Boqy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.12.2003
- Poena
- 620
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5600 + LC-CC-120 RGB
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- 2x16GB Kingston 3600c16
- GPU
- Powercolor 6600 XT Red Devil
- Storage
- Kinston A2000 1TB + MX500 2TB
- Zvuk
- Realtek
- PSU
- Corsair HX650
- Kućište
- Antec P182
- Monitor
- Gigabyte G27Q - Lenovo T24i
- Laptop
- Lenovo L14 G5
- Pristup internetu
- Kablovski internet
ploca: DFI NF4x Infinity, napajanje je LC-Power 420W 20pinsko.
Komp je radio normalno nekih godinu dana i sad je poceo da zeza pri paljenju.
Pri startovanju on samo zavrti fanove i tu je kraj, ali oce da upali on iz jedno 20 pokusaja.
Primetio sam da kad iskljucim napajanje i ponovo ga ukljucim zasvetli samo led sa system stanby, ali ne i za dram. Kada led za dram ne svetli u opste onda nece ni da zavrti fanove. Vremenom dioda svetli sve jace i kada dodje do odredjenog stadiuma onda oce da zavrti fanove i moguce je upaliti komp iz nekoliko pokusaja (20-30 :<). Kada masina radi Dram dioda svetli dosta jace.
Nazalost sada nemam drugo napajanje da probam, al reko aj da vidim ovde sta imaju iskisniji clanovi da kazu.
Poz.
Komp je radio normalno nekih godinu dana i sad je poceo da zeza pri paljenju.
Pri startovanju on samo zavrti fanove i tu je kraj, ali oce da upali on iz jedno 20 pokusaja.
Primetio sam da kad iskljucim napajanje i ponovo ga ukljucim zasvetli samo led sa system stanby, ali ne i za dram. Kada led za dram ne svetli u opste onda nece ni da zavrti fanove. Vremenom dioda svetli sve jace i kada dodje do odredjenog stadiuma onda oce da zavrti fanove i moguce je upaliti komp iz nekoliko pokusaja (20-30 :<). Kada masina radi Dram dioda svetli dosta jace.
Nazalost sada nemam drugo napajanje da probam, al reko aj da vidim ovde sta imaju iskisniji clanovi da kazu.
Poz.