Skyrim: Realistic Overhaul v1_1
===============================
Features:
- SRO 1_1 version contain previous Landscape textures. Some are new, but mostly normal maps are improved. They reflect lighting properly now.
- New feature are Cities, Temples, Dungeons, Villages textures.
- Architecture:
- Markarth
- Riften
- Solitude
- Whiterun
- Windhelm
- Winterhold
- Skyhaventemple
- Sovngarde
- Highhrothgar
- Dungeons:
- Caves
- Dwemer Ruins
- Imperial
- Nordic
- Riften
- Villages are also improved and some interior textures.
- Texture resolution is mostly 2048k.
- Mountains are now also 2048k. 4096k version will be optional, separate download.
- My original plan was to put this pack in to separated bsa files. But because of size it was not an option. Unpacked mod is 3.8gb large.
=========================================================================================================
Recommendation:
- For additional interior, furniture, food, cloth, armor... textures i recommend official Bethesda HD DLC.
=========================================================================
System Requirements:
- Textures are much larger in this mod so you should have at least 4gb of RAM, and 64-bit OS.
- Your graphic card should have minimum 1gb of VRAM. More is recommended especially if you want 4096k mountains.
=====================================================================================
Installation:
- Extract "textures" folder from all 3 parts to Skyrim Data folder.
=============================================
Starac
Oooo thx. man.
Koristim tvoju 1. verziju bas mi je super za divljinu, tj. isti samo prirodniji look od originala.
Samo koristim jos neke graficke modove posebno mi je drag Vurts Skyrim Flora Overhaul sa kojim drvece izgleda jos bolje, i interesujeme kolko zdere VRAM-a samo ovaj tvoj mod, i sa recimo texture DLC-om?
Ili moram sam da testiram![]()
Starac, puno hvala na tvom trudu, zaista ti skidam kapu. Puno si toga uradio.
Kakvi su sada tvoji naredni planovi, šta si sve uspeo da primetiš do sada, mislim na te bugove koje treba da se srede ? Kad možemo da očekujemo 1.2 verziju, isto za oko dva meseca ili sad planiraš da malo ubrzaš development ?
Starac, imam jedan feature request.Ako može, a puno bih voleo da to isto odradiš.
Ovako, voleo bih da Draugr i sva ona čudovišta po pećinama dobiju nove 4K teksture i da im popraviš malo izgled. Takođe, i one buradi ne znam da li si ih konvertovao u 4K rezoluciju, ako nisi i to bih voleo, naravno ako imaš volju i vremena za to.
Pitanje: da li postoji mod za Skyrim koji se ne slaže sa tvojim i pravi neke probleme u prikazu ili performansama ? Šta je sa onim Water 1.1 modom, pravi li on možda problem ako se stavi pre tvog ? Takođe, da li tvoj mod zahteva najnoviji SKSE i da li je obavezno staviti zvanične HD teksture od Bethesde ?
Da li preporučuješ neki red kako da se učita tvoj mod, npr. ako već neko ima desetak modova i tvoj bude jedanaesti po redi, kako je ispravno da se radi a da se Skyrim ne zaglupi ?
.bsa format koristi igra tj. tamo su joj zapakovani svi resursi.
starac, nebi bilo lose da stavis kratko upustvo kako da sami napravimo .bsa fajl od tvog moda, ipak je laksi za cuvanje za kasnije i manje ce mesta da zauzima ako neko voli da ostavlja dobre igre instalirane.
Znam da moze sa onim Oblivion Mod Managerom , mada sad ima i novija verzija poboljsana za Skyrim.
Svaka cast za trud, jos jednom![]()
I ne mozes uljepsati nesto sto treba biti ruzno. Da ih sminkamo mozda
A o planovima kasnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari