Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Kod mene ne radi ok u kucistu sa realtek cipom, zakuca se kad se pusti bilo koji program za testiranje diska, dok u racunaru radi najnormalnije i prolazi sve testove. Kada se ručno da kažem prebacuju fajlovi, radi normalno jedino se zakuca na testovima.

Kako vam bre ovako brzo stiže Temu, ja već 15 dana ratujem sa supportom jer mi se paketi vuku kao prebijene mačke, postuju mi lažne update na tracking da izbegnu 15 days no update i slično. Meni samo da stigne šta sam poručio i zbogom Temu, nikad više.

Meni je danas kraj 14tog dana, proslo carinu i valjda ce stici ili sutra ili u subotu.
EDIT Kodak 1TB cekam.
Ako je dobar kao sto svi kazu onda se ne bih bunio opet da ga kupim u decembru.

Poslednja izmena:
Imam dva naručena Kodak 1TB SSD-a- Onaj koji je naručen 4 dana kasnije stigao je danas (Pošta). Onaj prvi naručeni je u tranzitu ako je verovati trekingu (M-One). Pošta brže isporučuje?

Imam dva naručena Kodak 1TB SSD-a- Onaj koji je naručen 4 dana kasnije stigao je danas (Pošta). Onaj prvi naručeni je u tranzitu ako je verovati trekingu (M-One). Pošta brže isporučuje?
Meni jedan paket Aula tastatura, taj luta već duže vreme, paketi iz te AG serije su već isporučeni ljudima, proverio sam na trackingu, moj čeka neki drugi let već 8 dana. Drugi paket još jedna Aula, Kodak i neki kabl, čuči kao na carini isto nedelju dana, pri tom je taj naručen kao i tvoj 4 dana posle ovog što luta 😂 Oba paketa M-one 🤷

Meni jedan paket Aula tastatura, taj luta već duže vreme, paketi iz te AG serije su već isporučeni ljudima, proverio sam na trackingu, moj čeka neki drugi let već 8 dana. Drugi paket još jedna Aula, Kodak i neki kabl, čuči kao na carini isto nedelju dana, pri tom je taj naručen kao i tvoj 4 dana posle ovog što luta 😂 Oba paketa M-one 🤷
Za M-one nikad čuo ni video dostavno vozilo. 😁

Milsped = m one

Kod mene je pisalo M-One, a pošiljku doneo Bex. Stiglo za manje od 2 nedelje od narudžbine.

Inace stigao Kodak 1TB, lepo radi, brzina očekivana, stavio ga da bude backup od backupa, a ići će na njega i druge stvari pa koliko potraje.

Kod mene ne radi ok u kucistu sa realtek cipom, zakuca se kad se pusti bilo koji program za testiranje diska, dok u racunaru radi najnormalnije i prolazi sve testove. Kada se ručno da kažem prebacuju fajlovi, radi normalno jedino se zakuca na testovima.
Kod mene ne zakucava na testovima.

Read testove prolazi super, ocita ceo TB ravnomernom brzinom, a write testove krene super i onda pocne da throtluje brzine.

Jos nisam siguran da li ga gusi kuciste ili se sam gusi pa cu da probam neki od testova u situaciji kada je uboden direktno u plocu i eventualno sa krstenim ADATA kucistem koje imam.

Moze neko da lupi u CMDu komandu
wmic diskdrive get model,serialNumber,size,mediaType
da znam tacno koja je oznaka ovog SSD

Moj Kodak jos putuje, jos nije napustio Kinu. Ali to je manje vazno.

Zeleo bih da se zahvalim svim ljudima da sada ne trazim pojedinacno, koji su pisali o njemu, jer iako kupujem sa Temu-a i pratim, bez teme nikada ga ne bi kupio, jer bi mi 100 % promakao.

Moj Kodak jos putuje, jos nije napustio Kinu. Ali to je manje vazno.

Zeleo bih da se zahvalim svim ljudima da sada ne trazim pojedinacno, koji su pisali o njemu, jer iako kupujem sa Temu-a i pratim, bez teme nikada ga ne bi kupio, jer bi mi 100 % promakao.
Ista priča, ovde pročitao i trk u pazar 👀😁

M-one je meni nedelju ipo vukao neki paket, pisalo da je preuzeo kurir i tu je stajalo...bex ga doneo na kraju...

Poslednja izmena:
M-one samo razvrsatva posiljke, ne dostavljaju ih licno oni, vec druge kurirske sluzbe

Kodak X120 PRO 1TB malo izmaltretiran.

H2testw je iz nekog razloga bio baš spor.
Vidi se na "ss5" čak i kad je solidno pun, file od 75GB išao bez usporavanja prvih 60GB, tek onda pao na ~400BM/s

Ja sam Kodak 1TB ubacio u LC Power fioku i nakačio na Xbox Series X. Kopiranje fajlova sa internog SSD-a na USB ide 2.2-2.4Gbps.

• Like
Reagovanja: nuk
Jel neko otvarao model od 1TB ?

Meni su stigla 2 komada - jedan 256 i jedan 512.
Ici ce kao zamena za HDD u nekim starim konfiguracijama
256 ima Maxio kontroler , 512 SM.
Imaju po samo jedan memorijski cip - nisam skidao nalepnicu da vidim(o) oznaku.
Izvrteo sam h2testw i pokazuje da su ok.
I na jedan i na drugi tek formatiran sam kopirao po 20-30GB raznih fajlova
256GB model ima stabilniju i vecu brzinu i na testu i pri kopiranju
( i sa malim xx MB i sa vecim fajlovima 3-4-5 GB ) od modela od 512GB.

Pogledajte prilog 467900
kodak-ssd-temu-jpg.467900

Maltretiranje Kodaka 1TB u eksternom no name case-u sa Realtek cipom, rezultati.

Muci se ili case ili SSD, ostaje da vidim naknadnim testovima.

Crystal Disk koji je manje vise nebitan je prosao ok za case, Read u Victoriji je prosao ok, cim je napet sa write u Victoria, tu je popustio i od tad HD Sentinel, h2wtest, Victoria Quick izbacuju to sto izbace.

Sad cu da probam u ADATA case kupljen kod nas, a sutra direkt u plocu.

Prilozi

• 1GB.png
    1GB.png
    28.7 KB · Pregleda: 118
  • 2GB.png
    2GB.png
    28.3 KB · Pregleda: 38
  • CDI.png
    CDI.png
    93.5 KB · Pregleda: 39
  • h2testw eksterno.png
    h2testw eksterno.png
    20.5 KB · Pregleda: 39
  • HD Sentinel Read.png
    HD Sentinel Read.png
    40.5 KB · Pregleda: 37
  • Victoria info.png
    Victoria info.png
    85.8 KB · Pregleda: 34
  • Victoria READ.png
    Victoria READ.png
    76.7 KB · Pregleda: 31
  • Victoria WRITE QUICK 2.png
    Victoria WRITE QUICK 2.png
    75.6 KB · Pregleda: 31
  • Victoria WRITE QUICK.png
    Victoria WRITE QUICK.png
    79.5 KB · Pregleda: 34
  • Victoria WRITE.png
    Victoria WRITE.png
    73.7 KB · Pregleda: 120
Zanimljivo da je svima temp 45...verv nemaju senzor temp? I meni daje tolko...ali h2w do 300gb kolko sa cekao je bio 400mb/s...ppsle me mrzelo :D mada je okej

Da budem iskren uzeo bih jos :D

Stigli su i meni Kodak SSD-ovi. 2 komada od po 512GB i oba su ovakva.

Kodak X120 Pro 2.5" SSD 512GB unutrašnjost sa otkrivenim memorijskim čipovima:
IMG_5841 Copy.jpeg

Kao što smo i pretpostavili, prave ih od čega stignu. 🤣 Kod Saše iznad je SM2259XT2G kontroler sa jednim memorijskim čipom od 512GB. A kod mene je neki RayMX RM1135 (sa Realtek natpisom) kontroler, koji na netu nađoh kod raznih SSD-ova, uključujući i Dahua.

Model od 1TB mi je još uvek u putu.

Nazad
Vrh Dno