Od procesora je taj u sredini![]()
Duva na dole u grafiku, ali nema šanse da stoji drugačije...
Mislio sam da stavim još jedan vent gore, ali ploča podržava samo 2,pa bi onda taj treći morao stavljati na napajanje na onaj molex pa sam odustao od toga...
Razmišljam i da promenim kućište jer je ovo jako malo, pa ne znam šta ću sa silnim kablovima... Ne znam više ni sam šta da radim. :-D
Ne znam koji je đavo onom CnQ, neće da radi pa to ti je...
Zato sam isključio
Mislim da ću morati da skidam ceo kuler, jer nemam mesta gore, neću moći da stavim ventilator...
E, a ako bi sad stavio još jedan ventilator gore na kućište, kako taj molex da ubacim gde to ide?
Pošto nikakav dodatak nisam dobio sa ovim ventilatorom? To se kupuje posebno ili...
3/4/5) CPU_FAN/SYS_FAN1/SYS_FAN2/PWR_FAN (Fan Headers)
The motherboard has a 4-pin CPU fan header (CPU_FAN), a 3-pin (SYS_FAN2) and a 4-pin
(SYS_FAN1) system fan headers, and a 3-pin power fan header (PWR_FAN). Most fan headers
possess a foolproof insertion design. When connecting a fan cable, be sure to connect it in the
correct orientation (the black connector wire is the ground wire). The motherboard supports CPU
fan speed control, which requires the use of a CPU fan with fan speed control design. For optimum
heat dissipation, it is recommended that a system fan be installed inside the chassis
Ne može drugačije...
Evo ni ovaj lik nije uspeo
Srpski receno, mala razlika...![]()
Bitno da mozes da ubodes. Radice.![]()
koliko vidim kuler je pričvršćen žabicama,hladnjak je simetričan,tako da bi se prebacivanjem samo kulera,otkačinjanjem žabica bez diranja hladnjaka paste,problem bio rešen
-redosled
skini gornji kuler na kućištu
promeni položaj ventilatora na evo 212
proveri da ventilator na evo 212 vuče vazduh prema gore
![]()
Ajd molim te pogledaj sad klip koji si mi poslao i pogledaj na koju stranu ventilator duva...imam 2 takve venta i nemoguce je da izvlace vazduh iz heat sinka vec samo da duvaju, upravo su tako zabice i postavljene...ne zbunjuj čoveka,to je pravilno,i ne može drugačije žabice su samo na jednoj strani,pogledaj malo bolje http://www.youtube.com/watch?v=3TA3T_LRtX8
edit
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari