svetu za to ne dobija novac...

i nemoj da se krijes iza tog komentatorskog naloga, nego dodji ovde pa pricaj kao covek
Ajde sta se cimas, pusti ga nek gura svoje. Uzivaj u onome sto radis, sve si bolji.

hajde mi navedi jedan klip ili post u kome sam hvalio tesla uredjaj, a da nisam rekao njegove mane uz to?
ne mozes?
svako moze napamet da prica, ja sam tu da snimim sve, pa da ljudi ne pricaj napamet...verujem da su moji klipovi mnogima pomogli u odluci da kupe, ali i da ne kupe tesla uredjaje i apsolutno mi je drago zbog toga

a sa svojim teorijama zavere se vrati u svoju palanku pa tamo ispred dragstora odlucujte o buducnosti sveta

i nemoj da se krijes iza tog komentatorskog naloga, nego napravi nalog ovde pa pricaj kao covek

Palis se ko sibica ***e.. Iskuliraj kad te ne spominje direktno, na prvi pogled tako i delujes jer u neku ruku radis promociju Tesla uredjaja. Kako ko shvati, kraj price.

ma ok je to, ali promocija bi bila da sam ja isekao sve lose i pokazao samo dobro ili da sam planski osmislio da pokazem samo dobre stvari kao sto se to obicno radi

Nazad
Vrh Dno