Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Ovde pričamo o hy320.
Hy320 mini može i bliže pošto daje širu sliku, za druge projektore ne znam.

odakle to mogu da vidim?
Skineš odgovarajući program odavde http://vlo.name:3000/ssdtool/
Za X120/130 Kodak treba SMI utility, pokrenese smi_flash_id_ata.exe (čak i kad je u USB fioci) i dobiješ

Model: KODAK SSD X120 PRO 1TB
Fw : W0419B0
Size : 976762 MB [1024.2 GB]
From smart : [SMI2259XT] [W0419B0 04] [SDKB4]
Controller : SM2259XA bufferless
FlashID: 0x45,0x40,0x9b,0xb3,0x7e,0x6b,0x0,0x0 - Sandisk 96L BiCS4 TLC 16k 1Plane/die

Da li je neko probao ovu ddr4 memoriju?

Uzeo ja... Djubre. Bolje mi izgleda na belom zidu nego na platnu. Mnogo tamna slika. To je više za napolje, nego za zid.
Koji si uzeo, onaj beli ili sivi reflektujuci?
Meni ne treba za napolje, vec za unutra. Takodje imam belu glatku pozadinu, tj zid, tako da mozda ni ja necu dobiti boljitak s tim platnom...

@Spanjeli

Verovatno je memorija OK , ali isplati se jedino ako imas akciju
30-60-90/100% pa te 16 GB izadje oko 1900 dinara.

Cena kod nas za 8GB DDR4 je od oko 1600 dinara
16GB - od oko 3000.

• Like
Reagovanja: M J
Što se tiče platna za projektor, ko ima vremena neka malo pogledao ovaj ili neki sličan video:
Nisu svi projektori isti i nisu sva platna ista.
Ovo što je u Temu ponudi, su verovatno samo obična platna.

@Spanjeli

Verovatno je memorija OK , ali isplati se jedino ako imas akciju
30-60-90/100% pa te 16 GB izadje oko 1900 dinara.

Cena kod nas za 8GB DDR4 je od oko 1600 dinara
16GB - od oko 3000.
Ma memorija me izađe oko 1000 din za 16gb ali ne kupujem stvari koje ne valjaju bez obzira koliko su jeftine.
U računaru trenutno imam 4x8gb hyperx 3000mhz pa sam hteo da uzmem 4x16gb 3200 i da ih stavim da rade na 3600mhz. 😀

Kroz koju akciju / promociju dobijas cenu od 1000 dinara ?

Na Temu imas pravo da vratis ono sto ti ne odgovara u roku od 90
dana od dana narudzbine.
Imas lagano mesec dana da testiras , pa ako ne odgovara - ti vrati :)
Jedino sto tada najverovatnije gubis pravo ucesca u promocijama na
period do 90 dana

Imam 100% povrat plus kredit od neke ranije porudžbine koja mi je isporučena za zakašnjenjem od 2 meseca.
Ne bih da vraćam bilo šta jer znam za tu foru a baš sve kupujem preko tog povrata od 100% i ne bih da mi ukinu promociju 😄
Jedino ne valja što moram da kupim pa da claimujem 5 dana pa opet...

Losa ti je matematika :(

Imas povracaj po sistemu 30-60-100% , a ne 100% !!! i onda je cena
za 16GB
3530 - 1730 ( -50 za kupovinu u prvih 5 minuta ) = 1800 ( 1750 ) dinara
za 8GB
2090 - 654 ( -50 )

Kod tebe je specificna situacija jer dobio si i paket i refund , pa onda mozes da kazes da
ce te memorija izaci xxx dinara ( 1750 minus iznos kredita koji imas na Temu racunu )
Za sve ostale je za 16GB minimum 1750 ;)

Losa ti je matematika :(

Imas povracaj po sistemu 30-60-100% , a ne 100% !!! i onda je cena
za 16GB
3530 - 1730 ( -50 za kupovinu u prvih 5 minuta ) = 1800 ( 1750 ) dinara
za 8GB
2090 - 654 ( -50 )

Kod tebe je specificna situacija jer dobio si i paket i refund , pa onda mozes da kazes da
ce te memorija izaci xxx dinara ( 1750 minus iznos kredita koji imas na Temu racunu )
Za sve ostale je za 16GB minimum 1750 ;)
Odlična mi je matematika i odlično znam kako funkcioniše povrat, mesecima kupujem po tom povratu i lepo sam napisao koliko MENE košta memorija a onda i objasnio otkud taj iznos. Ni u jednom trenutku nisam rekao da toliko košta tebe ili nekog drugog.😉

Stigao projektor, odlican za 4000 dinara, u tamnoj prostoriji slika bas dobra. Ovo je video bez podesavanja, na zelenom zidu, dijagonala oko 135 inca
Možeš da otvoriš i developer mod i dodatna podešavanja za sliku, tipa standard, vivid, hdr, zatim contrast, gama i brightness, ali sve u svemu najbolja je slika takva kakva jeste kad ga upališ.
Imaš li nekih tačkica ili prašine na slici?

@s5p
Projektor je smart, ima android u sebi koji pristojno radi, nisam pogledao koja je verzija.
@Spanjeli
Nisam proveravao, upalio sam ga na par minuta, sutra cu natenane da se pozabavim.

@Spanjeli

Ja potenciram na objasnjenju da nije povrat 100% nego po
30-60-100% principu i da je maksimalni ukupni povracaj
30% na kupovinu do 2000 , 40% do 3000 i maksimalnih 55%
na 4000 kada se 100% racuna na sumu od 3-4000 ili
maksimalnih oko 53,5% kada se od 3000 do 4111 racuna povracaj 90%.
Posle 4000/4111 ukupan % povracaja opada jer je maksimum koji vracaju
2200 dinara.

Plus nisi u prvoj poruci naglasio da si do cene od oko 1000 dinara
dosao umanjenjem za kredit koji si dobio za neku drugu narudzbinu.

Razumem, samo sam mišljenja da onaj ko je makar mesec dana na temu-u zna šta znači kad se kaže povrat 100% ili 90%,pogotovu što postoji lepo objašnjenje u samoj promociji kako se taj povrat računa. Izvinjavam se ako sam nekog doveo u zabludu.

Dakle, ako je neko uzimao ovu memoriju bilo bi dobro da iznese utiske ili saznanja koje čipove koriste, latencije i sl.

Prilozi

• IMG_0816.jpeg
    IMG_0816.jpeg
    393.7 KB · Pregleda: 94
Kako čuvaš tu promociju od 100%, meni traje par minuta i ako je ne iskoristim, nestane?

@Spanjeli

Mnogo je neukih kupaca , kojima nazalost ni detaljno objasnjenje ne pomaze :(

Sto se tice memorije , nisam siguran da li je neko radio ozbiljan test.

@ironmanbg

Ne nestane...
Ides na pretragu i kucas CLAIM CREDIT

100% traje u prvih sat vremena , 90% u narednih 23+ sata , pa onda u krug dok Temu ne prekine akciju.

Ja sam otvarao magicubic original i čistio pošto se nekako prašina uvukla.
Baš sam razmišljao zbog čega je ovaj na temu tako jeftin, sigurno kontrola kvaliteta nije nešto, ali ako mora da se čisti i original magicubic onda je to to. 😄
Kako čuvaš tu promociju od 100%, meni traje par minuta i ako je ne iskoristim, nestane?
Kao što ti je sasa objasnio, jedino što bih dodao je da ne moraš da juriš tih prvih sat vremena jer je razlika u povratu za 100% naspram 90% jako smešna, tako da polako i natenane. Imaš i lupu u gornjem desnom uglu(mada sam čuo da nemaju svi tu opciju), pa možeš da tražiš artikle direktno iz promocije.

Jeftin je zbog onih ocjena s jednom zvjezdicom, pošto je velika šansa da krenu da umiru pikseli u roku od par dana, ili da jednostavno crkne u dva mjeseca.

@Spanjeli

Ja potenciram na objasnjenju da nije povrat 100% nego po
30-60-100% principu i da je maksimalni ukupni povracaj
30% na kupovinu do 2000 , 40% do 3000 i maksimalnih 55%
na 4000 kada se 100% racuna na sumu od 3-4000 ili
maksimalnih oko 53,5% kada se od 3000 do 4111 racuna povracaj 90%.
Posle 4000/4111 ukupan % povracaja opada jer je maksimum koji vracaju
2200 dinara.

Plus nisi u prvoj poruci naglasio da si do cene od oko 1000 dinara
dosao umanjenjem za kredit koji si dobio za neku drugu narudzbinu.
Dobro si ovo objasnio, onaj ko zeli maks povracaj za ulozeno treba da kupi nesto sto je preko a opet sto blize 4.000 dinara, kad mu se vrati 2200(+50), to mu dodje tih 53.5%. E sad, bilo bi lepo kad bi u nizu i poslednja kupovina bila za povracaj, ali cesto nije takav slucaj, vec kupujes za punu cenu, pa kasnije sistem ako i kad odluci da ti ponovo da povracaj.
Pojavio se model Magcubic HY300Pro 4K Ultra HD projektora. Kakvi su utisci o njemu? Da li je bolji on ili ipak ona kopija HY320?
Izvorna rezolucija: 800x600svga, on nije ni HD rezolucije, teski fejk, boljih projektora.

Jeftin je zbog onih ocjena s jednom zvjezdicom, pošto je velika šansa da krenu da umiru pikseli u roku od par dana, ili da jednostavno crkne u dva mjeseca.
Imam ga 2 meseca, oko nove godine se bukvalno nije gasio a sada je kod burazera, on ga arči već nedelju dana i za sada sve radi kao prvog dana.

Zato i kažem "velika šansa".

Još na prvoj strani ove teme, pomenuto je da su cene na našm TEMU skuplje čak do 50%, nego za istu robu sa drugih regiona.
Mogu da pretpostavim da to ima veze sa troškovima transporta ili carine državi, ali moram da pitam, da li je moguće da recimo predmet kupim sa recimo španskog TEMU, iako mi je nalog/adresa naša i da li bi to bilo prihvaćeno i poslato ?
Svuda se reklamira free poštarina, ali ako je tako, zašto bi iko kupovao na našem sajtu, ako može da prođe povoljnije na ovim stranim.

Još na prvoj strani ove teme, pomenuto je da su cene na našm TEMU skuplje čak do 50%, nego za istu robu sa drugih regiona.
Mogu da pretpostavim da to ima veze sa troškovima transporta ili carine državi, ali moram da pitam, da li je moguće da recimo predmet kupim sa recimo španskog TEMU, iako mi je nalog/adresa naša i da li bi to bilo prihvaćeno i poslato ?
Neke stvari su skuplje, neke su povoljnije.

Ne možeš da prebacuješ zemlje. Nažalost, zemlja mora da se poklapa sa adresom.

@Spanjeli

Mnogo je neukih kupaca , kojima nazalost ni detaljno objasnjenje ne pomaze :(

Sto se tice memorije , nisam siguran da li je neko radio ozbiljan test.

@ironmanbg

Ne nestane...
Ides na pretragu i kucas CLAIM CREDIT

100% traje u prvih sat vremena , 90% u narednih 23+ sata , pa onda u krug dok Temu ne prekine akciju.
Dobio sam pre dva sata da odaberem 1 artikal na nekom popustu od 30 posto.I posto nisam odmah odabrao sta cu kupiti kod mene je nestao iz aplikacije.A vazio je 24 sata.
Kucam u pretrazi claim credit i otvori stranicu i ispise mi sledece
ova aktivnost je istekla.
Jednostavno ga ne mogu naci i ranije sam dobijao tako neke promocije i ukoliko ih odmah ne aktiviras kad izadjem iz aplikacije pa ponovo udjem njih vise ne mogu naci.
Barem je to slucaj kod mene u aplikaciji na telefonu.
Ne znam kako je kod vas i da li nesto pogresno radim?

Dobio sam pre dva sata da odaberem 1 artikal na nekom popustu od 30 posto.I posto nisam odmah odabrao sta cu kupiti kod mene je nestao iz aplikacije.A vazio je 24 sata.
Kucam u pretrazi claim credit i otvori stranicu i ispise mi sledece
ova aktivnost je istekla.
Jednostavno ga ne mogu naci i ranije sam dobijao tako neke promocije i ukoliko ih odmah ne aktiviras kad izadjem iz aplikacije pa ponovo udjem njih vise ne mogu naci.
Barem je to slucaj kod mene u aplikaciji na telefonu.
Ne znam kako je kod vas i da li nesto pogresno radim?
Skroz je random, nekad počnu popusti i neki kuponi i ludosti da iskaču po 3 4 u danu, nekad se ne desi skoro nedelju dana ništa. Baš nema pravila..

Nema ga više. xD
Bio 1700 dinara, redbeat a2 ista konfiguracija ko bmax i11s samo 10 inca i baterija 6000mah umesto 8000mah, cak i izgleda skoro identicno. Videt cemo dal cu dobit 3 tableta il se naganjat sa kinezima da mi vrate pare

Ima josh uvek ovaj iz iste prodavnice:

doduse nesto losija konfiguracija.

Nazad
Vrh Dno