Probao sam ja i to Skyrim Enhanced Shaders - Pure ENB sa Full SSAO!Ovaj mod sa ovim podesavanjima ili ne utice uopste na perfomanse ili ja ga nisam dobro instalirao!Prob'o neko ovaj enb sa osmim update-om?
Da... SKSE mora da bude uparen sa verzijom UPDATE-a. SKY UI prvi reaguje ako nisu... meni je jednom skroz poblesavio!ja sam instalirao za hd texture ,vodu, floru , sunce, zvezde, krv sve to na update 8. Zauzece video mem. oko 1,8 gb. konstantno 60 fps-a kapovanih. Glatko kao kroz puter i u prvom licu nema stuttera. E da skyui mi prijavljuje SKSE gresku, mada izgleda da radi normalno, ima neka fora ili mora se ceka update?
ne znam da li je moguc obrnut problem - da ti je verzija SKSE novija... nego patch verzija ?Pa da , stavio sam poslednji skse koji je za update 8, ali prijavljuje i dalje gresku.
Jos je taj program debela beta, ja licno a i tako preporucujem da se skine fajl direkt sa sajta u folder koji koristi Nexus mod manager, i posle sam detektuje mod i samo install.
Hvala
Starac sve pohvale za tvoj mod, samo par pitanja imam:
1) Posto mi se vise svidja tekstura oficijelnog HD texture pack-a za ono mrtvo drvo u whiterun-u od tvoje i vurt-ove iz flora overhaul-a, reci mi koje fajlove da obrisem da bi imao stare teksture?
2) Kako se tvoj moda slaze sa Skyrim HD i Terrain Bump modom? Ovaj poslednji mi se jako svidja, pa bi da ga koristim sa tvojim teksturama ako moze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari