Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

izgleda da ovde svako ima nekog poštara koji ima pouzdane informacije kako će i temu krenuti da naplaćuju...ajd batalite više, svejedno se na to odavde ne može uticati...ne znam samo šta ljudima nije jasno oko toga da su u cenu sa temu uračunati i pdv i carina, koliko je država zadovoljna tim delom kolača ne znamo...

sad još da se svako javi da nam kaže da li će prestati da naručuje...

izgleda da ovde svako ima nekog poštara koji ima pouzdane informacije kako će i temu krenuti da naplaćuju...ajd batalite više, svejedno se na to odavde ne može uticati...ne znam samo šta ljudima nije jasno oko toga da su u cenu sa temu uračunati i pdv i carina, koliko je država zadovoljna tim delom kolača ne znamo...

sad još da se svako javi da nam kaže da li će prestati da naručuje...
Što poštari što mediji koji malo malo ponove informaciju da kreće naplata u Evropskoj Uniji koja nas ne kači jer jelte zemlja trećeg sveta, tako da...
Utepah se objašnjavajući da je na Temuu otkako rade kod nas sve ukalkulisano u cenu, da su upravo zato cene veće od Alija, i da samo za Ali važi obavezna naplata pdv-a + poštin harač, odnosno da ni za nas iz Niša više nema ni promil šanse da se neki paketić provuče bez da te odrape, često i više nego što je sam proizvod zapravo plaćen.
A verujem da ćemo matematiku svakako da imamo i dalje da se naručuje, eventualno za nijansu smanjenim intenzitetom, naročito sa Temua gde i dalje važi da je to to i da ti roba stiže upravo po toj ceni i ni dinar više. Ako ništa drugo, Temu + Ali + Shein su tako lepo ubili cene našim Kinezima da je sad milina kupovati i kod njih 😀

I da ne bude baš off-topic, početak meseca je pa valja proveriti korekciju cene. Od par zadnjih porudžbina jutrošnji povrat 200-300 dinara 🙂

Gledah sinoc malo ranceve/torbe, kakvi god da su za teretanu su dobri za max 1500 sto sam naso na Temu, kod nas nisam nasao nista po toj ceni.
Prosle godine u Sportvision na akciji kupih neki ranac skoro 3000 videcemo koliko ce izdrzati, imam ranac kupljen na NISovoj pumpi za one bodove pre mozda 10 godina marke Loto valjda i tek sada se rasapda
Ovi sa Temua pa neka izdrze i godinu dana ja zadovoljan

I da ne bude baš off-topic, početak meseca je pa valja proveriti korekciju cene. Od par zadnjih porudžbina jutrošnji povrat 200-300 dinara 🙂
meni juče vratiše preko 1000 dinara 👍 i još prepoloviše cenu za nešto što dugo merkam...

a što se tiče ptica zloslutnica i vidovitih poštara ne znam stvarno zar nam nije dosta onog što 24/7 preti biblijskim katastrofama i dizelom od 1000 dinara/l nego još i ovde sekiraju ljude 😉

Fora je sto nas to jedino drzi, da nam jos naplate dazbine na Temu to bi nas dotuklo 😀 Inace, vi koji redovno uzimate price adjustment, imate i dalje ostale promocije? Meni QQQQ ukinut, claim credit i dalje krs ponuda, imam neki natalozen kredit koji sad ne znam na sta da potrosim.
Da li je neko uzimao neke lustere, svetiljke, trebalo bi mi za stan ali nesto nisam bas siguran kakav je kvalitet?

Inace, vi koji redovno uzimate price adjustment, imate i dalje ostale promocije? Meni QQQQ ukinut, claim credit i dalje krs ponuda, imam neki natalozen kredit koji sad ne znam na sta da potrosim.
Redovno koristim Price adjustment, baš sinoć vratio skoro 1000 RSD 🙂 Claim credit mi redovno ukidaju pa vraćaju s vremena na vreme, a QQQQ ne koristim...

Ideš na Your orders, pa View order details, i onda imaš između ostalih opcija Leave a review, Buy this again... i Price adjustment

Ili na Srpskom "Korekcija Cene". 😏

Danas sam prvi put koristio "claimcredit". Iskočilo mi 2900 kredita na 3000+ potrošenih. Taman mi ponudio neke stvari iz korpe što sam ubacivao i što bih svakako kupio.

Trebalo je više da koristim, sad sam prvi put. Ali kapiram da algoritam "ne voli" kad se koristi previše.

Trebalo je više da koristim, sad sam prvi put. Ali kapiram da algoritam "ne voli" kad se koristi previše.
Не видим разлог, сами нуде, логично је да људи користе.
Мени су све укинули, због неиспорученог пакета, ваљда љути што сам тражио паре назад, а и увалили ми кредит.

Sabrah 1400 i naručih ranac 🤣
postajem polako temuholicar
ženi sam narucio nekoliko helanki za vežbanje, deci majce sa stampom
kad sam pod stresom ulazim na Temu 🤣

Nisam puno puta kupovao na Temu ali i meni se čini da kada imam kupone aktivne ili kredit - nema drugih promocija.
Plasibo ili je stvarno tako?
Мени је кредит од клејм кредита стајао месецима и имао сам све попусте, сад ништа.

Ne možeš da izabereš, Temu sam umanji prvo za kredit pa onda skida ostatak sa kartice.

To nisam provalio, inače ću probati sledeći put. Hvala za info, ja mislio Temu prvo skida potencijalni Kredit pa o da ostatak sa kartice.

Gde da izaberem da ne placam kreditom vec kesom? Hteo da skupim kredit za nesto vece ali sam se potrosio kad sam kupovao nesto posle.
@tobacco road Mozes izabrati da platis kesom jedino na poslednjom koraku pre potvrde kupovine.
Slobodno klikni na iznos Credit: - 10.000 (na primer) otvorice ti se opcija da odaberes koji iznos Credita zelis da potrosis. Manji ili ako stavis 0 neces trositi Credit vec novac sa racuna.

Cena ode na 3158, koja fora sa tim popustima pisalo da traje 12h a sad duplo košta?
Ja izgleda narucio konzolu u poslednjem trenutku jer sada vidim da su povecali cene.
Ali od drugog prodavca:
Meni je preko claim credita cena (isto purple odabrao 😂) izasla 2018 din sto je svakako bila odlicna ponuda.
Takodje narucio ponovo Zealot S61 ranije ga platio preko claim credita 3750 sada 2800. Inace dobio bas losu ponudu preko claim credita 4k na potrosenih 9k+ kredita. Ali kad sam video ove dve ponude nisam mogao da odolim.
Ranije sam dobijao claim credit 7200 na 9.000+.

Ja sam kliknuo onda i bila je stvarno ta niska cijena za ljubičastu. Bude ponekad, nema pravila.
Inače i meni je posljednja runda claimcredita bila "loša".

Da mi je neko pričao, ne bih verovao da se kompanija kolika je temu bavi ovakvim pilićarskim forama.

Danas odradiše klasičnu bait and switch prevaru na claimcreditu.

Bilo 420% na 14000+ i vraćaju 13800. Ubacim u korpu za skoro 16k, standardno pokaže da sam ostvario maksimalni povrat. Platim da ne bi isteklo onih sat vremena i ponuda se vratila na nižu, da bi nakon plaćanja pokazalo ipak da je povrat 240% i da će vratiti 12000 i neke glupe kupone.

Odem na live chat, uđe neki agent, koji me ubeđuje da nije bilo 420, već 240% i da ću dobiti 12000, to je kao super povrat.

Još mi traži screenshot da vidi da je bilo 420%, kao da sam ja trebao da znam da će me prevariti, pa da imam dokaz. Nudio mi smešnih 220din kredita i još smešnijih 20% popusta. Neverovatno pilićarenje za 1800din.

Razmišljam da otkažem porudžbinu i zatražim refundaciju, ali će banovati claimcredit na nalogu sigurno.

Zelim da vratim ultimativnu nagradu koja je stigla ostecena.
Kad sam pokrenuo proces, izdase mi nalepnicu, ali ne vidim nigde koji iznos ce vratiti.
Da li to znaci da mogu da vratim, ali nece vratiti novac? U prevodu ostajem i bez novca i bez predmeta?

Prijatelj je vratio, ali mu je pisao iznos koji ce dobiti kad stigne predmet. Kod mene ne pise nista.
Vracaju novac tj kredit u iznosu koliko vredi poklon.
Ja sam vracao dva puta, jednom je pisalo koliko ce vratiti, jednom nije a oba puta su vratili tacan iznos.

• Like
Reagovanja: s5p
Nazad
Vrh Dno