Šta je novo?

Kućna multimedija Televizor 55" do 700-750e (LG , Samsung i Hisense)

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Maksouss

Zapažen
Učlanjen(a)
19.11.2022
Poena
11
Zdravo,

Ne razumem se u televizore i potrebna mi je vasa pomoc.

Vec sam pitao za misljenej o modelu 55NANO763QA.AEU u drugoj temi ali sada vidim ovaj deo foruma i mislim da je bolje ovde pisati.

Dakle video sam TV LG 55NANO763QA.AE i interesuje me Vase misljenje o njemu. Da li vredi ili ima nesto bolje u cenovnom rangu koji sam napisao (700-750e) moze i malo skuplje ukoliko je dovoljno bolje.

Dakle televizore koje sam gledao su proizvodjaca LG Samsung i Hisense medjutim kao sto sam napisao nisam siguran sta uzeti pa da pitam Vas. Mozete preporuciti neki model i reci mi misljenje o navedenom.

Hvala unapred,

Sta mislite o ovom TV i koju vrstu panela koristi , ako znate

Samsung Smart televizor UE55BU8072UXXH
Cena mi je ok , malo me odbija Tizen , ali mi ipak deluje primamljivo za cenu od 65k dinara​

Molim vas za predlog za TV do 80k, 55 ili 60 inca.
Hisense 55" 55E7HQ mi izgleda kao zanimljiva opcija za oko 50k pa me zanima da li ako izvdojim još novca mogu dobiti nešto zaista dosta bolje od njega i ako da koji je to TV?
Hvala

Hocu da kupim tv 55 incha . U razmatranju su SAMSUNG i LG

Samsung UE55BU8072UXXH 4K UHD i​

LG Smart TV 55NANO763QA, 55", 4K Ultra HD ili​

Lg 55NANO783QA​

Sluzio bi za gledanje tv , eon apk i iptv apk - ako ima ssiptv - a nznm koji bih uzeo , a cene su im priblizne
Zanima me ima li ko ove modele i kakvi su , ne marketinske specifikacije , vec vase iskustvo - nano protiv crystal uhd
Moze i u pv
Hvala

Nazad
Vrh Dno