Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Uzeo sam preko 10 nazovimo kvalitenijih stvarni na Temu...sve u nekom opsegu oko 5000 din ili je bilo fake ili je bila prevara neki zvucnik koji na aliju kosta 3000 meni naplatili na Temu 5000

Nije mi jasno sto ne koristite iskustvo sa AE....
i mogucnost vracanja ( na Temu ) onoga za sta procenite da je krs ?!

Ako imaš lidl negde u blizini a ne žuri ti se onda vredi sačekati kada bude u ponudi. Za 2500 din nema bolje.
Imam u gradu Lidl. Super onda, sačekaću, nešto sam utripovao da je 4000 bio u Lidlu.
Izbunario sam neki na Temu za 2400 sa kuponom, ali nešto nisam siguran kakav li je kvalitet.

Ovo nije isti materijal kao tvoja i definitivno ne vredi 1350 dinara .

Za te pare kod nas mozes uzeti vrlo kvalitetnu pamucnu majicu i odraditi print

Moze li neko da mi objasni cemu ovaj proizvot sluzi, jel ga neko kupio?
Gledam, razmisljam i nista mi ne pada na pamet.

Screenshot_36.jpg
Usput jos jedno pitanje, da li je neko dobijao bonus od 20.000+ dinara, navodno ubacis u korpis dva predmeta i platis pa dobijes taj bonus ali ono sta mi nije jasno da li ta dva predmeta koja ubacis moraju biti taj minimum od 1700 dinara ili moze i manje?

Moze li neko da mi objasni cemu ovaj proizvot sluzi, jel ga neko kupio?
Gledam, razmisljam i nista mi ne pada na pamet.

Pogledajte prilog 473229
Usput jos jedno pitanje, da li je neko dobijao bonus od 20.000+ dinara, navodno ubacis u korpis dva predmeta i platis pa dobijes taj bonus ali ono sta mi nije jasno da li ta dva predmeta koja ubacis moraju biti taj minimum od 1700 dinara ili moze i manje?
Screenshot 2024-12-25 194959.png

Pozdrav! Prvi put sam narucio preko Temua i kao dostavljac mi zapadnu ovi idioti iz M-One! Nikada cuo za njih, a vidim gomila ljudi se zali na njih. Sada vidim i zasto. Naime, lazu me kako su me kontaktirali i sada mi bez ikakvog razloga vracaju paket. Sta raditi? Jadnici 🤬

Prilozi

• Screenshot_20241225-164729.png
    Screenshot_20241225-164729.png
    89.2 KB · Pregleda: 98
  • Screenshot_20241225-164745.png
    Screenshot_20241225-164745.png
    199 KB · Pregleda: 73
  • Screenshot_20241226-091242.png
    Screenshot_20241226-091242.png
    126.6 KB · Pregleda: 105
Jedino da dosadis njihovom kol centru ali od toga nema nista, uzmi povrat i naruci opet.

Neko je ovde narucivao ovu termalnu kameru, ako je nekom stigla, kako se pokazala?

https://share.temu.com/ZNE2p10e5hA

Prilozi

• Screenshot_20241226_113342_Temu.jpg
    Screenshot_20241226_113342_Temu.jpg
    97.8 KB · Pregleda: 83
Radi ali je neprecizna, slika termala kao da je pomerena pa je beskorisna na sitnim delovima. Ja sam uzeo za elektroniku ali može samo otprilike da se nađe komponenta koja se greje, jer je rezolucija ******. Za gabaritnije stvari radi posao. Koliko para toliko muzike.

Meni za dve prethodne pošiljke pisalo da dostavlja M-one, a ustvari mi Pošta pošalje poruku na viber da mi taj dan stiže paket i vozilo Pošte doveze paket. Nije mi jasno da li taj M-one ima neke veze sa Poštom ili Temu pogreši u informaciji ko dostavlja paket..

Sad je malo jasnije, hvala.
Da li M-one ima neke veze sa Milšpedom? Na paketu koji sam dobio mi piše Milšped One, pretpostavljam da je to to..

Ovaj Temu je nevidjena prevara, dobijem "nagradu" ako kupim dva predmeta osvajam 21.7xx dinara za kupovinu, nakon kupovine dva predmeta ta "nagrada" se razdelila u nekoliko kupona sa odredjenim iznosom i taj popust sa tim iznosom vazi samo ako se potrosi neka odredjena suma novca koja je tamo navedena.
Sreca pa ovaj put nije morala biti porudzbina od 1700 dinara.

Slazem se sa tom konstatacijom ali opet nije u redu nesto da se ponudi pa posle sipak.

Ne kazem da je Temu los, bar sto se tice krupnijih stvari jer je dostava besplatna ali sto se tice sitnih stvari Aliexpress je mema jer je i za te sitne predmete dostava besplatna, a jeftiniji su nego na Temu. Jeste da se sa Alija cekaju malo duze predmeti ali za kupovinu vise stvari velika je usteda.
Na primer komplet za flesovanje BIOS cipa na Temu kosta vise od 10e, a na Aliju isti taj komplet sa placenom postarinom 4,6e.

Ja od kako dobih "100%" povrat kredita, tj 2250din na preko 4k din, od tada mi na claimcredit ne daju vise da zavrtim onaj tocak srece. Svakodnevno pise 'ova aktivnost je istekla'.
A hteo bi da opet ubodem tih 100% sa povratom od 2250din i da iskoristim trenutnih 2250din
Ako ne dobijem u narednih mesec dana opet takvu ponudu, iskoristicu tih 2250din, i CAO ZDRAVO NE BIH TE VIŠE ZADRŽAV'O.
Navlakusa.

Ja od kako dobih "100%" povrat kredita, tj 2250din na preko 4k din, od tada mi na claimcredit ne daju vise da zavrtim onaj tocak srece. Svakodnevno pise 'ova aktivnost je istekla'.
A hteo bi da opet ubodem tih 100% sa povratom od 2250din i da iskoristim trenutnih 2250din
Ako ne dobijem u narednih mesec dana opet takvu ponudu, iskoristicu tih 2250din, i CAO ZDRAVO NE BIH TE VIŠE ZADRŽAV'O.
Navlakusa.
Ne zaboravi da narednih 5-6 dana pretražuješ claimcredit i da reedemuješ do tih 2.250 din

Imao sam sličnu situaciju, zvao call centar i rekli mi da će videti o čemu se radi i pozvati kasnije. Izvini se zbog greške i poslali paket na adresu sutradan

Jedino da dosadis njihovom kol centru ali od toga nema nista, uzmi povrat i naruci opet.

Neko je ovde narucivao ovu termalnu kameru, ako je nekom stigla, kako se pokazala?

https://share.temu.com/ZNE2p10e5hA
Ja sam amater, deluje bolje nego što sam čitao u review-ovima.
Kao što kolega reče nije za sitnije stvar, zum je fiksiran, nisam primetio kako mogu odzumirati ili zumirati.
Meni meri na koži 35.9 stepeni, monitor je 43 stepena, mini PC 32 stepena u leru. Nisam gledao senzore, malo se igrao okolo.
Prvi mod ne prikazuje sliku okoline nego samo "mapu" temperatura pa se to mora promeniti jer ima 5 modova čini mi se.
Trebalo mi je vreme da skapiram kako ubaciti baterije... ne mogu NiMh nema dovoljno napona. Možda 18650 ako mogu stati ali ove deblje NiMh zelene što imam se zaglave unutra.
Radi i preko USB C kabla napajanje kamerice.

Mislim da je vrlo dobar dil za ove pare ako ti treba za po kući da vijaš džepove hladnog vazduha, možda neku vodu i vlažnost gde se izlilo ali nisam siguran to može. Za tako neke stvari je verovatno okej, za sitnu elektroniku nije. Ko ima 100 i više evra da uloži u termalnu kameru sigiurno ima boljih dilova od ovoga. Ali za 5k dinara i to kada ubiješ sa kuponom dodatno na 3500, za te pare zaista nema ništa slično.

Jel može neko da mi objasni novčiće imam opciju da uzmem 10000novčića ako kupim nešto??

Nije baš tako prosto. Dobijaš 10% u novčićima od cene proizvoda u dinarima. A treba 20000 novčića za 10000 kredita tj voucher-a.

Meni fali 12000 dinara da potrošim do tih 10000 kredita... naravno nisam.

I tih 10% je ko fol neki promo, timed offer, kuća časti duplo ako si brz... inače je 5% return u coins.

Ajmo ovako, meni treba još nekih 2 ili 3000 za 20000 novičića, da li oni prelaze u kredit i kako se troše, koju vrednost imaju?

Kao što napisah gore, ako ti ne daju neki boost u vidu novčića, oko 600-700 kao što daju, onda tih 2000 ili 3000 novčića da bi zaradio moraš kupiti na Temu na toj stranici u vrednosti 20000 ili 30000 dinara, pa ćeš onda skupiti 20000 novčića što ti daje 10000 dinara kredita koji možeš slobodno da trošiš i koji ne ističe.

Nazad
Vrh Dno