Meni jedan paket Aula tastatura, taj luta već duže vreme, paketi iz te AG serije su već isporučeni ljudima, proverio sam na trackingu, moj čeka neki drugi let već 8 dana. Drugi paket još jedna Aula, Kodak i neki kabl, čuči kao na carini isto nedelju dana, pri tom je taj naručen kao i tvoj 4 dana posle ovog što luta 😂 Oba paketa M-one 🤷Imam dva naručena Kodak 1TB SSD-a- Onaj koji je naručen 4 dana kasnije stigao je danas (Pošta). Onaj prvi naručeni je u tranzitu ako je verovati trekingu (M-One). Pošta brže isporučuje?
Za M-one nikad čuo ni video dostavno vozilo. 😁Meni jedan paket Aula tastatura, taj luta već duže vreme, paketi iz te AG serije su već isporučeni ljudima, proverio sam na trackingu, moj čeka neki drugi let već 8 dana. Drugi paket još jedna Aula, Kodak i neki kabl, čuči kao na carini isto nedelju dana, pri tom je taj naručen kao i tvoj 4 dana posle ovog što luta 😂 Oba paketa M-one 🤷
Kod mene ne zakucava na testovima.Kod mene ne radi ok u kucistu sa realtek cipom, zakuca se kad se pusti bilo koji program za testiranje diska, dok u racunaru radi najnormalnije i prolazi sve testove. Kada se ručno da kažem prebacuju fajlovi, radi normalno jedino se zakuca na testovima.
Ista priča, ovde pročitao i trk u pazar 👀😁Moj Kodak jos putuje, jos nije napustio Kinu. Ali to je manje vazno.
Zeleo bih da se zahvalim svim ljudima da sada ne trazim pojedinacno, koji su pisali o njemu, jer iako kupujem sa Temu-a i pratim, bez teme nikada ga ne bi kupio, jer bi mi 100 % promakao.
MediaType Model SerialNumber SizeMoze neko da lupi u CMDu komandu
wmic diskdrive get model,serialNumber,size,mediaType
da znam tacno koja je oznaka ovog SSD
M-one je meni nedelju ipo vukao neki paket, pisalo da je preuzeo kurir i tu je stajalo...bex ga doneo na kraju...Meni jedan paket Aula tastatura, taj luta već duže vreme, paketi iz te AG serije su već isporučeni ljudima, proverio sam na trackingu, moj čeka neki drugi let već 8 dana. Drugi paket još jedna Aula, Kodak i neki kabl, čuči kao na carini isto nedelju dana, pri tom je taj naručen kao i tvoj 4 dana posle ovog što luta 😂 Oba paketa M-one 🤷
Stigao za tačno 14 dana. Za sada sam veoma zadovoljan njegovim radom.Kakav je?
Baš bi mi koristio takav neki monitorčić, ali nikako da ubodem normalnu cenu.
Meni su stigla 2 komada - jedan 256 i jedan 512.
Ici ce kao zamena za HDD u nekim starim konfiguracijama
256 ima Maxio kontroler , 512 SM.
Imaju po samo jedan memorijski cip - nisam skidao nalepnicu da vidim(o) oznaku.
Izvrteo sam h2testw i pokazuje da su ok.
I na jedan i na drugi tek formatiran sam kopirao po 20-30GB raznih fajlova
256GB model ima stabilniju i vecu brzinu i na testu i pri kopiranju
( i sa malim xx MB i sa vecim fajlovima 3-4-5 GB ) od modela od 512GB.
Pogledajte prilog 467900
Kad smo kod ovoga - da li ima na Temu neki usb-c gen2 enclosure za preporuku?Ja sam Kodak 1TB ubacio u LC Power fioku i nakačio na Xbox Series X. Kopiranje fajlova sa internog SSD-a na USB ide 2.2-2.4Gbps.
Jel cemu 🥴Nove zalihe 1TB Kodak za 2500 dinara https://www.temu.com/rs/--pro-ssd-disk-brzi-2-5-hard-disk-unutrašnji-hd-za-laptope-i-računare-dostupan-u-1tb-512gb-256gb-g-601099714593567.html?top_gallery_url=https://img.kwcdn.com/product/fancy/6c6a8116-cf0e-400e-a742-5c65c5305cff.jpg&spec_gallery_id=4594335183&refer_page_el_sn=232597&refer_component_id=p-470137133839409&refer_prom_name=Black_Friday_20241102&refer_channel_name=&refer_cart_group_id=22645&rec_tag=1&_x_chnl_src=top_banner&_x_big_sale_name=Black_Friday_20241102&_x_sessn_id=b6f98zcok5&refer_page_name=sr-black-friday-3-22645-1-a-psurl&refer_page_id=22291_1732878858092_2k8sbubekv&refer_page_sn=22291 juce kad sam gledao nije bilo na lageru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari