1. Ipak nisi dovoljno dobro gledao... tuner-i bazirani na Theater 550 Pro cipu imaju dosta bolju sliku (necu reci za klasu, jer to moze dosta da znaci - a i previse je grubo).Bar zbog 2 stvari:
1. Odlican combo filter za 3d noise reduction-najlepsa slika koju sam video. Odlicno cisti lose vhs kasete
2.Odlicna stabilnost u radu.
Nikako... navikao sam se na mane@CAR
a kako si resio problem software-a za ATI Theater 550 ? Ja sam digao ruke od PowerCinema, u MCE 2005 ne mogu da skeniram ama bas nijedan kanal a na kraju u ChrisTV ne mogu da podesim ton. Mozda je to zbog SBB-a, negde sam procitao da oni koriste nekakvu semu kanala za Rumuniju ... Poludeo sam vise a vidim da je slika savrsena.
To za 12-bitni konvertor je za one koji vole da citaju sta pise na sarenim kutijama... mislim, ima, nije da nema. Ali nije to najbitnije za celu pricu.To je tvoje misljenje da Ati ima kvalitetniju sliku. Ati ima 12 bit konverter(ako se tako pise) a leadtek 10. Bez obzira na to po meni leadtek ima neprikosnovene kombo filtere za kvalitet slike. A to mnogo znaci kod vhs kaseta, pa i u samom snimanju kanala.
Nope... mislim da nisuPod stabilnost sam upravo na te karakteristike mislio. Svi znamo kako Ati ima vrlo los softwer(u startu je ne bih kupio zbog toga) Debilno je da ne moze da se podesava bitrate u default aplikacija(mozda su to ispravili u novijoj verziji)
Nisi, ti si rekao "Ma nema bolje karte od Leadtek PVR2000"U svakom slucaju rekao sam sta je po meni bolje, a svako neka odluci pa nek kupi koju hoce karticu.
Pa... ?Inace radio sam ovde(pre godinu dana) test sa kvalitetom snimaka(capture sa vhs-a) sa pvr2000 karticom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari