Da li znas kako nas citaju? Probao sam sa drugim mailom, nije htelo da pusti popust taj za nove korisnike. Probao sam i sa VPN takodje nije htelo.Tih ponuda koliko hoćeš na svakom koraku ali samo za nove korisnike aplikacije a ne čitaš kad otvoriš bez aplikacije. Ono + si verovatno pomešao teme.
Ne verujem da proveravaju, nema tu šta da se proverava jer bi onda SVE proveravali, meni na preko 20+ paketa nijedan nije prelepljivan, moguće da se kesa iscepala iz ko zna kog razloga pa je prelepljena.Proveravaju, meni je par kesa bilo ponovo zalepljeno selotepom što znači da je neko otvarao da vidi na šta ima unutra. Takođe carina od temua dobije šta je u paketu.
pa po toj logici ce se prvo zatvoriti kurirske sluzbe posto za dzabe po tebi nose, b2b ugovori su drugaciji cene su nize s obzirom na obim i razne dogovore, sigurno nije za dzabe, dal je porez manji dal je neki tange frange ugovor dal ovo dal ono , besplatnog rucka nema.PE ne naplaćuje dostavu paketa Temu, kao da besplatno imaju, video sam listig kod kurira sa xx listova i na kraju stoji 0,01 din ! Suludo, ovo ima da zatvori i lokalne Kineze, a tek naše radnje koje jedva rade.
Nema to veze sa Temuom. Negde drugde ti je procurila kartica.Pozz svima! Nešto mi je veoma sumnjivo u vezi Temu aplikacije, pa bih hteo ovde prodiskutovati o tome. Instalirao sam Temu aplikaciju i napravio nalog, ali nisam ništa poručivao, niti dodao adresu za dostavu ni platnu karticu. Nakon nekoliko dana, stigne mi notifikacija od banke da je izvršeno više transakcija, koje sigurno nisam inicirao. Plaćanja su vršena sa obe platne kartice koje su vezane za moj račun. Pregledom izvoda, primetio sam da su uplate vršene za sledeće servise: Google*TikTokLive, Apple iTunes, ali i nekoliko uplata na Temu platformi. Iz svega navedenog sam zaključio da su moje kartice nekako procurele na internetu, iako koristim samo jednu karticu za online plaćanja, i strogo vodim računa gde plaćam i na kojim sajtovima je kartica sačuvana. Srećom, veoma brzo sam odreagovao i isključio internet plaćanja na obe kartice. Nakon brisanja Temu naloga i deinstalacije aplikacije, za sada nema sumnjivih plaćanja sa mog računa. Da li je još neko imao slično iskustvo?
Odeš do banke i stopiraš plaćanja, sredstva su obično samo rezervisana dan dva, mada može i kasnije da se podnese prijavaPozz svima! Nešto mi je veoma sumnjivo u vezi Temu aplikacije, pa bih hteo ovde prodiskutovati o tome. Instalirao sam Temu aplikaciju i napravio nalog, ali nisam ništa poručivao, niti dodao adresu za dostavu ni platnu karticu. Nakon nekoliko dana, stigne mi notifikacija od banke da je izvršeno više transakcija, koje sigurno nisam inicirao. Plaćanja su vršena sa obe platne kartice koje su vezane za moj račun. Pregledom izvoda, primetio sam da su uplate vršene za sledeće servise: Google*TikTokLive, Apple iTunes, ali i nekoliko uplata na Temu platformi. Iz svega navedenog sam zaključio da su moje kartice nekako procurele na internetu, iako koristim samo jednu karticu za online plaćanja, i strogo vodim računa gde plaćam i na kojim sajtovima je kartica sačuvana. Srećom, veoma brzo sam odreagovao i isključio internet plaćanja na obe kartice. Nakon brisanja Temu naloga i deinstalacije aplikacije, za sada nema sumnjivih plaćanja sa mog računa. Da li je još neko imao slično iskustvo?
@ugljesa93 gde me sada baš nadje. Danas sam instalirao aplikaciju, pazario prvi put neke narukvice za sat i sada me ti baci u paranoju.
Mozes za koliko hoces, ne mozes da pogresis. Podelice automatski oni sami na vise paketa ako prelazi 50 evra.Koliki je najveci iznos koji ste narucivali?
Svakako se carina ne placa do 50e?
Polako se blizim toj cifri, pa da ne pogresim...
Često čujem da su nekome provalili podatke kartice. Meni je neko preko Paypal - a skinuo sa vezane kartice oko 3000,ali je Paypal utvrdio da je zloupotreba i vratio mi pare.Pozz svima! Nešto mi je veoma sumnjivo u vezi Temu aplikacije, pa bih hteo ovde prodiskutovati o tome. Instalirao sam Temu aplikaciju i napravio nalog, ali nisam ništa poručivao, niti dodao adresu za dostavu ni platnu karticu. Nakon nekoliko dana, stigne mi notifikacija od banke da je izvršeno više transakcija, koje sigurno nisam inicirao. Plaćanja su vršena sa obe platne kartice koje su vezane za moj račun. Pregledom izvoda, primetio sam da su uplate vršene za sledeće servise: Google*TikTokLive, Apple iTunes, ali i nekoliko uplata na Temu platformi. Iz svega navedenog sam zaključio da su moje kartice nekako procurele na internetu, iako koristim samo jednu karticu za online plaćanja, i strogo vodim računa gde plaćam i na kojim sajtovima je kartica sačuvana. Srećom, veoma brzo sam odreagovao i isključio internet plaćanja na obe kartice. Nakon brisanja Temu naloga i deinstalacije aplikacije, za sada nema sumnjivih plaćanja sa mog računa. Da li je još neko imao slično iskustvo?
Bolje ti je dinarskom karticom kako bi izbegao konverziju. Sve platis na sajtu, nista postaru/carini.
Baš sam i ja koristio ApplePay za Temu 😁Ja na Temu placao sa Apple Pay i nema sekiracije. Do njih stigne tokenizovana kartica i ne moze se zloupotrebiti.
Danas stigla tri paketa, sva tri otvarana i prelepljena selotepom.Ne verujem da proveravaju, nema tu šta da se proverava jer bi onda SVE proveravali, meni na preko 20+ paketa nijedan nije prelepljivan, moguće da se kesa iscepala iz ko zna kog razloga pa je prelepljena.
Sem toga naplatili bi onda otvaranje, dal krajnjem korisniku ili Temuu nebitno, nema potrebe to da se radi kad se ima dogovor sklopljen, baš da bi se to izbeglo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari