Šta je novo?

TES V Skyrim - modovi

@ djolenzi Kad skines ENB ekstraktuj fajl i udji u folder wrapper i kopiraj sve u folder gde je instaliran Skyrim, gde ti je exe fajl. E sad, to sto skidas se sajta je osnovni preset i radice kao takav, medjutim imas da skines modifikovane presete koji izgledaju dosta bolje i koje kopiras na isti nacin kao i ovaj standardni.
Imas na nexusu presete pa vidi koji ti odgovara http://skyrim.nexusmods.com/mods/se...rc_view=1&src_tab=1&src_name=enb&page=1&pUp=1

[YOUTUBE]Ch-H9Swk-bw[/YOUTUBE]

ENBSeries is the project of graphic modifications for games
Jeli ovo sve sadrzano u tom ENB modu ?
Mislio sam da je ENB iskljucivo mod za novo osvetlenje i senke...?
:zgran:
Prema ovom video klipu tu je barem 20-30 graphic-modova...?

ENB i jeste glavni i odgovorni krivac za senke i osvetljenje i ne menja texture ali iznenadio bi se kako izgleda Skyrim bez modova sa enb-om :) Pored senki i osvetljenja dodajje i DOF, bloom ili SSAO sto daje poseban izgled i najobicnijim predmetima u igri kao sto se na snimku vidi (drvo, kamen itd...) Sve u svemu def. ENB nije nesto sam po sebi bez dodatnog podesavanja pa sam i zato postavio link ka nexusu gde se moze videti kako sve igra moze da izgleda samo menjanjem osvetljenja i malo saturacije i kad se dodaju modovi za poboljsanje textura onda igra dobije sasvim drugaciji smek. Dosta ljudi je upoznata sa ovim tako da ne mlatim praznu slamu vise. Evo kako kod mene trenutno izgleda ;)

2013-08-21_00001.jpg 2013-08-21_00004.jpg 2013-07-30_00001.jpg 2013-08-13_00002.jpg 2013-07-27_00009.jpg

Ja sam se cimao sa nekim enbinjectorom, pokaze on meni u levom gornjem uglu u glavnom meniju skajrima da je aktiviran i koja je verzija ali ja neku vidnu razliku i ne vidim. Konkretno mi se najvise svidja Sharpshooterov mod :) Takodje desava mi se da prilikom loadovanja nekog save-a samo pukne i vrati me na desktop.

Svi ti ENB based modovi dobro izgledaju samo na fotkama ili videu.

U igri je druga prica.

živa istina, par meseci posle izlaska igre kad je ENB bio baš popularan probao sam par varijati ,ali svaka mi izgledala nekako sitetički i neprikladno za igru, i stalno sam ga podešavao da je što bliže defaultu i na kraju obrisao ga jer mi nije bio ni potreba kad igra izleda skoro isto.

Ja sam moj Skyrim cackao do iznemoglosti i po fajlovima i sa modovima ali ENB nikada nisam instalirao jer jednostavno nije to to. On ima u sebi par stvari koje su zanimljive par minuta ali kad bi igrao sa time po par sati dnevno ne bih izdrzao.

Uostalom svaki put kad neko prikazuje ENB taj video, screenshot bude uzet iz igre koja je prethodno toliko modovana da jedva 20 frejmova moze da izvuce. Mozes samo da se setkas po prirodi. Ne daj boze da ti neko baci fire ball, da prizoves Storm Atronach i da bacis neku munju... tacno bi ti munje izasle odpozadi kucista.

Je li neko probao Steam high-resolution texture pack ?

Kako vam izgleda ? Sta je sve obuhvaceno ? (likovi, oklop, drvece, stene...?)

Je li neko probao Steam high-resolution texture pack ?

Kako vam izgleda ? Sta je sve obuhvaceno ? (likovi, oklop, drvece, stene...?)

Mislis na onaj oficijelni?
To je Bethseda pustila neko vreme posle izlaska igre. Otprilike taj patch ti je da umesto da igras Skyrim kao da imas Xbox igras Skyrim koji je stvarno za PC. Taj patch ti je tek dostizanje nivoa PC igre nije neko unapredjenje kakvo daju ovi modovi sto prave moderi i postuju na Nexus.

Cini mi se da ga preporucuju jer dodaje primetno bolje texture za neke manje interesantne stvari, ali obavezno preko njega neki drugi texture mod. Ja kad sam igrao (jos nije izasao ni jedan DLC) drzao sam @starcev mod ... sad ne znam kolko odgovara taj pod pored 2 DLC-a, a nemam pojma kako se moze skinuti.

Starce: ***.... morao sam da reinstaliram windows 7, pa sad jedno po jedno reinstaliram... imas li link za tvoje HD texture trerna Skyrima... pozeljno na Nexus-u

Starce: ***.... morao sam da reinstaliram windows 7, pa sad jedno po jedno reinstaliram... imas li link za tvoje HD texture trerna Skyrima... pozeljno na Nexus-u

Nema nista na Nexusu, niti namjeravam bilo sta kaciti.

Probaj ovo:

http://thepiratebay.sx/torrent/7952540/

http://kickass.to/skyrim-realistic-...wnguard-textures-and-1-6-update-t7527445.html

http://www.tpbunblocked.me/torrent/8590488/

Ovo bi trebale biti zadnje 1.6 verzije? Torrenti nisi moji, niti sam ih skidao.

Enderal-Devblog, Episode 1: The class system.

[YOUTUBE]W8xyEJL6WEs&list=PLO_SWCeHcyhIjeCtk1wDiqWjg_UVSOutk[/YOUTUBE]

Malo novosti vezanih uz Enderal.
Promjene su stvarno odlicne. Combat se biti puno dinamicniji.

Inace radim nesto za ovaj mod, kao vanjski suradnik.

Nekromanser se javlja :D Hocu konacno da pocnem Skyrim po prvi oficijelni put da igram (prosli tj. pravi prvi put sam sutnuo 40-ak sati na njega i odustao, a kako sam obrisao spisak modova ne mogu da ga igram) pa mi je pitanje koji je pack najbolji za puno uzivanje?
Lorerim mi je najvise uhvatio paznju, ali posto imam samo 1050ti graficku mislio sam da instaliram Nordic souls mod pack. Zelim Requiem iskustvo sa ispeglanom borbom sa blockom, parryjem i stager modom.
Hteo sam da instaliram izabrane modove posebno, ali svako mod vuce po pet potrebnih modova pa mi stalno crashuje Skyrim, a i nisam iskusan u instaliranju istih. Load order me ubi XD
Hvala unapred.

Nazad
Vrh Dno