Šta je novo?

TERA: The Exiled Realm of Arborea (MMO)

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
MMO u DMC stilu. :)

TERA_03.jpg

Published by: Hangame
Developed by: NHN Games
Release Date: TBA 2010
Genre: Persistent Online RPG
An MMORPG with Non-Targeting battle mode, which means a player no longer has to target a certain monster to hit it, giving this MMORPG a realistic feel.
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zN8wlIPeQfk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zN8wlIPeQfk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

E konacno jedan MMO za koji nisam cuo :D. Ali, cak iako ispadne dobra igra to ce biti samo u Koreji. Posto je distributer NHN igara za zapadno trziste ijji sto na starom mmoovskom znaci fail (na srpskom propast) :S:.

A 2010 je verovatno datum izlaska u Koreji na sta dodas jos 2 godine pa dobijes datum izlaska NA verzije. Kad vec otvaras teme za korejske igre mogao si da otvoris teme za zvucnije naslove kao sto su Mabinogi Heroes i C9 :).

:wave:

Izgleda jako zanimljivo i jako lepo dizajnirano.

Nema nišanjenja = AOE vs AOE igra, kao Warhammer.

Poslednja izmena:
+400 kljuceva je dodato , grabite dok ima brzo nestaju

Jel postoji engleski client? Ne bih da igram igru na korejskom.

za sat vremena pocinje beta giveaway na gamersbook-u sa 500 kljuceva

Hm, zašto ključevi kada sam ja dobio newsletter da je beta od juče valjda u "open" fazi :)?

EDIT:

This game code grants access to TERA's Open Beta Test.

Welcome to the TERA Open Beta Test; TERABETA is your game code to play. The TERA Open Beta Test grants you a limited time opportunity to try out TERA for free!
To start your TERA adventure:
1. Create your En Masse account at https://account.enmasse.com.
2. Use the “Enter Code” feature on the Account Overview page to type in your game code: TERABETA
3. Download TERA from the Account Overview page and install.
4. Play TERA!
Make sure to start downloading the game well ahead of time so you're ready to play when the Open Beta Test starts on April 20.

Poslednja izmena:
closed beta , za ovaj vikend pa ide open ;)

Ah, my mistake onda, sry :)

A i En Masse ti je za NA, a Frogster za EU, mada se datumi za open betu poklapaju. Ali ako hoces EU servere onda gledaj i taj klijent jer su razliciti.

Poslednja izmena:
Probao malo i veoma mi se dopada,cak je bolja i od Aion-a po svim aspektima!Ovaj Non-Targeting kombat sistem je prava stvar za razliku od Aion-a gde imam utisak da skoro nemam nikakvu kontrolu nad mojim likom i takav nacin borbe brzo dosadi!Grafika za jedan MMO je odlicna,cak i ako ne najlepsa do sada,a za optimizovanost...:Klanjanje!Jedinu zamerku imam na to sto mi je sve nekako sitno,mislim na opise svih itema,previse se moram naprezati da bih procitao sta pise!Sve u svemu ja prezadovoljan!

Probao sam pre par dana Trial verziju Tere i prosto sam odusevljen. Kombat je odlican, grafika takodje, ima 8 klasa i 8 rasa. TERA CE BITI BESPLATNA ZA IGRANJE U FEBRUARU OVE GODINE. Preporucujem.

Meh, samo se nadam da nece proci kao i ostali p2p -> f2p naslovi.

A kako drugacije da prodje? :) Korejski grindfest naslovi nikad nisu imali neku prodju na zapadu.

BTW, tema bi mogla da ide u online gaming.

Vrh Dno