Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Pitanje za Temu veterane:

Iskoči mi neka reklama na fejsu, popust za dva proizvoda, nešto bezveze ali rekoh hajde konačno da uzmem onaj projektor za 3.947 din, znam da moram da napravim porudžbinu da bi dobio one kupone pa eto prilike i naručim ja tako dva proizvoda za 700 i nešto dinara, ne znam kako je prošlo ako je min. 1700 ali ako je prošla porudžbina kontam da je temu ok s tim pa neću da se cimam oko toga. Onda mi je iskočilo kolo "sreće", 3 free proizvoda za naručbinu od 4000 din, i to mi je ok, taman onaj projektor i nešto sitno međutim ne daje mi pristup korpi da bi mogao da izaberem taj projektor već daje samo beskonačnu listu proizvoda ali taj projektor nikako da naleti, bila je gomila drugih neproverenih ali ne i ovaj što su članovi ovde uzimali!
Šta i kako dalje?

Može li neko ko ima iskustva u vraćanju proizvoda kupljenih kod Temu-a da mi odgovori na par pitanja.

Koliko sam razumeo poštarina je besplatna samo treba oštampati adresu i bar kod koji nam Temu pošalje.

Interesuje me čime ste zalepili taj papir koji oštampamo (da ne bi u toku pošiljke spao sa paketa, pa dostavljač onda ne zna gde da odnese paket)?

I u šta zapakujete proizvode koje šaljete nazad? Gde mogu da se nabave one manje kutije ili kese u koje mogu da spakujem stvari?

Od svih tih akcija jos mi je najbolja ta kartica sa specijalnim popustom jer uvek medju tim proizvodima nudi ono sto smo najcesce pretrazivali, doda se neka stvar do 1700rsd i to je to. Takodje ta akcija nije u sukobu sa kuponima, pa ih je moguce kombinovati. Jedino sto tu karticu sa popustima daje otprilike na 3 dana.
Po prvi put mi Temu dao kupon od 20% popusta na celu kupovinu koji vazi 7 dana. To im je izgleda neka novina kod nas

@fingolfin22

Sve sto vracas treba da bude u original kesicama / kutijama sa Temu bar kodom.
Ako nisi iscepao i bacio transportnu vrecu mozes je iskoristiti za ponovno
pakovanje paketa , mada u vecini slucajeva u Postama imaju PostExpress
vrece.
U sustini i nemoras priloziti Temu adresnicu , jer se T...RS kod menja u PX...RS.
Vazno je da u posti pravilno prepisu adresu i u napomeni stave kod koji dobijes od Temu-a.

@s5p

Nije ti potrebno nicije iskustvo , nego cista logika ;)

Koliko jako moze da duva ventilator od 3-4cm ?

Jos kad vidim 130.000 obrtaja :eek: - veca laz od par kW P.M.P.O snage za
zvucnike od par cm

@Sirius9

Neke proizvode nije moguce kupiti preko tih promo akcija :(
Hmm, izašao sam iz ovog "moraš da kupiš u roku od 24h" dila, otišao u korpu i iskoristio kupon -2500 din na kupovinu od 4000 din
ALI (zašto li sam očekivao da će biti drugačije) kupovina zapravo mora biti 6500+ din pa na to skinu 2500 pa za plaćanje mora ostati 4000+ din (ispalo 4100 kod mene)
a ja mislio uzmem projektor + još nešto za 100tinjak dindži -2500 platim ~1500 i ja sam golden ali ne mogu ja sam protiv njih hiljadu što smišljaju sve te prodajne zavrzlame 🤦‍♂️

Jel kupovao neko one turbo ventilator duvace da podeli iskustva?

Poput ovog:
https://share.temu.com/jFzfJf4PMpA
Ja sam uzeo na Aliju ovaj po preporuci, oko 5000 din i odličan je u odnosu na ove sto su na temu.

To je turbo jet gun X3

Samo obrati pažnju da ima ovo što sam ti označio i dobar si naravno u recenzijama, jer ovi kao prodaju to i imaš na slikama, a ljudi dobiju drugačije.

I nema taj model lampu.

Prilozi

• IMG_1257.jpeg
    IMG_1257.jpeg
    52.5 KB · Pregleda: 36
  • Like
Reagovanja: s5p
Ja imam neki sa Temu, bez lampe. Ne koristim ga često, pa ne mogu da kažem ništa oko dugotrajnosti, ali duva baš jako i to je jedna od boljih stvari koje sam kupio.

Sasa, logika je inferiorna u odnosu na dokaz. Ovaj lik sa cvikerima je Projectfarm na yt, verovatno najbolji tester u kategoriji ulozeno/dobijeno. Pogledaj video, pa ces videti da moze tzv. jace od fena za kosu, a i koliko brzo moze da se vrti. Nije to bas tako jednostavno, jer nije samo jedna stavka u odlucivanju o tome sta je jace. Za izduvavanje prasine svakako moze jace od fena za kosu. U stvari, kada bi najjacim uredjajem ovog tipa susio kosu, posle par meseci ti verovatno ne bi trebali ni fen ni ta sprava.

Alternativno, ko želi i ume da se zeza, može na li*undu da uzme dyson v6 samo motor i bateriju i da uz malo veštine napravi Dyson "izduvavač" prešine :cool:

ili kupi pravi Duster za racunare.

Može li neko ko ima iskustva u vraćanju proizvoda kupljenih kod Temu-a da mi odgovori na par pitanja.

Koliko sam razumeo poštarina je besplatna samo treba oštampati adresu i bar kod koji nam Temu pošalje.

Interesuje me čime ste zalepili taj papir koji oštampamo (da ne bi u toku pošiljke spao sa paketa, pa dostavljač onda ne zna gde da odnese paket)?

I u šta zapakujete proizvode koje šaljete nazad? Gde mogu da se nabave one manje kutije ili kese u koje mogu da spakujem stvari?
Ja sam vracao isti dan kad je stiglo i poslusao sam njihova savet da vratim u istoj kesi u kojoj je stiglo. Imas one kese kod kurira ako nije nesto bas kabasto. Ja sam slao PX-om i odneo onaj njihov kod odstampan pa je salterusa odradila sta treba a mislim da je dovoljno odneti ono i na telefonu posto nije stampala kod. Poslao posiljku oko podne pare legle na Paypal ujutru oko 5.

Ja sam uzeo na Aliju ovaj po preporuci, oko 5000 din i odličan je u odnosu na ove sto su na temu.

To je turbo jet gun X3

Samo obrati pažnju da ima ovo što sam ti označio i dobar si naravno u recenzijama, jer ovi kao prodaju to i imaš na slikama, a ljudi dobiju drugačije.

I nema taj model lampu.
Upravo sam nasao taj model koji si ti kupio i predlozio. Vecina ga hvale u recenzijama.
Doduse nema ga nigde ispod 4k din.
Evo linkova:
https://share.temu.com/DjtMpvPaxoA
https://share.temu.com/rYpcTL8Z4OA

Interesantna mi je stvar jer nemam kompresor, pa da izduvam npr kod motora u automobilu, filtere, xbox, zezanxije po dvoristu/kuci, itd itd.

Za sta ga ti koristis?

Nije hitno, možda bude i jeftiniji 👌

Ako se pojavi neki jeftin telefon,tablet,projektor,kameru ili pametni sat,pisite.

Da li je neko uzimao onaj osedjivac za posudje,ima li nesto sto vredi i da nije skupo ili gledati ovde kod nas?

Poslednja izmena:
Upravo sam nasao taj model koji si ti kupio i predlozio. Vecina ga hvale u recenzijama.
Doduse nema ga nigde ispod 4k din.
Evo linkova:
https://share.temu.com/DjtMpvPaxoA
https://share.temu.com/rYpcTL8Z4OA

Interesantna mi je stvar jer nemam kompresor, pa da izduvam npr kod motora u automobilu, filtere, xbox, zezanxije po dvoristu/kuci, itd itd.

Za sta ga ti koristis?

Nije hitno, možda bude i jeftiniji 👌

Boga mi ih dobro naduvaše (oh, wait) u revjuvovima na prvom linku. Crkavanja, slabo rado, ne radi uopšte...

Ali stavio sam ga na listu, pratim cenu, pa ako ništa drugo tj bude slabo, za raspirivanje roštilja ima da radi samo tako 😁

• Funny
Reagovanja: s5p
Obavih i ja prvu kupovinu na TEMU :cool:
Kupih neku kameru, bez bilo kakvih popusta (prva kupovina), al dobih taj povrat kredita, na 4400 dobih 2250.
Kada se moze saznati koja sluzba je zaduzena za isporuku i jos me zanima da li ce na tu cifru biti neke dodatne globe na carini ili je to vec uracunato u cenu? Eto toliko :D

Kupih neku kameru, bez bilo kakvih popusta (prva kupovina), al dobih taj povrat kredita, na 4400 dobih 2250.
Kada se moze saznati koja sluzba je zaduzena za isporuku i jos me zanima da li ce na tu cifru biti neke dodatne globe na carini ili je to vec uracunato u cenu? Eto toliko :D
Ко врши испоруку видећеш врло брзо, кад пошаљу наруџбину.
Царине мислим да нема додатне. Све је код нас на Темуу негде до 5000.

ni otvaranja, ni pdva? Hvala
Мислим да не. Ја нисам наручивао никад само један производ, увек више неких ствари. Али никад додатних трошкова на неких 7-8 поруџбина у протеклих више од шест месеци.

Nema nikakvih dodatnih troskova. Samo narucujte i ne sekirajte se. U principu sad sa kojom god kurirskom sluzbom da posalju stize vrlo brzo, za 10ak dana...

Ovde čovek da ne postavi ništa, onaj infinix se vuko mesec dana na temu i sad odjednom sve rasprodato. 😂
Ista priča i za Bmax dok je bio aktuelan. 😁

Nazad
Vrh Dno