Slaven
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.11.2004
- Poena
- 620
Imam HP Compaq presario cq61 godinu dana, i ono sto mi smeta je prilicno visoka temperatura, bar se meni cini. Idle je oko 77-78c, a evo u attachmenti ide do 97 stepeni, i to samo za 2 minuta pokrenute igre (pes2010). Dok sam igrao dotu, za jednu partiju, ruka gdje su tipke wasd mi utrne do lakta od vrucine, taj dio bude skoro vreo. Laptop je uglavnom drzan na tvroj podlozi, uz izbjegavanje drzanja na krilu, krevetu, i slicnim stvarima koje ometaju protok vazduha. I uz normalan rad, kad je na 'balanced', gdje surfam netom, ili koristim office, tad tastatura bude znacajno topla, dok je numericki dio i strelice hlada.
Uzeo sam ventilator koji ide ispod njega, ali on hladi centralni dio, pa efektni i nisu neki, ali jeste bolje.
Da li mu je doslo vrijeme za ciscenje, ili sta vec? Koliko me pamcenje sluzi, ovoliko se u pocetku nije grijao.
ps
u attachmentu je model procesora, turion x2.
Uzeo sam ventilator koji ide ispod njega, ali on hladi centralni dio, pa efektni i nisu neki, ali jeste bolje.
Da li mu je doslo vrijeme za ciscenje, ili sta vec? Koliko me pamcenje sluzi, ovoliko se u pocetku nije grijao.
ps
u attachmentu je model procesora, turion x2.