- Učlanjen(a)
- 13.04.2011
- Poena
- 169
Problem je što su me svi uveravali da je to normalno. Od prodavca do MSI podrške. Kako to može biti normalno? Uglavnom, vratio sam je u roku - rečeno mi je da će mi vratiti novac. U ponedeljak šaljem i original dokumenta - garanciju i račun. Nadam se da neće biti problema - čovek će tada imati kod sebe i karticu i dokumenta. Šta da uzmem? Ako uzmem Hawk-a sa TwinFrozr III - VGA deo MSI foruma prepun je problema sa visokim temperaturama za novi TwinFrozr II i Hawk. Postoji i opcija sa ASUS DCII Top - ali na 900 MHz. To je starija verzija, čini mi se, novija je 925 na stocku. Ili neko ima neki drugi predlog?
@ MSI_Guy: Video sam voj test Hawk-a. Kako se karta ponaša kod tebe? Usput, imaš li komentar na ovaj članak?
Izgleda da je MSI promenio hlađenje na TwinFrozr II 560Ti karticama bez ikakvog obaveštenja... Kako je moguće da je za ovu karticu odjednom default 75-80 stepeni? Nijedan review koji sam ja video nije imao ni 65 stepeni. Ali svi datiraju od ranije...
Prosto, rekao bih da je TFII bio odlican za ranije graficke kartice, ali izgleda da je GF114 tesko ukrotiti u smislu temperatura, a mislim da je i takt preambiciozan za to hladjenje. TwinFrozr II je vec dugo na trzistu i vreme je za promenu...