Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

^ samo prva i poslednja je bila dovoljna u mom slučaju, na dva naloga sam obrnula igricu i trenutno gazim drugi krug.
Znači sve ukupno potrošenih 1200 do 1500 din, za prvu kupovinu ~200-300, za poslednju (ultimativnu) 1000+
Nijedan dan preskočen od 20, neko gore reče da je obavezna jedna međukupovina da se "premosti" rupa.

• Like
Reagovanja: PJ
Koliko si obaveznih kupovina napravio da bi otvorio sva polja?
Prvo sam se zeznuo pa sam pazario na dva prva polja, a nisam morao i na poslednjem po 1000 dinara, poslednje polje se mora pazariti da bi se dobila ultimativna nagrada.
Sad imam ponovo kalendar, kad mi se otvorio morao sam kupiti dva predmeta da bi ucestvovao u kalendaru, od pocetka sam preskakao sve dok mi nisu ponudili polje koje mi daje dva odabrana poklona za kupovinu od 1000 dinara, tu sam pazario jer su mi ti pokloni bili potrebni i sad cekam poslednje polje za nekih 5-6 dana za drugu ultimativnu nagradu.

• Like
Reagovanja: PJ
Dobio sam pre 2 dana ultimativnu nagradu uz kupovinu od minimum 1000 din.
Poslata je.
Otvorena su sva 20 polja/dana.
Kako obnovite opet ispocetka QQQQ igru?

Prilozi

• Screenshot_20260110-154840.png
    Screenshot_20260110-154840.png
    593.8 KB · Pregleda: 98
@DonMarkon

Ako pogledas ALIBABA ponudu shvatices koliko prevara i plagijata postoji.

Tako da nikada nisi siguran sta ce neki online shop da posalje.

Pogledaj sta samo rade npr. sa punjacima za telefone.
Onda SSD
itd.....
Uvozio sam robu sa Alibabe i to su neke druge price totalno. Alibaba je druga platforma i skroz drugi momenti (mane i prednosti)
Samo me malo pocelo iritira da na svakoj strani ljudi pitaju isto pitanje.
Da li se stvarno dobija i da li je original (varijacije na temu)
Znaci ako ljudi pisu i salju slike i ti opet pitas neka tralala pitanja...
Imam utisak da pojedini ne umeju da se raduju poklonu 🙂
IMG_3631.jpg

Sme li da se radi korekcija cene za claimcredit porudžbinu? Sad više nemam cc, pa ne vidim onaj deo gde piše da će biti banovano ako se radi refundacija, ne znam da li je tu i ova korekcija.

@powertension

Na koji iznos porudzbina ?

Ja pratim nekoliko naloga

na jednom na 6 QQQQ porudzbina ( 6x1000-1500 ) povracaj oko 200RSD
Na drugom su bili toliko "ludi" popusti , da bi stvarno bilo previse i da se ocekuje korekcija.

@DonMarkon

Da li ga koristis sa Win OS koji je dosao instaliran ili si sve brisao i radio novu instalaciju.

Drugar je dobio laznjak laptop ( znatno slabija konfiguracija od onog sto pise cak i u BIOS-u ) sa AE , ja sam svesno porucio sa Temu telefon da vidim gde su im granice lazi...

Meni je sinoć za dva izabrana artikla na QQQQ bilo nepunih 700, a sada mi za ista dva artikla 12xx dinara 😂
Fakat, vrede mi i više od tih 1200, ali juče bilo skoro upola cene.

Dopuna na prethodni post :

To je bio telefon pod nazivom Camon 40 - po izgledu kao Tecno Camon.
Ko se iole razume , odmah je bilo vidljivo da nije Tecno , a Temu "tehnicka podrska"
naravno , kao i uvek " nema veze sa realnoscu " i salje genericke glupe poruke.

Ko se "upeca" kod njega prevara prodje , ko se buni - dobije refund i idemo dalje...

@PJ

Da , zaista su na pojedinim nalozima popusti 50+ % na realne cene.

Je li moram obaviti prvu kupovinu kako bih startovao QQQQ? sad mi trazi 700 din a proslog puta nije bio uslov
Mora valjda, bukvalno ti je prvi uslov da kupiš nešto pa tek onda da kreneš da otvaraš kalendar.
Za vrednost kupovine prvi put čujem, meni je ta prva do sada uvek bila samo dva artikla bez obzira na cenu.

@powertension

Na koji iznos porudzbina ?

Ja pratim nekoliko naloga

na jednom na 6 QQQQ porudzbina ( 6x1000-1500 ) povracaj oko 200RSD
Na drugom su bili toliko "ludi" popusti , da bi stvarno bilo previse i da se ocekuje korekcija.

@DonMarkon

Da li ga koristis sa Win OS koji je dosao instaliran ili si sve brisao i radio novu instalaciju.

Drugar je dobio laznjak laptop ( znatno slabija konfiguracija od onog sto pise cak i u BIOS-u ) sa AE , ja sam svesno porucio sa Temu telefon da vidim gde su im granice lazi...
Sve je kako pise
Prodaje se ovaj laptop pod par brendova ali je isti model.
Fin hardware osakacen sa n95 procesorom ali lepo radi
Podigao sam mu TDP limit u biosu i sad daje oko 20% veci Geekbench rezultat
Windows jos nisam reinstalirao jer ga i ne koristim trenutno. Kada je stigao malo sam cackao odradio neke benchmarke

Konačno se smislio da odradim novu temu kupovinu posle 300 godina (ako ne računamo tablet za 99). Išao na claimcredit, za kupovinu od malo preko 10000 dobio credit od 7350 (vraćanje kroz 10 dana). Pri checkoutu iskoristio prethodni kredit od oko 4500, tako da sam platio 5500. Sve u svemu ubuduće samo ovako kupujem (dok bude moguće) 😅

Moja drugarica upravo zabola stoni mikser na flashsale01 (nagrada koja se ovde nije do sada pominjala lol) i iz nekog razloga uopšte nije srećna zbog toga, kaže danima jurila neku turpiju. Budala.
Procenjena vrednost stotinak evrića, evo slatko se ismejasmo idejama kako i kome da ga uvali pošto joj treba ko rupa u glavi otprilike 🙂
Kako je zabola mikser a jurila turpiju, valjda mozes samo ono sto odaberes nakon reklame?

Bre ćurka nabola random mikser na instagramu umesto toga što je zapravo htela.
I naravno dobila.
Ja tom logikom neću laptop neću laptop (čekam 8 večeras) 😛

Ja šaram svako veče, malo kamerica, malo air fryer, malo kafe aparat, ali slaba vajda (za sada) 🤣

Samo šaraj šaro, ubošćeš kad-tad. 😁

A hit mi je onaj stalak za jajca, to da šarnem, to bih na zicer dobila 😛

Ja sam prvi put ,,igrao'' taj QQQQ i odmah me *****ali 🙂 Narucio sam kao free artikal masku za ANBERNIC R36S konzolu . Izgoreo sam! $%R^T&(*&)^#Y^&&$
Ako stigne i nekom treba neka se javi da mu poklonim

Ja sam prvi put ,,igrao'' taj QQQQ i odmah me ****ali 🙂 Narucio sam kao free artikal masku za ANBERNIC R36S konzolu . Izgoreo sam! $%R^T&(&)^#Y^&&$
Ako stigne i nekom treba neka se javi da mu poklonim

A to je čist bezobrazluk, ladno stavili cenu preko 6000, bukvalno ako ne pročitaš ceo opis po ceni samo misliš da je konzola.
Ima i legit konzola u qqqq, ali kao ultimativna nagrada. Ovo što iskače kao prva je nažalost maskica 🙁 a nažalost i ne postoji mogućnost da se prijavi nego ***, ko se nabode...

Da li neko može da mi objasni QQQQ. Pošto flashsale01 mi u bilo koje vremekaže da je ta aktivnost završena. Mogu li da kupim jednom i da zaboravim?

QQQQ ako je aktivan.
Prvo kupis 2 sitnice ( moze i nesto za 100-200RSD ) i mozes da izaberes poklon ( do oko 2000 )
Posle toga biras "poklone" koje dobijas uz kupovinu od 1000+ RSD.
Na kraju dobijas glavni poklon ( cena par hiljada ) uz kupovinu od 1000+.

A koliko sam razumeo, možeš da preskačeš sve ove izmedju dok ne dodjes do poslednjeg/glavnog?

Nazad
Vrh Dno