Šta je novo?

Tesla Smartphone 6 (iNew 7)

Ma gde moze 5h :D to mozda 6h rada, 5h sota. Ne moze preko 3h i 15 min da izvuce u dualu sa norm koriscenjem

Poslednja izmena:
Manje od 5 sati, 4:43 je izdrzao na 250cd/m2.

Samo da se nadovežem na po meni ipak malo tendencioznu recenziju Tesla mobilnog.
Pre skoro 18 meseci su radili recenziju modela drugog brenda - koji i sada po specifikacijama i izgledu odskače od Tesle...ali nešto nije zadovoljio kriterijume..Nadam se da post neće biti obrisan, jer je dobronameran - ista pravila za sve brendove..šta je dobro to istaknuti, šta je loše dvostruko istaći http://www.benchmark.rs/artikal/test_blu_life_pure-3189

sta de desava sa ovom temom?
cesto mi pise da ima novih poruka, udjem, kad ono nema

isto tako pise da je poslednju poruku napisao zeljko, a ja vidim poruku od zzeravice

i meni ista stvar, ova tema stalno pise da je nisam procitao, a jesam. Neki bug foruma .. ili neka ultra promocija tesle :)

Mozda amdini foruma dobili neke besplatne uredjaje od nekog "domaceg " proizvodjaca ;)

Dakle ovo je iNew V7 telefon, imam i njega i prethodnika V3. Odlicni su telefoni, a V7 samo malo kvalitetnijih bokova. Brzi su, stabilni, kamera je fantasticna i u mnogim slucajevima bolja od Note3 npr sa isto 13mp - iako neki dole tvrde da je kamera ovog telefona 8mp, ali onda ni Note3 nema vise, jer u broju detalja V7 svakako pobedjuje.
Ne vidim samo zasto bi neko kupio Tesla6 umesto direktno V7 po manjoj ceni. Ne kupujete macku u dzaku, prihvataju ljudi i reklamacije i povratak novca i sve.

Dakle ovo je iNew V7 telefon, imam i njega i prethodnika V3. Odlicni su telefoni, a V7 samo malo kvalitetnijih bokova. Brzi su, stabilni, kamera je fantasticna i u mnogim slucajevima bolja od Note3 npr sa isto 13mp - iako neki dole tvrde da je kamera ovog telefona 8mp, ali onda ni Note3 nema vise, jer u broju detalja V7 svakako pobedjuje.
Ne vidim samo zasto bi neko kupio Tesla6 umesto direktno V7 po manjoj ceni. Ne kupujete macku u dzaku, prihvataju ljudi i reklamacije i povratak novca i sve.
Dal si realan :D

svasta moze da se napise ali da je kamera dobra, e to je vec zaje.....ija.Jako losa kamera, daleko od konkurencije.

Poslednja izmena:
i to je isto preterivanje sad

ljudi pisu ili preterano negativno ili preterano pozitivno :D
nikako da se nadju na sredini

Sve u svemu, nisu trebali ovim uredjajima(telefon, tablet) da daju ime Tesla, mene to najvise nervira. Kad cujem Tesla, ja prvo pomislim na nesto superiorno, mocno, neki premijum uredjaj, recimo Tesla automobili koji su mislim najbolje ocenjeni automobili ikada. Jednostavno ne ide, i mislim da treba da promene ime brenda...

ako firma dobije pravo na ime za brend, onda i treba da to ime koristi, jer ima potpuno pravo na to i to se ne tice nikoga drugog osim te firme
ne bih se bunio ni da rumunska firma dobije pravo da kancelarijske kalendare prodaje pod imenom milutin milankovic
ili da se pojave dzepni ustavi brenda hamurabi
nista drugcija prica ne bi bila ni da se ovi tableti zovu comtrade

nekome verovatno i smeta sto amerikanci imaju brend tesla, a on je covek sa ovih prostora

ali, opet kazem, cim neko koristi ime za svoj brend znaci da je dobio prava i to je to

ova moja prica nije vezana za to da li su proizvodi losi ili dobri i da li branim ili ne branim nekoga, tako da nemojte da povezujete sa tme

Kako mi bi jutros muka gledajuco Zikinu sarenicu kad je Zika poceo da baljezga telefon srpske proizvodnje, srpskih strucnjaka, svi morate da ga imate... Kako samo pecaju tako narod da je srpske proizvodnje.

[YOUTUBE]ZAw27Ee9rcA[/youtube]
Jos jedan placeni review :)

"2GB je savršeno, 1GB rama je malo, 2 je super, 3GB vec ne bi imalo smisla"
:-D

Poslednja izmena:
on je odavno skrenuo sa teme zato sto su mu vecina publike klinci, pa i klipovi moraju da isprate taj prijateljski i vedri ton

jedino me nervira sto kada kaze glupost u klipu i pokusas da mu skrenes paznju da ispravi to, jer ga bas gledaju mladji i naucice pogresno, on te banuje

[YOUTUBE]ZAw27Ee9rcA[/youtube]
Jos jedan placeni review :)

"2GB je savršeno, 1GB rama je malo, 2 je super, 3GB vec ne bi imalo smisla"
:-D

Komentar koji sam ostavio na taj video: "Ovo je kineski iNew V7 telefon od 120-130$, koji je Comtrade uvezao, nalepio mu nalepnicu Tesla i na sva zvona oglašava kao "domaći proizvod", iako on Srbiju video nije do carine, i sad ga prepodaje neupućenima za 220e...plus, hardver je zastareo, ne vredi cene po kojoj se prodaje i verovatno ga neće biti moguće apgrejdovati na Lollipop.
Potpuni bezobrazluk od reklamne kampanje, sa sve naručenim reviewima i botovskim komentarima po netu, laganje neukog naroda (verovatno krše i neki zakon o oglašavanju predstav5ajući ovo kao srpski proizvod) i blaćenje Teslinog imena...fuck you, Comtrade."
Baš me zanima koliko će mu trebati da ga obriše...

BTW, slažem se s njim po pitanju RAM-a, 2GB je sada prava mera, pogotovo na jeftinijim telefonima...proći će još dosta vremena dok bude bilo potrebe za 3GB.

Poslednja izmena:
Komsija dao reklamu na radiju da prodaje "najjeftinije gume u gradu". Nije znao da ne sme da oglasava kao najjeftinije. Dosla inspekcija i klepili ga 30,000 za lazno oglasavanje.
Ove licimure nece niko za rukav povuci, jer su gospoda podmazala gde treba.

uploadfromtaptalk1444935771476.pnguploadfromtaptalk1444935785517.png

Na cemu ovaj lik mlati pare to je neverovatno. A tek sto siri dezinformacije. Pola klipova nema veze nikakve sa IT-em, a naziva se nekim "najbolji tech kanal" a vecinom neki skecevi samo za decicu od 3 do 13 godina. A tek njegov onaj gej glas... Dobro je pa ne pratim domacu YT scenu (IT pogotovo (izdvojio bih BalkanTech i Benchmark, njihove klipove mogu da gledam)).

U zivotu nisam pogledao youtube klip domacih youtubera i srecan sam zbog toga :)

Od domacih pratim samo bench kanal

Vrh Dno