Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Prvi poklon da, mada kod mene do sada nisu slali ništa dok nisam odabrala i "platila" poklon, sve mi je stizalo u jednom paketu. Baš pre neki dan sam poklon odabrala dobrih pola dana nakon što sam ga otvorila u qqqq, pa su i njega sačekali da ga pošalju sa prethodno kupljenim proizvodima.

Zadnji glavni poklon mora se kupi nesto za 1000 donara da bi ga poslali.

Moze li neko da objasni posto ja nisam smeo da probam, prvi Dan mi se ovorila ponuda da za 1000 din otvorim narednih 10 polja. Naravno vecina polja su kuponi a ostalo su 2-3 poja sa odabranim poklonima. E sad mene interesuje ako ja kupim nesto za tih 1000 in da li to znaci da prelazim tih 10 dana I dobijem I te poklone Koji su unutar tih 10 dana ili postoji jos neka caka?

Moze li neko da objasni posto ja nisam smeo da probam, prvi Dan mi se ovorila ponuda da za 1000 din otvorim narednih 10 polja. Naravno vecina polja su kuponi a ostalo su 2-3 poja sa odabranim poklonima. E sad mene interesuje ako ja kupim nesto za tih 1000 in da li to znaci da prelazim tih 10 dana I dobijem I te poklone Koji su unutar tih 10 dana ili postoji jos neka caka?
Cini mi se da samo predjes 10 dana unapred a za poklone moras da obavis opet kupovinu,nije lose ako oces da ubrzas,mada meni je nudio svakih 500 dinara 1 dan unaprwd otvoren,to tvoje je mnogo bolje.

nije mi logično da mi ponovo ttraži da platim pošto su ti pokloni u okviru TIh 10 dana? mada kazem možda postoji začkoljica zato i pitam. mislim ja mogu da odbijem da platim ako mi ponovo traži plaćanje za svaki poklon pojedinačno, i šta se onda dešava kad mi je on prvom kupovinom otvorio 10 polja, kaže zaboravi onda na poklone?

Upravo kupio za 99din preko igre...fazon je sto mi je jucer samo ponudilo-namestilo ovo, a ja sam hteo tablet, telefon, itd...

Igram 4 dana, na 2 telefona...
Na mom telefonu, stari temu nalog, normalne kupovine itd... igram trenutno i qqqq.

Poslednja izmena:
Dajte broj posta u kom više objašnjava proceduru za ovo.

Ova tema je uzas, Niko ne moze da dobije odgovor na svoje pitanje jer se na svakoj strani ubaci neko sa e osvojio sam ovo ili ono I normalno na svakoj strani neko pita Kako si dobio pa se opet od pocetka objasnjavaju umesto da ga upute par stranica unazad. Ovo je forum ljudi a ne chat. Treba staviti u naslovu ko pita za flashsale ide ban I cao

najednostavnije:

Imas isntagram i na njemu imaju reklame : temu za 99 dinara kao npr ova:
0-02-05-c5a8ced14a747e55e15b09d027bc8421908a320ddbe5828d76cc8670d536f577_ed81e38e13609b65.jpg
U toku dana, kad god, tj dosta ranije od 20:00.... kliknes na reklamu i ona te odvede na Chrome stranicu ( pregledac mora da je Chrome) gde opet imas opciju da kliknes na neki od proizvoda...
kad kliknes na neki od proizvoda za 99, odvede te na Temu i onda imas ovo:

0-02-05-12a76056b43b3188dcee45bc07d84bed7d1db5bae565aa9291c31fcdf8463cd6_19a629ef62e74d47.jpg

i to je to sad si ubacen u igru i cekas vecer tj 20:00, tj koji minut ranije...udjes na igru preko flashsale01 koje kucas u search
cekas nervozno 20:00, i tacno u 20:00 ovde gde ti pise 2 februar, pojavice ti se da kliknes...kupis, zgrabis... bla bla...
.....ako si dobio vodi te na placanje, ako nisi kaze ti zao mi je reasporodato.

Sledeci dan ili opet reklama na istagram , ili kucas flashsale01, ili sacuvas link u chromu od prethodnog dana...naravno u toku dana, da bi ne vreme se ubaicio u igru itd...da imas vremena ako nesto ne funkcionise...

Poslednja izmena:
Odgovori na mnoga pitanja se mogu naci pretragom teme. No veliki broj novih korisnika postavljaju pitanja na koja je odgovoreno vise puta.

".....ako si dobio vodi te na placanje, ako nisi kaze ti zao mi je reasporodato."

Samo bih dodao da ponekad ako si dobio ne vodi odmah na placanje jer nemaju odabrani proizvod na stanju vec nude da sam odaberes od dole ponudjenih slicnih proizvoda.

Ko je kupovao HY320 projektore, skrenuo bih pažnju da bude obazriv sa update-ovima.
Sinoć sam uključio projektor nakon 7-8 meseci u ponudio mi je update koji sam bez razmišljanja prihvatio.
Nakon toga više nije mogao da se uključi. (lapmpica svetli plavo, ali samo crn ekran).

Proizvođač mog projektora ja Sinoy.

Pomogao je jedino ponovni flash firmware-a.
Pošto nisam mogao da nađem njegov originalni, prvo sam probao Magicubic-ov. Sa njime se boot-uje, ali odmah gasi uz grešku da ventilator ne radi (iako se vrti).
Sledeće sam pokušao sa Alliwava firmware-om i sa njime sve radi kako treba.

Uputstvo za flash-ovanje sam pratio sa ovog klipa.

Nadam se da neće još nekome zatrebati, ali ako se slučajno desi, možda pomogne. 🙂

Kad smo kod projektora
Da li je neko od vas licno uporedio HY320 naspram L018?

Kad smo kod projektora
Da li je neko od vas licno uporedio HY320 naspram L018?
Ja sam narucio pre 2 dana Magcubic L018. Po nekim uporednim recenzijama (testovima) koliko sam video je da je nesto svetliji (vise ANSI Lumensa), veci contrast i ima auto-focus.

Svakako javljam utiske kada stigne.
Iako Magcubic L018 kosta 15.600 uz kredite (claim credit) i kupon od 2.000 (sa qqqq) ...Sacekao sam da upakuju i posalju pa uradio price adjustments (262 din)...Na kraju me L018 kostao 955 din.💪
Treba napomenuti da ovi LED projectori nisu predvidjeni za svakodnevnu upotrebu od vise sati dnevno. Preporuka je 2-3h dnevno i naravno cesce ciscenje od prasine. To je mozda i najveca mana L018. Sakuplja se prasina u ventilacionim otvorima i na objektivu.

Ja sam narucio pre 2 dana Magcubic L018. Po nekim uporednim recenzijama (testovima) koliko sam video je da je nesto svetliji (vise ANSI Lumensa), veci contrast i ima auto-focus.

Svakako javljam utiske kada stigne.
Iako Magcubic L018 kosta 15.600 uz kredite (claim credit) i kupon od 2.000 (sa qqqq) ...Sacekao sam da upakuju i posalju pa uradio price adjustments (262 din)...Na kraju me L018 kostao 955 din.💪
Treba napomenuti da ovi LED projectori nisu predvidjeni za svakodnevnu upotrebu od vise sati dnevno. Preporuka je 2-3h dnevno i naravno cesce ciscenje od prasine. To je mozda i najveca mana L018. Sakuplja se prasina u ventilacionim otvorima i na objektivu.

Da li imas i hy320?

Da li još nekome kasni pošiljka sa Temu-a, od 26.01 piše da je preuzela kompanija za carinjenje I od tada ništa, svakih 2 dana samo izbacuju isto, pošiljka se ne pomera. Nikada nije ovako bilo, da mi pošiljka toliko čami na carini.

Ovo nije tema za praćenje pošiljki. Piše sve u naslovu. Ali da, gomila porudžbina stoji na carini od prošlog ponedeljka bez promene statusa.

Da li imas i hy320?
Ne. Ovo ce biti moj prvi projector. Razmisljao sam se da li da uzmem Magcubic HY350 GT sa Aliexpress-a ili L018 jer kostaju isto. S tim da ce HY350GT da carine pa ce izaci skuplji. Posto sam imao dosta neiskoriscenog kredita logican izbor mi je bio L018 sa Temua. HY350 GT je svakako bolji izbor jer je GoogleTV 14, 2/8GB i svetliji od L018 (Android 11,1/8GB).

Da li je sto se tice univerzalne masinice za sisanje ovo najbolji deal preko QQQQ igre? (Ultimativna nagrada)
https://share.temu.com/yx19eSp2eVB

Ujedno koju bezicnu (sa resiverom) RGB tastaturu (pozeljno sa num-padom) predlazete kao najbolji deal preko QQQQ igre? (Ultimativna nagrada)

Kad smo kod projektora sa Temu-a, da li neko ima iskustva i/ili link za ciscenje hy320 i hy320 mini (oba magicubic koliko sam uspeo da pohvatam). Imam oba i oba su pocela da dobijaju flekice po socivu posle vrlo malo koriscenja.. (mozda 5-10 filmova svaki).

Za korisnike koji gledaju projektor na temu-u - neka vrlo paze koja je rezolucija (prava, ne podrzana - svi su 4k ako njih pitate lol), i pozeljno je da budu original magicubic (ili rebranded magicubic - npr lyncast ili tako nekako - ako se dobro secam)

Došao sam u Nemačku na par dana i probao promociju "credit777", daje do 200 EUR ali neće da prihvati adresu iz Srbije, traži adresu iz regiona.
Probao sam i "claimcredit", daje mi 21 EUR na 50+, nisam proveravao za adresu.

Došao sam u Nemačku na par dana i probao promociju "credit777", daje do 200 EUR ali neće da prihvati adresu iz Srbije, traži adresu iz regiona.
Probao sam i "claimcredit", daje mi 21 EUR na 50+, nisam proveravao za adresu.
koliko porudzbinu traze za tih 200e kredita? ameri mogu da iskesiraju kredit na paypal...

Ujedno koju bezicnu (sa resiverom) RGB tastaturu (pozeljno sa num-padom) predlazete kao najbolji deal preko QQQQ igre? (Ultimativna nagrada)
Mislim da na Temu AULA F75 i AJAZZ AK820PRO imaju najbolji odnos kvalitet/cena, ali ih nisam vidjao da ih nude kao nagradu.

Nazad
Vrh Dno