Šta je novo?

Termoprovodna traka

• Začetnik teme Začetnik teme Proday
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Zna li iko da li se i gde moze naci kod nas po mogucnosti malo deblja da je?! Treba mi za ram na grafickoj da bi ostvario kontakt sa telom kulera.

Tnx za info. A znaju li se dimenzije iste kojim slucajem i da li je lepljiva sa obe strane, jedne ili?!

Preporuka za tu traku stvarno odlicno lepi. Uh, kad se setim patnje da nalepim heatsinkove sa accelera s1... propevao sam sa ovom trakom

Hvala ekipa, u bg sam za par dana verovatno pa cu da naletim po to ako se ne snadjem slucajno negde u ns pre toga!

Svarog da ti nije ostalo koje parce?!

Meni nije ali sam uzeo juce u BH jos jedno pakovanje sa burazera, videcu sa njim koliko mu je ostalo pa javim... Ne znam koliko tebi treba?

Tanka je ta traka, moralo bi to iz nekoliko slojeva (govorim o npr referentnom hladnjaku sa 8800GTS 512MB).

Meni nije ali sam uzeo juce u BH jos jedno pakovanje sa burazera, videcu sa njim koliko mu je ostalo pa javim... Ne znam koliko tebi treba?
Pojma nemam koliko mi treba posto ne znam koliko slojeva bi morao da stavim da bih ostvario kontakt :S:
Tanka je ta traka, moralo bi to iz nekoliko slojeva (govorim o npr referentnom hladnjaku sa 8800GTS 512MB).
Ovo me i brine...kod gtx260 mislim da je zazor jos i veci :wall:

sta, si bacio one jastucice sa memorijskih cipova?

+1 za liskun. Nije samolepljiv, ali svakako ce kuler biti zasrafljen i pritegnuti to lepo...

sta, si bacio one jastucice sa memorijskih cipova?
Nisam bacio, koristim ih jos u nekoj meri, ali sam uzeo karticu sa koje je vec bilo skidano hladjenje a ta pasta jednom kada se skine sva se ubudjavi posto ima neku mrezu kanapa kroz sebe). Uspeo sam nekako da je sastruzem, izvadim kanap i iskoristim u nekoj meri, ali posto hocu malo da probam oc (svaki fps je preko potreban u bc2) moram osnovno da obezbedim tj kontakt svake komponente sa kulerom!
+1 za liskun. Nije samolepljiv, ali svakako ce kuler biti zasrafljen i pritegnuti to lepo...
Kako mislis da cu uspeti da sacuvam da mi se ni jedan od 20 delica koje postavim ne pomeri dok montiram kuler?!

Kako mislis da cu uspeti da sacuvam da mi se ni jedan od 20 delica koje postavim ne pomeri dok montiram kuler?!

Ne znam iskreno, nikad nisam to radio, pa ne znam koliko je to pipavo u praksi. Mozda vrlo malo paste da ne bih bas letelo levo-desno?

Kad ljudi prave pojacala stavljaju liskun i silikonsku pastu izmedju tranzistora i hladnjaka. Ne znam da li je ta pasta iz elektronicarskih radnji lepljivija od ovih nasih, racunarskih...

Bojim se da ne mogu da ti pomognem vise, osim da uputim da mozda kontaktiras SuperStarr-a, znam da je i on otvarao temu sa slicnim problemom...

Da, to je i meni palo na pamet...jos samo da skontam gde u NS da nadjem taj liskun?!

Samo da javim, nista od moje trake...

Nazad
Vrh Dno