Pojma nemam koliko mi treba posto ne znam koliko slojeva bi morao da stavim da bih ostvario kontakt :S:Meni nije ali sam uzeo juce u BH jos jedno pakovanje sa burazera, videcu sa njim koliko mu je ostalo pa javim... Ne znam koliko tebi treba?
Ovo me i brine...kod gtx260 mislim da je zazor jos i veci :wall:Tanka je ta traka, moralo bi to iz nekoliko slojeva (govorim o npr referentnom hladnjaku sa 8800GTS 512MB).
Nisam bacio, koristim ih jos u nekoj meri, ali sam uzeo karticu sa koje je vec bilo skidano hladjenje a ta pasta jednom kada se skine sva se ubudjavi posto ima neku mrezu kanapa kroz sebe). Uspeo sam nekako da je sastruzem, izvadim kanap i iskoristim u nekoj meri, ali posto hocu malo da probam oc (svaki fps je preko potreban u bc2) moram osnovno da obezbedim tj kontakt svake komponente sa kulerom!sta, si bacio one jastucice sa memorijskih cipova?
Kako mislis da cu uspeti da sacuvam da mi se ni jedan od 20 delica koje postavim ne pomeri dok montiram kuler?!+1 za liskun. Nije samolepljiv, ali svakako ce kuler biti zasrafljen i pritegnuti to lepo...
Kako mislis da cu uspeti da sacuvam da mi se ni jedan od 20 delica koje postavim ne pomeri dok montiram kuler?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari