Ako je fabričko hlađenje, teško da uopšte i možeš doći do 50... Prosek je oko 70-80C idle, ~100C load... Mada, verujem da ti imaš onu dual slot verziju, pa imaš takve temperature, što je skroz ok 🙂
Ne bi trebalo da je tisha sa kulerom podeshenim na 85%, osim ako na 50% ima interferenciju sa josh nekim ventilatorom iz kucishta... Mozesh da se igrash sa tim ventilatorom u CCC, samo imaj u vidu da ce ventilator u tom sluchaju uvek da se vrti tom brzinom koju si podesio (tj. nece smanjivati brzinu u 2D modu kada je chip hladan).
to je ogroman temp, mozhe da drzhi ispod 50 idle na 40-45% ventaAko je fabričko hlađenje, teško da uopšte i možeš doći do 50... Prosek je oko 70-80C idle, ~100C load... Mada, verujem da ti imaš onu dual slot verziju, pa imaš takve temperature, što je skroz ok 🙂
Brate ja se u graficke kao i ceo komp slabo razumem!Sad pocinjem da citam na forumima razne stvari,da naucim nesto!ja tebe sad nista nisam razumeo ovo za brzinu u 2D modu kada je chip hladan jer nemam pojma sta je to?!
A i pogresio sam tisinu na 50% i 85%.Tise je na 50%,drzo sam sluske pa nista nisam cuo.
ja sam rekao tempove sa referentnim hladjenjem, u zatvorenom kutjishtu pri nekih 20-ak stepeni ovde u mojoj sobi. naravno bitno je da vent nije zapushen a to se deshava svakih mesec, mesec i po.Sa stock hlađenjem, jedno možda na 100% fan sa otvorenim prozorom, zimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari